• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Saol kuzum:KK19:valla egunalle sende bu hırs oldukca kilolar gider:KK49::KK49:

bende de onda da bi durgunluk dönemi var şuan,
2 şer kilo verdik kaldık :KK45:
devamı biraz zorlucak ama zor olsada olcak yani

off telden giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama yazamıyorum deli oluyorum. ben yazıyom sözde ama yazdıgım yerde gözükmüyo takılıyo donuyo deli oluyorum o yuzden fırsat bulursam pcden giriyorum o da az oluyo:KK51:

tabiki gelişmelerden haberdar ederm canm sende et mutlaka

:63::63::63: ne güzel kaynatırdık her akşam artık hiç yoksunuz farkediliyor yani yoklugunuz

off telden giremiyorum daha dogrusu giriyorum ama yazamıyorum deli oluyorum. ben yazıyom sözde ama yazdıgım yerde gözükmüyo takılıyo donuyo deli oluyorum o yuzden fırsat bulursam pcden giriyorum o da az oluyo:KK51:

tabiki gelişmelerden haberdar ederm canm sende et mutlaka
inş.canımm.. siteyi kullanmayı becerebilirsem anlatırım ne olup bittiğini....

napıyonnnnn kığızzzzzzzzzzzzzzzz:KK19: ayy akşamları yoksunuz artık siz nerde o eski sohbetler:KK12:
ay canm dediğim gibi tel girişi bana cinnet gecirtiyo o yuzden az giriyom fırsat oldukca giriyom anca pcden giriyom, yoksa ya teli fırlatıp kırcam ya sacımı basımı yolcam sinirden:KK53::KK62: artık telden giriş yapmama kararı aldım bugun yine deneyip yne hüsrana ugrayınca:KK51: iyi valla ilaç içiyom işte napim sen napıyon

canm ben gitmeden önce olmustum tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyosan doktora gitmeden önce üye ol adet olunca derneği ararsın onlar randevu alıyo sana öyle gidiyon bende kasım ortası gibi başlamış olurum inşallah canm tedaviye hakkımızda hayırlısı:KK68:

Kızlaaarrrr şahane bir haberim var..
Prof Dr.Bülent Tıraş artık bizimle..
Kendisine ait bir bölümde sizlerin sorularını cevaplayacak..
Aşağıdaki linkten giriş yapabilir sorularınızı sorabilirsiniz..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uygulamasi-arasindaki-zaman-ne-olmali.764210/

aman yarabbim ne güzel bi haber bu böyle
:KK9::KK9::KK9::KK9: teşekkürler KK teşekkürler editörüm :KK52:
ilk soruyu ben yazim dicemde ne sorsam acaba bulamadım bi an:KK70: o kadar çok soru varki beynim dondu

yok canım sorun değil olsun
ben neler neler yaptım gittim başka topiklere cevap yazdım düşün bu ne ki :KK70:
şimdi benim cevap yazdııgm kişinin mesajını görmek içn şimdi benim yazdıgım yazı varya sana pembe fonlu
ismimin yazdıgı yerin yanında yukarı dogru bi ok var ↑ ona tıklayınca o mesaja gidiyorsun ondan sonra alıntılıyorsun ozaman olur. madem yenisin yardımcı olayım arkadaşım:KK19:

hımmm..saol canım bilmediği şehre gelmiş birine yol göstermek gibi bişi yaptığın çok saol :)

Hayirli olsn insallah canm en guzel haberi alrsn insallah:eek: bende pazartesi olcam Rabbim nasip ederse opu ...yarn catlaatma ignem vurulcak .. Ama korkuyrm nasl gecyo agri var mi
Canım opu esnasında hiç bir ağrı hissetmiyorsun çünkü narkoz veriliyor sonrasında ise gene bir ağrı hissetmiyorsun. İnşallah sende hissetmezsin. Kaç tane yumurtan var mış?

canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansma:KK48::KK48: inşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm

canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo

canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım:nazar::nazar::anneadayı:

kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm:KK68::KK68:

@melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişin:anneadayı::anneadayı: böyle oll:KK68:
İnşallah canım benim dualarınızla atlatacağım bu günleri

ben dün görüştüm dernekten nuray hanımla çok tatlı bi bayan aidat 1 yıllık canım 150 tl ee tedavi başlamana yakın üye olmak daha mantıklı tüp bebekte indirim yapılıyor aşılamada yok heralde birde anlaşmalı eczanelerden ilaçlarıda indirimli alıyormuşsun
aa anlaşmalı eczaneleri de mi varmış bak onu bilmiyodum sorarım nuray hanıma evet ya cok tatlı bi bayan

bende de onda da bi durgunluk dönemi var şuan,
2 şer kilo verdik kaldık :KK45:
devamı biraz zorlucak ama zor olsada olcak yani

:63::63::63: ne güzel kaynatırdık her akşam artık hiç yoksunuz farkediliyor yani yoklugunuz
canm eski format cok basitti sıkıntısız giriyoduk telden simdi imkansız sıkıntısız girmek o yuzden olamıyorum maalesef keske tel için eski format geri gelse burası kalsın böyle ama tel eski haline dönsünEn Büyük KK

inş.canımm.. siteyi kullanmayı becerebilirsem anlatırım ne olup bittiğini....
yaz yaz canm beklerim haberlerini

ay canm dediğim gibi tel girişi bana cinnet gecirtiyo o yuzden az giriyom fırsat oldukca giriyom anca pcden giriyom, yoksa ya teli fırlatıp kırcam ya sacımı basımı yolcam sinirden:KK53::KK62: artık telden giriş yapmama kararı aldım bugun yine deneyip yne hüsrana ugrayınca:KK51: iyi valla ilaç içiyom işte napim sen napıyon

