2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
canım inş yarın güzel haberler gelir hepside kaliteli dölenirler

Kızlar, benim merak ettiğim bir şey var tüp bebek tedavi sürecinde folik asit yada ona benzer hap veriyo mu doktorlar?

Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
cnm yarınve sonrasında evlatların hep bi ömür seninle olsun....
Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?
opun inşlh kolay geçsin ve kaliteli yumoşların olsun...
Canım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
güzel haberlerini alırız inşlh..
Kızlar ensu bebeğini kaybetmiş başka bir topiğe yazmış
ne iannamıyorum ya ufff alalh sabır versin

nasılsın kuzum kimseler yok sanırım bu gün

Canim günaydin. eve gidince pek bakamiyorum internetim cok cekmiyor o yuzden simdi gordum. Iyiyim canim istanbul kisa teslim oldu ve gunler kisaldi ya bi de ustune trafik cogu zaman sıkıcı:) sen nasilsin

günaydın kızlarrr

@ensum yaa çook üzüldümmm

phala canmm bebişlerini al gel bugun inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…