Ayyyy ne yapıyorlar onlar öyle
Badem ve kara kız arkadaşı çok güzeller ne güzel yavruları olur onların..
Bazı bölgelerde birikme var canım oraların sıkılaşması lazım..mesela üst kol hareketleri yapmalıyım tuzluklar cıvımış
tamam tsk ederım ılgılendıgın ıcın az once yıgenımı markete gonderdım senın dedıklerını burda okumuştum onları almaya gıtıı
Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
phalacım canımTransferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum[/QUOT
Hayırlı olsun inşallah bebişin sana sımsıkı tutunur ve seni hiç bırakmaz
merhaba canım inşaallah sıkıca tutunurlar 5. gün embriyosumu yapıldı canım ne güzel senin transfer yapıldı ben bekliyorum bakalım hayırlısı inş hamile haberinide verirsinTransferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Hadi bakalım, hayırlı olsun inşallah tutar canım. Senin için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Darısı bizlere inşallah.Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Ben burayı ve sizi çok sevdim
bende çok sevdiğim için bütün gün burdayım
kendimi hiç yalnız hissetmiyorum
iyiki var
Ben burayı ve sizi çok sevdim
Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş seni canımTransferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
bende çok sevdiğim için bütün gün burdayım
kendimi hiç yalnız hissetmiyorum
iyiki var
İstanbul'daki bütün organizasyonlara katılırımÇok tatlısınız kızlar bi gün hep birlikte bebişlerle yemek düzenleriz.Hatta pilav günü yaparız
bendeeeeen çok bacak hareketlerini seviyorum plateste
bide hundred hareketi favorim
Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?