2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canımm elbette zor şeyler yaşadın inşşş allah izin verirse yaşadığın bu kötü olayı unutacağın çok daha güzel şeyler yaşayacaksın bir kez olmuşsa yine olur inşşşş ben hep şunu söylüyorum KARDEŞ CANDIR YEĞEN SE BALDIR allaha şükürler olsun ki yeğenlerimiz doğuyor hala teyze olabiliyoruz iyiki varlar benim hayata en büyük keyfim zevkim onlarla vakit geçirmek onlara minik minik süprizler yapmak onların o mis kokusunu içime çekmek dün kız kardeşime gittim bir yelek modelini alıp diğer kardeşimin doğacak bebeğine yapmak için yelek cimcimein üzerindeydi annesi çıkatıp verdi bana akşamdan bu yana kokluyorum mis gibi cimcimem kokuyor allahım en kısa zamanda kendi evlatlarımızı koklamayı nasip etsin yeğenelrimizide hayataımızdan eksik etmesin inş ve SEN GİDİP O KÜÇÜK MUCİZEYİ ÖP KOKLA TADINI ÇIKART CANIM

Son düzenleme:
oy oy bu sabırsızlığının katbe kat fazlasını doğumun için yaşa inşşşşşş
ayy inşallah kuzum hepimiz yaşarız inşallah

ayyy az kalmış cnm ne güzel darısı başıma...
ay valla az kaldı cok sabırsızım sende aralıkta başlıyodun sanki canm dogru kalmıs mı aklımda sayılı gün çabuk geciyo ya hayırlısıyla sende başla inşallah canm

canım bu HEYCANIN yazacaktım sabırsızlığın yazmışım

Sevgili anneler ve anne adayları herkese musmutlu bir gün diliyorum
sanada musmutlu günler olsun güzelim nasılsın bayağıdır yoksun inşlh moralin ve kendin süperdir......

evet cnm aralık kısmetse 15 inden sonra her an benim adeti beklicem böyle tedaviye başaldım az kaldı yazanalara bayılıyorum sanki ben başlıcam gibi heyecan oluyor sırayla güzel haberler verelim hepimiz inşlh
önce sizler ardından bizlerböyle olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

cemremmmmmm iyiyim bebeim saol ya evet bı ara baya kafama takmıştım bu çocuk olayını ama suan bi sorun yok.iş güç devam işte napalım.
sende ne var ne yok

cemremmmmmm iyiyim bebeim saol ya evet bı ara baya kafama takmıştım bu çocuk olayını ama suan bi sorun yok.iş güç devam işte napalım.
sende ne var ne yok
SEVİNDİM CNM İİ OLMANA TAK TAK NEREYE KADAR YAAA taksakta olacağına varıyor takmasakta hele bu aralar benim başımda var bi hamiş abimin karısıbi nispet bi nispet görsen ikinci cocuğu nasıl uyuzluk yapıyor anlatamam..bende gelimden geldiğince onunla görüşmemeye çalışıyorum..
bunun dışında iim tedavi zamanımı bekliyorum inşlh 2014 ün başından başlıyorum yazmştım ta bu günlere geldim şükür son ayında tedaviye başlıcam kokru sevinç mutluluk,ve karamsarlıkla bekliyorum gerçi bu yola girmekte güzelde
uff ne bilim boşver başlıyorum inşlh güzel haber alırım sonucunda...

canım takma dicem de elınde deıl demı.bide abının esı yanı ıster ıstemez goruseceksınız.off zor yanı..neyse rabbım herkese merhamet vıcdan versın.birbirimizi en ıyı bız anlarız başkası değil.
oo sende baslıcan demek süper ya.ne kalmış kı sunun şurasında..
smdıden hayırlısı olsun..
benım henüz bellı değil canım beklemedeyim.

melindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…