2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
öyle canım cidden yorgunum ama anne olma isteği herşeyin önüne geçiyor.
emin ellere teslim edicem kendimi ve gerisini hiiiçççç düşünmeyecem artık..
Kime gidiceksin canım tedavin hayırlı olsun..

öyle canım cidden yorgunum ama anne olma isteği herşeyin önüne geçiyor.
emin ellere teslim edicem kendimi ve gerisini hiiiçççç düşünmeyecem artık..

Her şey bir vesile canım ve kime gidersen git dilerim ki rabbim onun vesilesi ile sana hayırlı kılar bebeğini be kucağına alırsın

Yazayımda rahat edeyim uzun zamandır haydii gülden başla artık tedaviye,ne zaman başlıyorsun,daha ne bekliyorsun diyen kızçelerim dün itibari ile Acıbadem Maslak Prof.Dr.Bülent Tıraş ile start verdim 4.denememe Ama hemen tedaviye başlamıyoruz.Bugüne kadar yapılmayan testlerim yapılacak histeroskopi vs..onlardan sonra iğne tedavisine geçecek.Dünkü görüşmem çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi çok memnun kaldım Bülent hoca ve ekibinden.Emin ellerde olduğumu hissediyorum ve biliyorum.Dün genetik testler için kan verdik eşimle.Benim rahim filmim çekildi.Dış gebelik yaşamıştım sol tarafımdan meğerse o hasar bırakmış sol tüpümde sonucu henüz doktoruma gösteremedim.Sperm tahlili yapıldı.Bazı testleri ben yaptırıp yollayacağım ve hepsini değerlendirilip ona göre bir tedavi planı yapılacak.İşte böyle

Çok güzel maşallah rabbim güzel sonuçlar nasip etsin :)

editörüm sen İstanbula mı geldin, yeni tedaviye başlıyosun demek, Rabbim inşallah bu tedavinde bebişini kucağında sevindirir. Sonu çoook güzel olsun su gibi geçsin tedavin

editörüm sen İstanbula mı geldin, yeni tedaviye başlıyosun demek, Rabbim inşallah bu tedavinde bebişini kucağında sevindirir. Sonu çoook güzel olsun su gibi geçsin tedavin

Amin canım çok teşekkürler..
Dün İstanbul a gittim evet..Ama ne trafik var arkadaş delirdim yani..Günümüzün yarısı trafikte geçti...

tedavin hayırlı uğurlu olsun okuyunca kendimmiş gibi heyecanlandım.. buraya çok yazmasamda ara ara takip ediyorum sizleri inşallah bu son tedavin olur ve bebişlerini kuacağına alırsın.. dualarım seninle.

Amin canım çok teşekkürler..
Dün İstanbul a gittim evet..Ama ne trafik var arkadaş delirdim yani..Günümüzün yarısı trafikte geçti...

yaaa işte bizim memleket böyle ama olsun Rabbim sonunu güzel kılsın ,, inan senin adına çok sevindim. bide bişe sorcam burda çok hastane doktor var orayı seçmenin sebebi neydi nasıl karar verdin oraya, biliyosun bende pkoluyum ve merkez arıyorum

tedavin hayırlı uğurlu olsun okuyunca kendimmiş gibi heyecanlandım.. buraya çok yazmasamda ara ara takip ediyorum sizleri inşallah bu son tedavin olur ve bebişlerini kuacağına alırsın.. dualarım seninle.

Çok teşekkür ediyorum tatlım..
Benim adıma sevinmen beni çok mutlu etti..
İnşallah sonuda güzel olacak hep birlikte yaşayacağız..

hayırlı olur inşallah arkadaşım , bu son tedavilerin olsun inşallah , allah yardımcın olsun

Bülent hocayle kk da birlikte çalışıyoruz biliyorsun ona ait bir bölüm oluşturuldu sorularımızı cevapladığı.KK sayesinde iletişime geçtik ve birlikte 4.deneme için yola çıktık.Daha öncesinde de labaratuvar şartlarının özellikle 1 numara olduğunu biliyordum en son teknikleri uyguluyorlar tüp bebekte.Zaten Bülent hocanın kariyeri ve başarısı tartışılmaz tüm olumlu etkenler bir araya gelince bir de yakınen görünce dedim ki 4.deneme zamanıdır

Hadi hayırlısı olsun, bide kk da soruların cevaplandığı linki bana yollar mısın bi bakıyım

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA;
sizlere danışmak gereken bir konu var.. eşimden kaynaklı sperm azlığı ve ileri hareketli hızında sorun olduğu için bize z.k hastanesinde önce aşılama olmazsa tüp bebek kararı çıktı... heyet için evraklarımızı tamamladık gibi bir şey bir tek rahim filmim kaldı.smaer testim sonucum güzel çıktı ama buna rağmen rahim filmi istediler.aşılamadan önce yapılması mecburi bir işlemmimidir bu?birde randevumuz alırken bize reçete verdiler antibiyotik+ağrı kesici yazdılar ayrıca bi iğneli ilaçmış o gün hasteneye vericekmişiz onu bunu herkese yapıyorlarmı?şimdi asıl merak ettiğimm konu rahim filmimde çekildikten sonra hemen aşılama yaparlarmı bi kaç hafta içinde. yoksa ondan soınrada istedikleri başka şeyler oluyormu?lütfen bilgi verirmisiniz?

Hadi hayırlısı olsun, bide kk da soruların cevaplandığı linki bana yollar mısın bi bakıyım

Tedavin hayirli sonu bebisli olsun insallah bende bulent beyin siru cvp bolumunu bulamiyorum link atarsan sevinirim

Teşekkür ediyorum kızlar güzel temennileriniz için..
Yoğun bir doktor hemen cevap vermeyebilir sorularınıza siz sorun müsait olunca mutlaka yazacaktır.
Soru cevap bölümü bu linkte;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/tup-bebek-tedavisi-prof-dr-bulent-tiras.1298/

ayy canm cook sevndm hadi hayırlı olsun inşallah yalnız aşk olsun bzden gizi kapaklı işler ceviriyon ya inşallah bebişli olur tedavin şimdiden hayırlı olsun

canm bende orda cekldim evet ilaç alıp çeklmeden önce vermstm oraya zor bi işlem değil gitmeden önce agrı kesici içiyon ki agrı olmasın diye ama biraz oluyo tabi ama dayanılmıcak bişe değil bikaç gün kanama oluyo öyle yani ama aşılama kısmını bilemicem canm bu konuda bilgim yok

yaaa sizdemi o hastanede oldunuz.çok ama çok korkuyorum bakalım napıcam inşallah bayılmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…