2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Teşekkürler tatlım... Evet öyle düşüncelerim var ama bi yandan evelallah bakarım da diyorum

inşşşşşşşşşşşş hamişsindir balımmmm tedavi için koşturmacan yanına kar kalsın inş

Teşekkürler tatlım... Evet öyle düşüncelerim var ama bi yandan evelallah bakarım da diyorum
tabiki bakarsın canım her kadın gibi kiiiiiiii bizim gibi evlat hasreti çeknelerin mükemel anne olacağına inanıyorum ben

İlahi canım geçmişe baktın ha
Haklısın valla iş başa gelince farklı oluyor. İnşallah bende senin gibi sevinirim

hamişsin hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
İnşallah canım benim, inşallah size güzel haberler vereceğim. Dün akşam midem bulandı biliyor musun? Kendimi dinledim acaba psikolojik mi diye ama yok gerçekten bulanıyordu sanki araba tutmuş gibi hayırdır inşallah

inşşş inşş önce güzel haberi alıp sonra bize vermek nasip olsun inşşşşşş

kızlar ben çıkıyorum yeğenciklerim kahvaltıya bekliyormuş gidipcimcimemin ellerinden bir bardak çay içeyim

teşekkür ederim canım doktorum çok iyi çok memnunum sana söyle söylüyeyim ben izmirde yaşıyorum Şahin bey için bursaya geldim inşallah sonu güzel olur tavsiye ederim öngörusmeye git derim
Peki ne kadar toplam ucret yumurta dondurma ilaclar islemler tolamda ne kadar acaba

Allah hayır etsin canım rabbim nasip kıldıktan sonra her an herşey olur..ben kaç kez yaşadım bilirim hiç umidim olmadığı ay mesela tam yumurylamam kaynımın askere gittiği gündü eee adam kardeşine üzgün gel yapalım diyemezsinya öyle böyle derken ben kaćırdım sanıyodum meğerse yakalamışımda haberim yokmuş...değişik işler valla akıl sır erdirilmiyo şu yumurtlama günlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…