- 30 Ağustos 2014
- 2.719
- 3.782
- 198
- 47
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet her hamile haberinden sonra darısı sana sözlerinden o denli bıktım ki anlatamammm sanki benim elimdeki bişicanımmm geçen gün küçük kardeşimle(cimcimenin annesi) dışarıya çıkmıştık kardeşimin komşusu diğer hamile kardeşimi sordu nasıl gidiyor diye (10 yıldan sonra hamile kaldığını biliyorlar)hemen arkasındanda darısıda sana dedi yutkunup amin demeketen başka bir şey gelmiyor insanın elinden evet iyi niyetle diyorlar beliki ama biz alınıyoruz evet biz bu konuda alınganız yapacak bir şey yok dua etmekten tevekül etmekten başka yapılacak hiç bir şey yok
GÜNAYDIN ARKADASLAR BENIM TRANSFERIM 27 SINDE YAPILDI HALA BANYO YAPMADIM SACIMI YIKIYORUM ARTIK YAPSAM BI ZARARI VARMIDIR
uzun süreli ve çok sıcak su olmaması yeterli hemen bile banyo yapabilirdin ben hemen yapmıştım :)))
sara_28 Bol şanslar
Selam kızlar;
Az önce klinikten aradılar. 12 döllenmiş embriyodan, 3.gün embriyosu 4 tane dondurmuşlar. Kalanları 5.gün için bırakmışlar ama çok yavaş gelişiyorlarmiş. Pazartesi belli olacak.
Günaydın kızlar...
Musmutlu hafta sonlarımız olsun inşallah...
Sara_28 cancağızım bugün transfer oluyor
sara_28 CANIM her şey gönlünden geçen gibi olsun
Liste burada;arkadaşlar bi liste yapılmıştı onu bulmak için geçmişte mi aramalıyız o listeyi de yukarıdaki tüp denemeleri gibi sayfanın en yukarısında olamazmıı
Aynen ya...bu sabah eşimle yolda atıştık geç kalıyomuş acele et dercesine sabahları terstir genelde tersledi beni.bende çekiştirdim yolda hızlan diye kolumu sarstı ne hızlı hızli cekistiriyosun diye tersledi bende kolundan çıktım karşı yola geçtim sokakta yok niye öksürüyomuşum falan diye ters yapmışti sabah yine dedi bende davul zurna tut ölcekmişim sevineceklere şimdiden söyle sevinmeye başlasınlar sana 2.yi arasınlar ben ne yapıyorum bunları hakedecek dedim doğru bana az bile çocuk yapamadım düşürdüm hep 2.sana 4 5tane yapar dedim...koluna girmedim bidaha ayrılırken öpmedim onu...evet her hamile haberinden sonra darısı sana sözlerinden o denli bıktım ki anlatamammm sanki benim elimdeki bişi
canım bugün yarın ve 9 ay göbüşte sonrada kucagında olsun inşallahKızlar transfer oldum geldim iki tane bebişim şimdi benimle
AYNEN BENDE hatta ben kendi aileme bana söylemeyin bunu isterseniz içinden diyin ama ben artık darası sana sözünü duymak istemiyorum dedimevet her hamile haberinden sonra darısı sana sözlerinden o denli bıktım ki anlatamammm sanki benim elimdeki bişi
saram hayırlı olsun kuzuların 9 ay göbüşünde bir ömür hayatında olsun inşKızlar transfer oldum geldim iki tane bebişim şimdi benimle
canım yatma artık kendini zorlamadan istediğin şeyleri yapabilirisnYatmaktan çok sıkıldım Kızlar... Pazar test günüm fakat ben cuma yapacağım testi hamilelik varsa çıkacaktır zaten.
Gerçekten öyle çok yattım 4 gündür 24 saat yatıyorum. Bu gün biraz kalktım zaten yatağımı kapadım, Eşim Bulaşık ları makinaya kaldırmış ama tezgahı silememiş onu sildim.canım yatma artık kendini zorlamadan istediğin şeyleri yapabilirisn
saram hayırlı olsun kuzuların 9 ay göbüşünde bir ömür hayatında olsun inş
Hayırlı olsun canım. Allahım inşallah yüzünü güldürür bebeklerini sana kavuşturur.Kızlar transfer oldum geldim iki tane bebişim şimdi benimle
hayırlı olsun canım hep seninle olsunlar inşaallah ALLAH sonuna kadar sevindirsinKızlar transfer oldum geldim iki tane bebişim şimdi benimle