2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
çok sağol canım

ALLAH YÜZÜNÜ GÜLÜDÜRÜSN İNŞŞ canımmm çözülme esnasında bozulma olasığını çok az için rahat olsun ilk gün dinlen çok fazla yatmana gerek yok ağır işler yapma ama harek et ki rahme kan gitsin bebişin tutunması için bu gerekli

selamm herkesee bende iki gün önce transfer oldum ilk tüp bebek yaptırıorum annem basımda hiç kaldırmıyor
belirtiler ne zaman baslıyor acaba

bizde de problem morfoloji. 2 adet dondurulmuşum var. inş. tutarlar da bizim de yüzümüz güler:) allahım sana da yardım etsin daha doğrusu hepimize:)

BU gün bıdıkım okula beni sen götürürmüsün sevisle gitmek istemiyorum teyze dedi bende söz verdim şimdi onu okla bırakıp geleceğim

selamm herkesee bende iki gün önce transfer oldum ilk tüp bebek yaptırıorum annem basımda hiç kaldırmıyor

Tatlım belirti olmayabilir bunun beklentisine girip kendini inceleme sakın..
Belirti yaşamadan gebe olduğunu öğrenenler hatırı sayılır çoklukta...
Erken zaten şimdi bir şey anlaşılmaz..
Çok fazla da yatma ilk 2 günden sonra ara ara yürü dolaş kan akışı hızlansın rahmine temiz kan gitsin..

:) canım annene selam söyle deki bebeğin tutunması için rahme kan gitmesi lazım o da yatarak olmaz lütfen bırak hareket edeyim de tatlım. Ama öyle tutunma imkanı yok mu var :) Rabbim hayırlı haberlerını almayı nasıp etsın. Bu işin gerçek belirtisi verile ntarihte yapılan kan sonuçları. oyuzden çok kendini dinleyip strese girme derim ben :)

bizde de problem morfoloji. 2 adet dondurulmuşum var. inş. tutarlar da bizim de yüzümüz güler:) allahım sana da yardım etsin daha doğrusu hepimize:)

Amin canım inşallah :) Bir insanın dondurulmuş embriyo olması bile iyi bişi. Bizde hiç olmadı tatlım spermlerimiz hep güçsüz

cok tesekkür ederimm bende yatma taraftarı digliimm ama yatarak olacak sanıor annemm cok sagolun

a.s canımm soyledim amin insallah allahım hakkımzda hayırlı olanı nasıp etsin bizlere

evet bayağıdır yoksun özletme kendini daha sık gel
inşallah abla çepten takip etmeye çalışıyorum netim oldukça aklım sizlerde gece yatmadan hep duam dasınız sizi unut tumu sanmayın sakın ben ilk sizlerle tanıştım arkadaş oldum yeriniz ayrı bende

Amin canım ben 5 yılda yoruldum sen kim bilir ne kadar yoruldun. Oyüzden Rabbim tez vakit hepimize hayırlı evlatları hayırlı kılsın canım benım.
öyle canım cidden yorgunum ama anne olma isteği herşeyin önüne geçiyor.
emin ellere teslim edicem kendimi ve gerisini hiiiçççç düşünmeyecem artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…