2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Poposunu ıssıracağın kuzuların gelsin inşallah bu tedavinde
Amin insallahh :) sen hamilesin di mi egunal? Kac aylik ? Tup mu? Tek transfer mi? Bu topik cok uzamis takip edemiorum kim napio :))

Amin insallahh :) sen hamilesin di mi egunal? Kac aylik ? Tup mu? Tek transfer mi? Bu topik cok uzamis takip edemiorum kim napio :))
ah canım keşke hamile olsam ben kronik infertilim
en son hamile değildim bıraktığında hala öyleyim yani..

Annemdeyim şimdi kargo için buranın adresini vermiştim gelmiş lastiklerim 3 renk hepsi farklı sertlikte yumuşakla başliciimmm

ayyyy bayıldım bu pisiye bennnn...
napmışsın kediyi evlat şart sana yoksa bebek muamelesinden kedi insanlaşacak
Evet sorma canim ya o da kendini benim oglum saniyor :) kafayi yedim resmen, heryere onla gidiorum, en son kurbanda uzungöle goturdum hayvancaazi :)
Ya phala birisi hamile demisti 2 ay once girdigimde, sen sandim kim ki? Mybaby mi acaba

Evet sorma canim ya o da kendini benim oglum saniyor :) kafayi yedim resmen, heryere onla gidiorum, en son kurbanda uzungöle goturdum hayvancaazi :)
Ya phala birisi hamile demisti 2 ay once girdigimde, sen sandim kim ki? Mybaby mi acaba

Çok tatlı ama rengine bayıldım özellikle..
Gezdir tabii o senin bir parçan artık eve hayvan alıp boşverme derim ben..
Phala kime hamile dedi bilmiyorum canım ama mybaby de hamile değil..epey bir hamilemiz var bazıları doğurmaya başladı bile..Phala bugün transfer oluyor bu arada..

Kizlarrr kedim "Badem" in iki ay önce çiftleştiği sevgilisi bile hamile, bugun yarin dogurucak :) bi kedi kadar olamadik diyorum eşime :)

Eklentiler

• image.jpg
    736,9 KB · Görüntüleme: 54
Annemdeyim şimdi kargo için buranın adresini vermiştim gelmiş lastiklerim 3 renk hepsi farklı sertlikte yumuşakla başliciimmm

hadi gözünaydın fit olmaya ramak kaldı desene
tabi önce yumışakla başlanıyor zaten
ben ilk günden sonra 3 gün et kesiği oluyorum spora başlarken abartıyorum ilk günün heycanı ve hevesiyle de

ıhh ıhh bende değilim canım
kedine bayıldım bu arada nasıl tatlı bişey o yaaa ismi ne peki merak ettim

Kizlarrr kedim "Badem" in iki ay önce çiftleştiği sevgilisi bile hamile, bugun yarin dogurucak :) bi kedi kadar olamadik diyorum eşime :)
ayy ismini gördüm badem miş
ama çok ayıp özel hayatlarını kediciklerin burda
minnaklar geliyor demek badem baba oluyor

slm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar

Evet, dun mesaj atmistim da aramadilar demisti :) Allahimm insallah tutsun hayirlisiyla dogsun bitsin bu ozlem artik...

slm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar
Hayirli olsun canim, en zor surece girdin :) beklemek.. Rabbim sabirlar versin, insallah pozitifi gorup bebegini kucagina alirsin :) normal o agrilar..

Ayyyy ne yapıyorlar onlar öyle
Badem ve kara kız arkadaşı çok güzeller ne güzel yavruları olur onların..

hadi gözünaydın fit olmaya ramak kaldı desene
tabi önce yumışakla başlanıyor zaten
ben ilk günden sonra 3 gün et kesiği oluyorum spora başlarken abartıyorum ilk günün heycanı ve hevesiyle de

Bazı bölgelerde birikme var canım oraların sıkılaşması lazım..mesela üst kol hareketleri yapmalıyım tuzluklar cıvımış

ınsallah canım allahım hepımıze nasıp eder ınsallah .bekleme suresınde nelere dıkkat etmelıyım nasıl beslenmelıyım canlar

Transferden sonra olabiliyor bu anlattıkların normal yani..
bir kaç gün sonra olan belirtileri ciddiye alabiliriz gebelik anlamında belirtisiz gebe kalanda çok tabii ama bizimki umut işte inceleyip duruyoruz kendimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…