hayırlı cumalar canım Rabbim dualarımızı kabul etsinHerkese gunaydin ve hayirli cumalar..
Amin canım. hayırlı cumalarGÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar
hayırlı cumalar kuzum nasılsın ?günaydınlar herkese hayırlı cumalar
pastacii hatırlıyorum seni canımselam kızlar..
phalacım transferın olmuş cnm ınş son tedavin olsun Allah yüzünü güldürsün.. bnm tek belirtim 4.gün gelen kasık agrıları ve gaz sancısıydı inş seninde tutunma nedeniyle olmuştur ve suan 21 günlük melek oğlum kucagımda cok şükür..doğumda aklıma gelenlere nickiyle dua ettim kızlar tanımadıklarım içinde topiklerdeki tüm umut bekleyenlerin umudunu nasp etmesi için dua ettim Allaha..Biliyorumki bende birinin duasıyla yasadım bu mutluluğu inş bnmkide kabul olur...
onun dışında umarım herkes iyidir..hayırlı cumalar dilerim.
deli yaa koptumTövbe yarebbiiii bu hamilelik takvimindeki yorumlardan ben sorumlu değilim bacılar abovvvvvvvv
iyiyim kuzum ya ilaç bitse adet olsam diye bakıyorum sen nasılsın bakalmhayırlı cumalar canım Rabbim dualarımızı kabul etsin
bu arada hala candy de geçemedim 434 üsen geçtin mi ?
Amin canım. hayırlı cumalar
hayırlı cumalar kuzum nasılsın ?
ee az kaldı kuzum merak etme sadece 13 güncükdeli yaa koptumnasılsınız bakalım cem oğlanla maşallah ya zaman nası geciyo yerim sizi
iyiyim kuzum ya ilaç bitse adet olsam diye bakıyorum sen nasılsın bakalm
ohh ne güzel canmm ya severm öle dikiş uğraş fln. işte hftaya cuma bitcek ilaç sonra adet ve tedavi Allahın iznyleee az kaldı kuzum merak etme sadece 13 güncük
ben de bu aralar eve kapandım hava soğuk ve yağışlı
bide erken kararıyor günlerim evde değerlendiriyorum
yine hobi amaçlı kendime bişeyler dikiyorum süslüyorum falan işte zaman geçiriyorum anlıcagın
kızlar nasılsınız
ohh ne güzel canmm ya severm öle dikiş uğraş fln. işte hftaya cuma bitcek ilaç sonra adet ve tedavi Allahın iznyle
iyiyim bebişim biraz işleirm vardı dışarda onları yaptım şimdide çay yaptım hem sizebakıp hemde çayımı duydumluyorumselam canım sen nasılsın bakalım neler yapıosun
evet bende seviyorum ya
zaman geçirmek içinde kafamı dağıtmak içinde iyi oluyor
canım hayırlı osun tedavinnn bol yumoşlu kaliteli embiryolu ikiz bebekli olsun inşşşşBen geldimmmm Perşembe günü hastaneye gittiğim için giremedim buralara
Karşınızda 300 puregon iğnesi kullanmaya başlayan biri duruyor
tedaviye başladımmmmmm
hayırlı cumalar canımHayırlı cumalar kızlarr.
Phalaaa nasılsınn.
canım hayırlı osun tedavinnn bol yumoşlu kaliteli embiryolu ikiz bebekli olsun inşşşş
Ben geldimmmm Perşembe günü hastaneye gittiğim için giremedim buralara
tedaviye başladımmmmmm
afiyet olsun çaycı seniiyiyim bebişim biraz işleirm vardı dışarda onları yaptım şimdide çay yaptım hem sizebakıp hemde çayımı duydumluyorum
hayırlı ugurlu olsun tedavin canım sonu bebişli olsun inşallahBen geldimmmm Perşembe günü hastaneye gittiğim için giremedim buralara
tedaviye başladımmmmmm
teşekürederim çay benim her şeyimafiyet olsun çaycı seni
bende mutfaga kaçmıştım akşama hazırlık yaptım
sebzeleri yıkadım ettim şimdi oturdum bu tarz benim i bekliyorum
Maşallh hayırlı olsun cnmmpost: 37560711 .!.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?