• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah

Rabbim bir avazda kurtarsin zuhalcim

Phala.... Buraya giremesemde yazamasamda bi şekilde takip ediyorum sizi ... İnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuşlardır.. Benimde senin gibi sancılarım oldu.. Hatta burda 8.9. Günlerde adet olacak kesin dedim , olmadı galiba , içime o adet kasılmaları girdikçe moralim bozuluyordu burdan devamlı yazdım.. Editörümüz tabi tecrübeyi konuşurturmuştu.. Gebelik belirtisi de olabilir onlar çok örneklerini gördük ve sonuç gebelikle sonuçlandı diye.. İçimde bir umut seninle onlar .. Allah tez zamanda bebişlerinin müjdesini sana verir burdan" hamileyimmmmmmmmmm" diye haykırmayı nasip eder.. Sevgiler ...

Yaklaşık 8-10 doktora sormuşumdur bunların 4 tanesi profesör hepsi 2 senedir olmadıysa bu kadar küçük bi kistle direkt tüp bebek dediler. Bekle demek isterdim ama hiç umudum yoktu benim 1-1,5 cm'lik kistle bile nitekim de olmadı doğal yoldan. Olanlar var tabi hayranım kendilerine helal olsun. Umarım onlardan olursun.
Canim mrb.ilk tup bebek denemenmiydi?

Mrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuo:(kasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??

Mrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuo:KK43:kasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??
Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tedavin güzel sonuçlanır bendede çikolata kisti var bir açık ameliyatim var bu yüzden tuplerdede sıvı akışı oldu bide bu yüzden laparoskopi oldum en son 4-4.5mm kistim vardı çünkü yapışıklık fazla olduğu için doktorum müdahale etmedi şükür ki hamile kalmama engel olmadı sanırım bendeki en basit sorundu pek uzerinde durulmadi bile amh düşük fsh yüksekti bide tüpüm bağlandı vs vs o yüzden çok fazla strese girme canım tedavine odaklan demesi kolay diyeceksin ama banada çok söylediler keşke sakin olsaymisim biraz fazla emek verdim ama sonucu güzel oldu çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim sakın stres yapma umarım Allah gönlüne göre verir

Canım öncelikle geçmiş olsun inşallah tedavin güzel sonuçlanır bendede çikolata kisti var bir açık ameliyatim var bu yüzden tuplerdede sıvı akışı oldu bide bu yüzden laparoskopi oldum en son 4-4.5mm kistim vardı çünkü yapışıklık fazla olduğu için doktorum müdahale etmedi şükür ki hamile kalmama engel olmadı sanırım bendeki en basit sorundu pek uzerinde durulmadi bile amh düşük fsh yüksekti bide tüpüm bağlandı vs vs o yüzden çok fazla strese girme canım tedavine odaklan demesi kolay diyeceksin ama banada çok söylediler keşke sakin olsaymisim biraz fazla emek verdim ama sonucu güzel oldu çok şükür şuan 8 haftalık hamileyim sakın stres yapma umarım Allah gönlüne göre verir
Canim peki kist varken mi hamile kaldin?fsh kacti senin ben bugun aldm.sonicumu fsh 5.45 sanirim iyi diger hormonlarda iyi ama olmuyor iste..tup bebek deneyelim diyoruz.allah hayirlisini versin .bu arada allah bagislasin cnm allah bebisinede sanada saglik versin uzun omur versin cnm.kac yilda oldu peki?

Merhabalar hanımlar ilk beş ay hep burdaydım Bi çok bilgi paylaştık bir çok faydasını gördüm fayda sağladığımada inanıyorum Bi çok arkadaşıma Bi çok paylaşımımız oldu
Gebeliğimde ğimde çıkan sorunlarım yüZünden uzun süre giremedim buraya ama takip etmeye çalıştım biliyorsunuz ,3.tüp bebek denemesi sırasında hamd olsun Kadir mevlam nasip etmişti Pazartesi sezeryanla doğumum var inşallah dualarım hep sizinleydi sizde eksik etmeyin Rabbim hepimizin evlat hasretini dindirsin inşallah
bitanem:KK36: hayırlı dogumlar olsun yavrun:KK46: sağlıkla gelsin dualarinda bizi unutma bebis gelince haber kuzum merak ederiz :KK19::KK60:

canım RABBİM yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah...

