- 16 Ekim 2010
- 46.741
- 84.406
- 798
Cnm bebegin insl hep seninle olur....
Amin canım sağol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bebegin insl hep seninle olur....
Sizin hikayeniz mi bu okudumda..
canım 16 gün oldu ben dogum yapalı normal dogum oldu çok şükür inşallah hayırlısıyla yaparsın dogumunun hayırlı olsun eefilecim güle güle büyüt gözünaydın beni Pazartesi sezeryanla alacaklar Bi aksilik çıkmazsa inşallah şekerim çok yükseliyo çünki sen ne zaman yaptın doğumu normal mi yaptın benim gebeliğimde çok sıkıntım çıktı o yüzden gelemedim buraya hastanelerde geçti çoğu vaktim
hahhahaha özlemcimisin senayy bu tarz benimciler nereye gitti ayol benim hatun deniz kızı gibiydi, kurtuldu düğün masraflarından köfte
Selam canım kimsecikler yok hu hu nerdesiniz.slmmmmmmmmmmmm kızlar
evet yaaaa İN CİN top oynuyor topikteSelam canım kimsecikler yok hu hu nerdesiniz.
Büyük derbiyi izliyolar galiba kız bunlar..top deyince aklıma geldi.evet yaaaa İN CİN top oynuyor topikte
olabilir mi kiiiBüyük derbiyi izliyolar galiba kız bunlar..top deyince aklıma geldi.
Kızlarrrrr nerdesiniz beeeeeeeee...yaaaaa ooooffffff püüüfffffffff amaaaa....yeteeeeer ve ben sıkıldık ama nerdesiniz..saklambaç mı oynuyoruz...olabilir mi kiii
canım transferin hayırlı sonu bebisli olsun Rabbim yüzünüzü guldursun dualarim seninleKızlar transfer oldum geldim iki tane bebişim şimdi benimle
canım transferin hayırlı sonu bebisli olsun Rabbim yüzünüzü guldursun dualarim seninle
sıkılıp gitmişiz tabikiKızlarrrrr nerdesiniz beeeeeeeee...yaaaaa ooooffffff püüüfffffffff amaaaa....yeteeeeer ve ben sıkıldık ama nerdesiniz..saklambaç mı oynuyoruz...
ben bunu düşünmemiştim düşünsem hiç ÇIT çıkarmazdımyeteeeeer kız bizim kızlar çocuk çalışmalarına mı başladı yoksa topik ahalisi nerdesiniz abbovvv ama ben adetliyim ama olmaz ki yaa...