canımm elbette zor şeyler yaşadın inşşş allah izin verirse yaşadığın bu kötü olayı unutacağın çok daha güzel şeyler yaşayacaksın bir kez olmuşsa yine olur inşşşş ben hep şunu söylüyorum KARDEŞ CANDIR YEĞEN SE BALDIR allaha şükürler olsun ki yeğenlerimiz doğuyor hala teyze olabiliyoruz iyiki varlar benim hayata en büyük keyfim zevkim onlarla vakit geçirmek onlara minik minik süprizler yapmak onların o mis kokusunu içime çekmek dün kız kardeşime gittim bir yelek modelini alıp diğer kardeşimin doğacak bebeğine yapmak için yelek cimcimein üzerindeydi annesi çıkatıp verdi bana akşamdan bu yana kokluyorum mis gibi cimcimem kokuyor allahım en kısa zamanda kendi evlatlarımızı koklamayı nasip etsin yeğenelrimizide hayataımızdan eksik etmesin inş ve SEN GİDİP O KÜÇÜK MUCİZEYİ ÖP KOKLA TADINI ÇIKART CANIMSlm kızlar nasılsnz ne var ne yok ben bu ay çook mutluyum çünkü allhın izniyle yeğenimm geliyor paşam benim oraya gidecm inş ama bi yanım hep buruk içimden çok ağlamak geliyor bebeğim benden gideli çok buruğum ilk defa yaşadığım o duyguları hiç unutmicam bida yaşarmıyım hiç bilmiyorum ama yeğenimle ilgilenicem artık bizmde sınavımz bu işte allhım bir gün hepmze meleklerini yollasın tek dileğim bu
günaydınlarrgünaydın herkesee
oy oy bu sabırsızlığının katbe kat fazlasını doğumun için yaşa inşşşşşşayy tedaviye az kaldı haftaya salı doktora gidiyorum çok sabırsızlanıyorum ki ben
ayyy az kalmış cnm ne güzel darısı başıma...ayy tedaviye az kaldı haftaya salı doktora gidiyorum çok sabırsızlanıyorum ki ben
inşşşşşşşşşş AMİN TEŞEKÜREDERİMMMMAmin canım. Ne istiyorsan senin için hayırlı kılsın rabbim
ayy inşallah kuzum hepimiz yaşarız inşallahoy oy bu sabırsızlığının katbe kat fazlasını doğumun için yaşa inşşşşşş
ay valla az kaldı cok sabırsızım sende aralıkta başlıyodun sanki canm dogru kalmıs mı aklımdaayyy az kalmış cnm ne güzel darısı başıma...
canım bu HEYCANIN yazacaktım sabırsızlığın yazmışımayy inşallah kuzum hepimiz yaşarız inşallah
ay valla az kaldı cok sabırsızım sende aralıkta başlıyodun sanki canm dogru kalmıs mı aklımdasayılı gün çabuk geciyo ya hayırlısıyla sende başla inşallah canm
Sevgili anneler ve anne adayları herkese musmutlu bir gün diliyorum
sanada musmutlu günler olsun güzelim nasılsın bayağıdır yoksun inşlh moralin ve kendin süperdir......Sevgili anneler ve anne adayları herkese musmutlu bir gün diliyorum
evet cnm aralık kısmetse 15 inden sonra her an benim adeti beklicemayy inşallah kuzum hepimiz yaşarız inşallah
ay valla az kaldı cok sabırsızım sende aralıkta başlıyodun sanki canm dogru kalmıs mı aklımdasayılı gün çabuk geciyo ya hayırlısıyla sende başla inşallah canm
cemremmmmmm iyiyim bebeim saol ya evet bı ara baya kafama takmıştım bu çocuk olayını ama suan bi sorun yok.iş güç devam işte napalım.sanada musmutlu günler olsun güzelim nasılsın bayağıdır yoksun inşlh moralin ve kendin süperdir......
evet cnm aralık kısmetse 15 inden sonra her an benim adeti beklicemböyle tedaviye başaldım az kaldı yazanalara bayılıyorum sanki ben başlıcam gibi heyecan oluyor sırayla güzel haberler verelim hepimiz inşlh
önce sizler ardından bizlerböyle olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
SEVİNDİM CNM İİ OLMANA TAK TAK NEREYE KADAR YAAA taksakta olacağına varıyor takmasakta hele bu aralar benim başımda var bi hamiş abimin karısıbi nispet bi nispet görsen ikinci cocuğu nasıl uyuzluk yapıyor anlatamam..bende gelimden geldiğince onunla görüşmemeye çalışıyorum..cemremmmmmm iyiyim bebeim saol ya evet bı ara baya kafama takmıştım bu çocuk olayını ama suan bi sorun yok.iş güç devam işte napalım.
sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?