- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Güünnaayyddıınnnnn hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Bugün dikkat ederek yememin tam 7.günü bitti ve 7 gün sonunda 2 kilo gitmiş
Son 4 günde 200 gram vermişim şaka gibi...
Demek ki spor şart bundan sonrası kolay gitmeyecek..
54.8 den 52.8 e düşmüş olarak devam ediyorum...
canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansmainşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm
canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo
canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım
kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm
@melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişinböyle oll
Kızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydimKarnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar
canım ne oldu daha yokmu kırmızılarKuzum gelmiyor sinir oldum sanırım seninle baslicaz
canım yakın bi arkadaşımda da aynı şikayetler oldu özellikle 3.aydan sonra bu şikayetlerle gitti onada doktoru aynı şeyi söyledi
otururken birden hiiiii diyip karnını tutardı bişey batıyor gibi derdi ama normalmişmiş
yani ben yaşamadım bilemem ama ondan öyle duymuştum
Rabbim senide bebişinide korusun
kuzum inatcı cıktı bu ay kırmızılar beni bekliyolar galiba gariplerimKuzum gelmiyor sinir oldum sanırım seninle baslicaz
benm de 11kasım randevuminş.canım aydın beye içim ısındı yani daha görüşmedik 12 kasımda randevumuz inş.ozamana kadar bişi olmazda görüşürüz çidere üye olmayı düşünüyorum ama 1 yıllık üyelik verdiği için 1 yıl içinde belki bana tüp bebek yapmayabilir çünkü genelde beni hasta gibi görmüyorlar olur diyorlar ya hayırlısı keşke dedikleri gibi kendiliğinden olsa ama hayırlısı bakalım
Yok kuzum dün Dr gittim kan testti yaptırdım nurtopu gibi negatifcanım ne oldu daha yokmu kırmızılar
ayy telden girmeyi deneme gibi bi gaflette bulundum teli fırlatıp atasım geldi hemen bıraktım çıktım
kuzum inatcı cıktı bu ay kırmızılar beni bekliyolar galiba gariplerim
benm de 11kasım randevumcanm bi görüş tedavi yapılcaksa üye olur öyle başlarsın hemen üye olma madem inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur
Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
Hayirli olsn insallah canm en guzel haberi alrsn insallahHerkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.
canım benim arkadaş hamile flyingmom ona cevap yazdım benden alıntılamışsıninş.sağ salim kucağına alırsın miss kokulunu canım.benim karnımda ameliyat izlerim var hemde bayaca bebekken olduğum bi ameliyat göbekli olmadım hiç hayatım boyunca şimdi hamile kalmak için uğraşıyorum ama hamile kalırsam bu dikişlerle ne yapıcam diye düşünüyorum yani karnında problem olmayanlar böyle derse ben ne yapıcam amannn bekarken hiç derdim yoktu evlendim dert bitmez oldu ama rabbime çok şükür olsun rabbim daha zoruyla imtihan etmesinn
Yok kuzum dün Dr gittim kan testti yaptırdım nurtopu gibi negatif1.3 milim kist varmış bu ay yumurta catlamamış regliyle beraber atılacakmis daha görünürde regli yokmuş bursadaki Dr mail atıcam ilaç filan derse kullanicam bir yandan da çok ağır grip geçiyorum her işte bir hayır vardır bitanem rejim iyi gidiyor yazamıyorum ama okuyorum yakın takipteyım
ayy telden girmeyi deneme gibi bi gaflette bulundum teli fırlatıp atasım geldi hemen bıraktım çıktım
benm de 11kasım randevumcanm bi görüş tedavi yapılcaksa üye olur öyle başlarsın hemen üye olma madem inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur[/QUOTE
Aynen öyle kuzum inatçı çıktıgelsede Bir oh desem
benm de 11kasım randevumcanm bi görüş tedavi yapılcaksa üye olur öyle başlarsın hemen üye olma madem inşallah hakkımızda herşeyin hayırlısı olur
canım benim arkadaş hamile flyingmom ona cevap yazdım benden alıntılamışsın
sağ salim hepimiz kucagımıza alırız evlatlarımızı inşallah tabi ki ama yanlış oldu herhal :)
sağlıktan önemli bişey yok canım çok geçmiş olsun sanada
Allah hepimize sağlık güç versin
canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansmainşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm
Amin inşallahhh.. Derneğe tedaviye başlarken mi üye olunuyor canım. Ben simdi spora yazıldım aralık gibi bitecek muhtemelen tedaviye kasım sonu aralık gibi başlarım :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Saol kuzumhımm ozaman kist oldugu için bu gecikme demekki
olsun kuzum bak zaten grip olmuşsun olsaydın eger şimdi bu halde tedaviye başlıcaktın
dediğin gibi herşeyde vardır bi hayır geç olsun güç olmasın dimi ama
çok çok geçmiş olsun
ayy evet diyete tam gaz devam ediyoruz bakalım hedefe ulaşabilcekmiyiz
yok canım sorun değil olsunbiliyorum ona yazdım zaten ama yanlış oldu kuzura bakma canım o kasılmalar için yazmıştım neyse daha yeniyim ya beceremyom tam :)
tabiki gelişmelerden haberdar ederm canm sende et mutlakahayırlısı bakalım yine görüşelim bak merak ederim sonraki günde ben görüşücem inş..rabbim hayırlısını versin inş. umut dolu ve mutlu sonlu bi tedavimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?