E2 ye bağlı değildi aslında dondurulmuş transferi. En başta öyle planlanmıştı. Vücût dinlensin diye ama isabetli bir karar olmuş demekki.
benımde pazartesı yapıldı memorıalde hayırlı olur hepımız ıcın ınsallahMrb, benimde dun transferimsisli memorialde oldu, 5. Gun transferi, 2.denemem, sabirla bekliyorum
Hadi insallah once sen ertesi gun ben ogrenecegizbenımde pazartesı yapıldı memorıalde hayırlı olur hepımız ıcın ınsallah
Mrb, benimde dun transferimsisli memorialde oldu, 5. Gun transferi, 2.denemem, sabirla bekliyorum
Cumhuriyetimizin 91.yaşı kutlu mutlu olsun hepimize..
Atatürk ve silah arkadaşları nurlar içinde yatsınlar..
Cumhuriyetimizin 91. yılı kutlu olsun... Atatürk ve silah arkadaşlarına minnettarız
özlemmm sinir bozucu hatunn (susmayan özlem yapmışlar ) gıcıkkkkkkkkk hatunnŞık rahat konforlu (özlem) bir mesaj olmuş
Maşallahhhhhhh 5.gün transferi olacaksın demek çok sevindim canım
Cumhuriyetimizin 91.yaşı kutlu mutlu olsun hepimize..
Atatürk ve silah arkadaşları nurlar içinde yatsınlar..
sara_28 bundan sonraki güzel haber hamiş haberin olsun arkadaşım
tedavide olan tranferi olan sonuç bekleyen arkadaşlarım dualrımdasınız inşş güzel haberler almak nasip olsun inş
Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
Mrb, benimde dun transferimsisli memorialde oldu, 5. Gun transferi, 2.denemem, sabirla bekliyorum
haydi Bismillah başladın artık RAbbim yüzünü güldürsün canım arkadaşımEditim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorumbenden haberler bunlar 4.tedavi başladı Rabbim bu sefer yüzümü guldursun ve son tedavim olsun
Canım tedavim başladı ilk iğneleri oldumgelişmeleri yazarim cumartesi tekrar randevum var dualarini bekliyorum
Hayırlısı olsun canım İnşallah sağlıklı sağlıklı kaliteli embriyoların olurGunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
herkese günaydın
29 ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun
29 Ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun
Şık rahat konforlu (özlem) bir mesaj olmuş
100 gram daha vermişim ayıptır övünmesi
Kıyamam sana cezalandırma canım..Bugün bişeyler oluyo yine özlemle merakla bekliyorum programı
sana alkış , bana dayak sabah 1 milföyü götürdüm
kendimi ödüllendirdim şimdi butun gün cezalandırıcam çok pişmanım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?