- 1 Ekim 2014
- 661
- 588
- 78
Editorum boyun kac ki 52 iyi bi kilo daha neden vermeye calisiyosunMybaby nirdesiinnnnn naptın tartıldın mı merak ediyorum son durumunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Editorum boyun kac ki 52 iyi bi kilo daha neden vermeye calisiyosunMybaby nirdesiinnnnn naptın tartıldın mı merak ediyorum son durumunu
yo gerçekten başarmışsın zaten benim dietisyenimin dediği gibi ilk haftalar gi,den çabuk gider ödem olduğu için demişti sonrası önce az olur yağlar haraketlenir ardından güzel kilolar gider demişti gerçekten öle olucak gör bak havaya gir zaten cnm az buz bişey değil verdiğin kilo..spor şart plates ii bide evde lessie 2 miles falan o var ben genelde onuda yaparım hep netten çok ii oluyor dene derim..Sabah sabah son 4 günde 200 gram vermiş olmanın moral bozukluğunu yaşarken mesajını görünce epey bir şey başarmış gibi hissettim kendimi havaya soktun beni becerip platese başlasam çok çabuk vericem biliyorum..Evde bir iki odalar arası gez o kadar hareketle gitmiyor işte..
Editorum boyun kac ki 52 iyi bi kilo daha neden vermeye calisiyosun
canım ben minnak bir hatunum kiloyu kaldırmıyorum 1.63 le 55 kiloydum ideal 50 kilo..
yo gerçekten başarmışsın zaten benim dietisyenimin dediği gibi ilk haftalar gi,den çabuk gider ödem olduğu için demişti sonrası önce az olur yağlar haraketlenir ardından güzel kilolar gider demişti gerçekten öle olucak gör bak havaya gir zaten cnm az buz bişey değil verdiğin kilo..spor şart plates ii bide evde lessie 2 miles falan o var ben genelde onuda yaparım hep netten çok ii oluyor dene derim..
Diyetisyenim bana 1.58 boyunda olduğum için 53 kg ın saglıklı bir kilo olacağını söylemişti. Dukan ın internet sitesinde hesaplama bölümünü doldurunca da aynı oranı veriyor. Ama kişinin kendini rahat hissetmesi önemli olan. Şuan 65 kg yum çok zoruma gidiyor zayıflamak yani yemeden de yapamıyorum bilmiyorum nasıl gidecek bu 10kg
DÖNERSİN CNM İSTEDİKTEN SONRA OLUR.. SONRA GELSİN GEBELİK GÖBİŞİsağlıklı olan aslında şu an ki halim biliyorum ama açsın ve daha çok kilo vermiş olmalıydım hissiyatına büründüm
Platesi bir dönem yaptım sadece 15 günde sımsıkı olmuş idim o günlerime dönmem lazım..
DÖNERSİN CNM İSTEDİKTEN SONRA OLUR.. SONRA GELSİN GEBELİK GÖBİŞİ
SEN O KADAR KİLO VER FİT OL SONRA GELSİN VELETLER GÖBEKLERİ ŞİŞİRSİN
o sıpalar için ne iğneler ne acılar çekiliyor doğru yeter ki onlar gelsin klolar hikaye...onlara can feda onlar gelsin ben kilo alayım çok ta umrumda olur sanki..
kilo verilir sonra yeter ki gelsin sıpalar..
o sıpalar için ne iğneler ne acılar çekiliyor doğru yeter ki onlar gelsin klolar hikaye...
Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz
sanada günaydın cnmGünaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz
geçmiş olsun canım umrım bu son negatifin olurGünaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...
Ben de dün sordum bakındım yazmadı buraya bir ulaşayım kendisine artık..phala dan haber var mı
nasıl geçti opusu acaba merak ettim ....
Seni böyle umut dolu istekli görmek çok güzel...
Valla pko da iyi merkez hangisi bende bilmek isterim...
Memorial azcık tuzlu ama iyi bir merkez canım..
geçmiş olsun canım umrım bu son negatifin olur
memorial çok iyi bence görüşürüz canım