• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar herkese ii akşamlar diliyorum
tedaviye başlayan arkadaşlarımıza da hayırlı olsun diyor ve sonunun bebişli olmasını umut ediyorum :D
epeydir giremiyodum babam hacca gitmişti döndü bende onların yanındaydım memlekete gitmiştim biraz yorucu geçti
mekkede kabede tüm isteyen kardeşlerime dualar etmiş rabbim kabul eylesin inşşş

Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi...napıyosunuz canlarım ciğerlerim güzel anne adaylarım...bugün azcık hüzünlendim ağladım içim daralmıştı...eşimin teyzesinin gelini 3.ye hamile benim düşük yaptığım ay sünnet yaptılardı çocuklarına en büyüğü 12 yaşında öbürü 8 yaşında...düğünlerinden sonra gebe kalmış...bi akraba onun var allah sana verseydi ya dedi iyi niyetle ama sonra yağmur var artı tarkan firuze çalmaz mı telefonumda kulaklıkta bir duydum kadının yanından ayrılınca iş çıkışı yol boyunca ağladım manava gittim eve gelirken ağladım..evde ağladım ağladım secdeye durup gözlerimden yaş dökülerek dua edip ağladım hepimiz için ağladım derdimize derman allahtan ben isyan etmem sadece içimi açmak istedim allaha yükümün kaldıramayacağımdan fazla olmaması ve dermansız dert olmaması için derman istedim yaradandan her zaman olduğu gibi....gel elleri cennet kokan yavrum üzme artık beni ne olur ben seni bu kadar sevip özlerken sen anneni özlemedin mi gel kavuşalım artık....:KK61::KK61::mad::mad::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:

Bir an geçmişe gittim, hamile olduğunu bizlerle paylaştığın anı hatırladım. Ne çok sevinmiştim senin adına. Maşaallah yavrunu kucağına alacaksın inşaallah, hayırla, huzurla büyüt inşaallah meleğini. Güzel haberlerle gel pazartesi.:KK68:
saolasın canım hatırlıyorum sevincim paylaştığın zamanı senin gebeliğinde ilerlemiş epey Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah duaların için Allah razı olsun inşallah benim de dualarım seninle
Canım allah uzun uzun sağlıklı mutlu bereketli bir ömür versin hep birlikte mutlu mesut yaşayın inşallah. Darısı bekleyen ve anne olmak isteyenlerin başına..
Allah razı olsun portakelscim amin inşallah darısı da inşallah hepinize olsun Rabbim yavrularımızın kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin

Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi...napıyosunuz canlarım ciğerlerim güzel anne adaylarım...bugün azcık hüzünlendim ağladım içim daralmıştı...eşimin teyzesinin gelini 3.ye hamile benim düşük yaptığım ay sünnet yaptılardı çocuklarına en büyüğü 12 yaşında öbürü 8 yaşında...düğünlerinden sonra gebe kalmış...bi akraba onun var allah sana verseydi ya dedi iyi niyetle ama sonra yağmur var artı tarkan firuze çalmaz mı telefonumda kulaklıkta bir duydum kadının yanından ayrılınca iş çıkışı yol boyunca ağladım manava gittim eve gelirken ağladım..evde ağladım ağladım secdeye durup gözlerimden yaş dökülerek dua edip ağladım hepimiz için ağladım derdimize derman allahtan ben isyan etmem sadece içimi açmak istedim allaha yükümün kaldıramayacağımdan fazla olmaması ve dermansız dert olmaması için derman istedim yaradandan her zaman olduğu gibi....gel elleri cennet kokan yavrum üzme artık beni ne olur ben seni bu kadar sevip özlerken sen anneni özlemedin mi gel kavuşalım artık....:KK61::KK61::mad::mad::KK46::KK46::anneadayı::anneadayı:
çok hüzünlendim :cry: hepimiz aynı duygular içindeyiz canım
ucu içimizdeki yaramıza dokunan her şey bizi ağlatmaya yetiyor
bazen bir söz bazen bir şarkı bazen bi bakış bazen bazen bazen....

saolasın canım hatırlıyorum sevincim paylaştığın zamanı senin gebeliğinde ilerlemiş epey Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah duaların için Allah razı olsun inşallah benim de dualarım seninle

Allah razı olsun portakelscim amin inşallah darısı da inşallah hepinize olsun Rabbim yavrularımızın kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin
canım Allah kolay dogumlar nasip etsin sağlıkla kucakla evladını mis kokulunu
hatırlıyorum senin gebelik haberini :D
süpriz bebişti :KK46::nazar:
Rabbim bizlerede bu günleri göstersin hayırlısıyla

canım naptın ben seni çok merak ettim ben dogum yaptım

Günaydın kızlar...
Musmutlu hafta sonlarımız olsun inşallah...
Sara_28 cancağızım bugün transfer oluyor:rolleyes::rolleyes:

canımmm geçen gün küçük kardeşimle(cimcimenin annesi) dışarıya çıkmıştık kardeşimin komşusu diğer hamile kardeşimi sordu nasıl gidiyor diye (10 yıldan sonra hamile kaldığını biliyorlar)hemen arkasındanda darısıda sana dedi yutkunup amin demeketen başka bir şey gelmiyor insanın elinden evet iyi niyetle diyorlar beliki ama biz alınıyoruz evet biz bu konuda alınganız yapacak bir şey yok dua etmekten tevekül etmekten başka yapılacak hiç bir şey yok

ARKADAŞLAR MRB ARANIZA YENİ KATILDIM. ÖNCELİKLE ALLAHIM BU YOLDA HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN EMEKLERİMİZİ BOŞA CIKARMASIN.
2. DENEMEM YAPILACAKTI BU AY DOKTORUM HASTANE DEĞİŞTİRDİ . YENİ DOKTOR VE HASTANE ARIYORUM SİZLERİN DOKTORU KİMDİR ? YARDIMCI OLUN KAFAM COK KARIŞIK... ŞİMDİDEN COK TŞKLER

GÜNAYDIN ARKADASLAR BENIM TRANSFERIM 27 SINDE YAPILDI HALA BANYO YAPMADIM SACIMI YIKIYORUM ARTIK YAPSAM BI ZARARI VARMIDIR

Back