• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
S.A kizlar nasilsiniz uzun zaman oldu topige girmeyeli tedavideki arkadaslara hayirli sonuclar dilerim sonuc bekleyenlere de Alhtn pozitif olmasini temenni ederim Alhim hepimize saglikli hayirli salih evlatlar nasip etsin..kizlar ben gebeligimde 32.haftaya girdim benim de hic umudum yoktu 4 yillik evliyiz rabbim cok bekletmedi esim azospermdi ve tese oldu 1.tedavim olumsuzdu ama asil mucizem ikincisiydi esimin son kaln spermi ile olckti baska da sansimiz yoktu ve biz donduruln spermleri baska bir hast.tasidik orada cunku ikinci tedavimde merkez degistrdim cozuldu feln neyse biliyorsunuz tese ameliyti sonrasi bulunan ve ustelik cozduruln sprmlere ck sans vermiyorldi ama bnim drm bile inanamdi 10 yumurtadan 7.dollndi 4 u 5.gune gitti ikisi 5.gunde donduruldu ikisi transfr edildi ve Alhh cok ama cok buyuk bn hamile kldim ve su an 32.hftadym o yuzden umutsz olmyin arkdslrim zamni glnce kim ne derse desin bos hepimze hayirli evltlr diliyorummm

n hayırlı olsun eefilecim güle güle büyüt gözünaydın beni Pazartesi sezeryanla alacaklar Bi aksilik çıkmazsa inşallah şekerim çok yükseliyo çünki sen ne zaman yaptın doğumu normal mi yaptın benim gebeliğimde çok sıkıntım çıktı o yüzden gelemedim buraya hastanelerde geçti çoğu vaktim
canım 16 gün oldu ben dogum yapalı normal dogum oldu çok şükür inşallah hayırlısıyla yaparsın dogumunu

ayy bu tarz benimciler nereye gitti ayol :KK4: benim hatun deniz kızı gibiydi, kurtuldu düğün masraflarından köfte :KK71:
hahhahaha özlemcimisin sen :KK53:
pazartesi bölüm fragmanında nişan mişan olaylarına girmiş bedava görünce herhalde koştu geldi damat :KK70:

:KK48: yeteeeeer yeteeeeer kız bizim kızlar çocuk çalışmalarına mı başladı yoksa topik ahalisi nerdesiniz abbovvv ama ben adetliyim ama olmaz ki yaa...:KK48::KK48::KK48:

arkadaslar merhaba bi yillik ewliyim bebis icin tup bebek e gidious ank genart a histereskopi istediler tani amacli (dr normal yollq olma ihtimali var dedi )histerskopi yaptiranlar beni aydinlatabilir mi anestezili olacak agri sizi falan ?

gunaydin8i2tfsbhnc.gif

Back