• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sara_28 sara_28 Bol şanslar

Selam kızlar;

Az önce klinikten aradılar. 12 döllenmiş embriyodan, 3.gün embriyosu 4 tane dondurmuşlar. Kalanları 5.gün için bırakmışlar ama çok yavaş gelişiyorlarmiş. Pazartesi belli olacak.

Ayyyy canm benm nelr yasamssn..gercekten cok zor.turkiyede yaptrdn sanrm tup bebegi.bende sans cok olsn 3.4 trabsfer yapiolar diye kobris dusunuorm hayrlisi olsn.cok sevndm senin adina oglusuna allah uzun omir versin tani sizede☺

canımmm geçen gün küçük kardeşimle(cimcimenin annesi) dışarıya çıkmıştık kardeşimin komşusu diğer hamile kardeşimi sordu nasıl gidiyor diye (10 yıldan sonra hamile kaldığını biliyorlar)hemen arkasındanda darısıda sana dedi yutkunup amin demeketen başka bir şey gelmiyor insanın elinden evet iyi niyetle diyorlar beliki ama biz alınıyoruz evet biz bu konuda alınganız yapacak bir şey yok dua etmekten tevekül etmekten başka yapılacak hiç bir şey yok
evet her hamile haberinden sonra darısı sana sözlerinden o denli bıktım ki anlatamammm sanki benim elimdeki bişi

arkadaşlar bi liste yapılmıştı onu bulmak için geçmişte mi aramalıyız o listeyi de yukarıdaki tüp denemeleri gibi sayfanın en yukarısında olamazmıı

evet her hamile haberinden sonra darısı sana sözlerinden o denli bıktım ki anlatamammm sanki benim elimdeki bişi
Aynen ya...bu sabah eşimle yolda atıştık geç kalıyomuş acele et dercesine sabahları terstir genelde tersledi beni.bende çekiştirdim yolda hızlan diye kolumu sarstı ne hızlı hızli cekistiriyosun diye tersledi bende kolundan çıktım karşı yola geçtim sokakta yok niye öksürüyomuşum falan diye ters yapmışti sabah yine dedi bende davul zurna tut ölcekmişim sevineceklere şimdiden söyle sevinmeye başlasınlar sana 2.yi arasınlar ben ne yapıyorum bunları hakedecek dedim doğru bana az bile çocuk yapamadım düşürdüm hep 2.sana 4 5tane yapar dedim...koluna girmedim bidaha ayrılırken öpmedim onu...

Yatmaktan çok sıkıldım Kızlar... Pazar test günüm fakat ben cuma yapacağım testi hamilelik varsa çıkacaktır zaten.

AYNEN BENDE hatta ben kendi aileme bana söylemeyin bunu isterseniz içinden diyin ama ben artık darası sana sözünü duymak istemiyorum dedim

Yatmaktan çok sıkıldım Kızlar... Pazar test günüm fakat ben cuma yapacağım testi hamilelik varsa çıkacaktır zaten.
canım yatma artık kendini zorlamadan istediğin şeyleri yapabilirisn

canım yatma artık kendini zorlamadan istediğin şeyleri yapabilirisn
Gerçekten öyle çok yattım 4 gündür 24 saat yatıyorum. Bu gün biraz kalktım zaten yatağımı kapadım, Eşim Bulaşık ları makinaya kaldırmış ama tezgahı silememiş onu sildim.

Back