canm ben gitmeden önce olmustum tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyosan doktora gitmeden önce üye ol adet olunca derneği ararsın onlar randevu alıyo sana öyle gidiyon bende kasım ortası gibi başlamış olurum inşallah canm tedaviye hakkımızda hayırlısı:KK68:

kk full çeken bi telefon lazım sana desene :KK48:
tamam tamam sinir olma sen canım benim ozaman böyle arada idare edicez artık napalım
bende napim aynı tas aynı hamam :KK51:
diyet yapıoz egunal ile ondan başka bi macera yok şuan hayatımda

hımmm..saol canım bilmediği şehre gelmiş birine yol göstermek gibi bişi yaptığın çok saol :)

ne demek canım her zaman benim bildiğim bişey oldugu sürece yardımcı olurum

aman yarabbim ne güzel bi haber bu böyle
:KK9::KK9::KK9::KK9: teşekkürler KK teşekkürler editörüm :KK52:
ilk soruyu ben yazim dicemde ne sorsam acaba bulamadım bi an:KK70: o kadar çok soru varki beynim dondu

Herşey sizler için ben de Kazen e çok teşekkür ediyorum...
Hiç kolay iş değil Bülent hocayı burada görmek o kadar yoğun bir doktorun bizlere zaman ayırması Kadınlar Kulübünün başarısıdır..
Soru sormak için değil gerçekten tedavilerle ilgili bir şey merak ediyorsan soracaksın zorlama yani:KK48:

Bu kadarcık mı yazdın haber bekliyoruz senden opu oldum demişsin sadece ayrıntı vereydin azcık meraktan çatladım şurda..
kaç yumi toplandı..
Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.

Hayırlı olsunnnnn :KK46::KK46:
Sen çok düşünme onları kavuşmak için hazırlık yap güzel karşıla :)))
Hadi pozitif haberlerinide almak nasip olur inşallah
İnşallah canım umarım güzel haber veririm size

kk full çeken bi telefon lazım sana desene :KK48:
tamam tamam sinir olma sen canım benim ozaman böyle arada idare edicez artık napalım
bende napim aynı tas aynı hamam :KK51:
diyet yapıoz egunal ile ondan başka bi macera yok şuan hayatımda
öyle artık canm idare etcez:KK51: evet canm gördüm diyet menuleri takp ediyorum:KK48: kilolar gtmeye başlamış çok kilolusunuz sanki de:KK48: kolay gelsin bakalm ben cıkıyom tatlm öptüm

Herşey sizler için ben de Kazen e çok teşekkür ediyorum...
Hiç kolay iş değil Bülent hocayı burada görmek o kadar yoğun bir doktorun bizlere zaman ayırması Kadınlar Kulübünün başarısıdır..
Soru sormak için değil gerçekten tedavilerle ilgili bir şey merak ediyorsan soracaksın zorlama yani:KK48:

yok canım öyle sırf soru sormak için değil tabi:stop:
aklımda olan bi ton şey var hangisini sorup kendimi aydınlatsam dedim ama şimdilik vazgeçtim
bi toparlıyım cümlemi sonra girer sorarım nasılsa artık KK da : ) :)

öyle artık canm idare etcez:KK51: evet canm gördüm diyet menuleri takp ediyorum:KK48: kilolar gtmeye başlamış çok kilolusunuz sanki de:KK48: kolay gelsin bakalm ben cıkıyom tatlm öptüm
tamam tatlım görüşürüz
kendine çooook çoooook iyi bak :KK73:

günaydın hayırlı cumalar öncelikle:KK52:
ay canım dua et senin 200 gr gitmiş ben yerimde sayıyorum bi kaç gündür ya:KK34:
yeni bi diyet buldum :KK70::KK70::KK70: bu sefer ciddiyim
52.8 demek benim de 55.8 :63:

Hadi ya tık yok demek:KK53:
Nolcak böyle takıldıkmı bu kiloda o zaman spor şart:KK70:
Yeni diyet miiiiiiii...
Bu ne vaad ediyor sınırsız aç kalarak 5 günde 10 kilomu :KK70:

şimdi yazdım yukarda:KK34: isyanlardayım bende ama durmak yok devam tabiki
bu arada ciddiym bak yeni diyet buldum istersen atarım sana da
Merak ettim kulağıma söyle kimse duymasın:rolleyes:

Pardon canım ya kafam çok dağıldı, 4 tane topladılar 3 ü döllenmiş aradılar bu gün inşallah gelişimleri devam eder teyzesi ne olur dua et.

4 yumi 3 döllenme çok güzel canım..
Bak en baştaki 3 sayısına döndük geri sebebi ne biliyormusun öne atılıp büyüyenler asıl kaliteli olanlar ilk çatlayanda onlar..

Hadi ya tık yok demek:KK53:
Nolcak böyle takıldıkmı bu kiloda o zaman spor şart:KK70:
Yeni diyet miiiiiiii...
Bu ne vaad ediyor sınırsız aç kalarak 5 günde 10 kilomu :KK70:

Merak ettim kulağıma söyle kimse duymasın:rolleyes:

valla bundan sonra sanırım aç kalmaya devam edersek vucutta dicek ki
bunun yiyeceği yok en iyisi zayıflamaya devam edim :KK70::KK70::KK70: diyorum ben
yazıyorum şimdi özelden :KK28:

Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...

buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz:KK68::KK68::KK68:

canımm çok geçmiş olsunn:((
inşallah bu son tedavin olacakk bundan sonraki ilk tedavinde bebeğini kucağına alacaksın..

Back