Hayırlı doğumlar allah kurtarsın canım...dualrında bizleride unutma..

hayırla sağlıkla kucağına al inş canım

Rabbim bir avazda kurtarsin zuhalcim
hayırla sağlıkla kucağına al inş canım
Kızlar dualarınız için çok Çok teşekkür ederim saolun inşallah böyle yavrularınızı kucağınıza almak için günleri saydığınız zamanlarda gelir darısı sizlere inşallah

bitanem:KK36: hayırlı dogumlar olsun yavrun:KK46: sağlıkla gelsin dualarinda bizi unutma bebis gelince haber kuzum merak ederiz :KK19::KK60:
Melindacım saol bitanem teşekkür ederim canım etmezmiyim dualarım sizinle Pazartesi hayırlı haberler vermek nasip olur inşallah çok öpüyorum ben de seni iyi geceler canım

Kızlar dualarınız için çok Çok teşekkür ederim saolun inşallah böyle yavrularınızı kucağınıza almak için günleri saydığınız zamanlarda gelir darısı sizlere inşallah

Bir an geçmişe gittim, hamile olduğunu bizlerle paylaştığın anı hatırladım. Ne çok sevinmiştim senin adına. Maşaallah yavrunu kucağına alacaksın inşaallah, hayırla, huzurla büyüt inşaallah meleğini. Güzel haberlerle gel pazartesi.:KK68:

GÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar

GÜNAYDINLAR KIZLAR Karnımda büyümüyor ama kalbimde büyüyor sevgisi mucizemin RABBİM bu cuma GÜNÜ tüm evlat isteyipde ellerini semaya açan yalvaran MUHAMMET ÜMMETİNDE ne kadar evlat hasreti çeken kardeşlerim varsa hepimize en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle RABBİMMMM hayırlı cumalar

günaydın canım. Amin canım inşallah rabbim tez vakit sana ve hepimize bir evlat sahibi olmayı hayırlı kılar ve nasip eder:)

Mrb arkadaslar..benim 2cmlik cikolata kistim var ve bu yuzden bebegmz olmuo:KK43:kasim ayinda allah nasip ederse tup bebek icin kibrisa gidecegiz..cikolata kisti olup tup bebek yaptiran yaptriacak olan varmi?varsa kacinci denemede oldu..inanin cok kotuyum artik varim yogum bunu dusunmek oldu.insanlarn sorulari yipratti beni.artik rahatlamak istiyorum biraz bole stresli olursa hic ii olmaz biliuorum.ayrica yasim 28 oldugu icin kibrisa gitmeyi dusunuyoruz.3.4 transfer yaptiklari icin cunki kist oldugunda sansi arttirmak icin kibrista boyle yapiyorlarms.kibris hakkinsa bi fikri olan deneyimi olan varmi aranizda??

Merhaba dcu hoşgeldin :)
Geçmiş olsun öncelikle. Merakımı mazur görürsen bişi sormak istiyorum hangi şehir de ikamet ediyorsun ve bu konuda doktorların sana önerisi ne oldu merak ettim?
Benim de kistim oluştu ama senin ki kadar değil daha küçük ama bunun büyük bir engel olduğunu sanmıyorum. Çünkü engel oluşturacağı zaman doktorların tüp bebekten önce önerisi kisti aldırmak oluyor. Gönlündeki arzunu ve isteğini çok iyi anlıyorum ama biraz daha sakin ve sabırlı hareket et derim. Bizim ülkemizde çok çok iyi doktorlar ve uzmanlar var yani kıbrısa gitmen bu ihtimali arttırırmı bilemiyorum. Tabi bu benim düşüncem.

Canım allah uzun uzun sağlıklı mutlu bereketli bir ömür versin hep birlikte mutlu mesut yaşayın inşallah. Darısı bekleyen ve anne olmak isteyenlerin başına..

Efendimiz Sallallahü Aleyhi Vessellem buyurmuştur ki:

'' Kadın, hamileliğin de, doğum yapıncaya , bebeği sütten kesilinceye kadar, Allah yolunda hudutlar da nöbet bekleyen mücahit gibidir ( daima öylece sevap alır durur). Eğer bunlar arasında ölüverirse ona şehit mükâfatı ve ecri vardır. ''

'' Kadın hamile iken, bu onun için gündüz oruçlu, gece namazlı , rabbine gönülden teslim olmuş , mücahit bir kimsenin ecir ve mükâfatı gibi mânen kazanç sağlayan bir durum hâsıl eder.''

'' Doğum ağrısı tuttuğunda, hiç bir mahluk onun ne kadar çok ecir ve mükâfat kazandığını hakkıyla idrak edemez. ''

'' Çocuk doğunca bebeğin sütü her soruşun da veya her süt vermede anasına, bir can ihya etmişcesine sevap gelir.''

''Kadının loğusallıktan çıkma zamanı gelince, vazifeli melek her iki omuzuna vurarak der ki :

'' Hiç günahın kalmadı, pak oldun. Haydi hayata günahsız olarak yeniden başla.

AMINNNNMM INSLHHH NU MUBAREK CUMA GUNUNDE...:KK61::KK61::KK61::KK31:

Back