• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Cuma gununun yuzu suyu hurmetine Allahim bu yazimi okuyan butun kardeslerimin ve bnm cocuk hasretimizi bitir tez wakitte Allahim kun fe yekun de olsun senin hazinen cok buyuk Allahim. Amin. Hayirlu cumalar kizlar. Ettiginiz tum dualariniz kabul olsun insAllah bugun.
amin cnm yaradanım en kısa zamanda kucaklarımızı doldursun inşlhhhhhhhhhhhhh

Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...

buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz:KK68::KK68::KK68:

Canım insan üzülüyor tabi ama hayatta devam ediyor yapacak bir şey yok. Dilerim tez vakit durumun düzelir ve hemen başlarsın yeni bir tedaviye ama en büyük dileğim sen daha başlamadan normal yolla hamile kalırsın.

Şuan nerde denedin tüp bebeği?
Memorial iyidir canım ama şuan önerebileceğim doktoru Semra Kahraman dır oda bu oranın başı zaten.
Bahçeci Fulya yı öneririm.. Her ikisinin de laboratuvarı iyi

AMa ben 3. tüpe başlayacağım kısmet olursa bi kaç aya geçen gün Anadolu Hastanesi Prof. Aydın Arıcı ile görüşmeye gittim. İlk kez bu kadar net açıklayıcı ilgili bir ekip gördüm canım. Bir de farklı tedavi yöntemi. Mesela bizde problem sperm azlığı olduğu için havuz yöntemi kullanılacak. Ama bundan önceki tedavilerim biri Bahçeci biri Alman Hastanesinde oldu ikisinde de sıradan aynı yöntemler kullanılmıştı. Aydın bey bunları beğenmedi. Fiyat olarak da 1000tl daha ucuz diğer yerlere göre. Görüşmesi de kesinlikle ücretsiz. Ben gidip görüşmeni öneririm.

sara_28 sara_28 canım her şey gönlğndeki gibi olsun inş

amin canım inşallah

Güünnaayyddıınnnnn hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Bugün dikkat ederek yememin tam 7.günü bitti ve 7 gün sonunda 2 kilo gitmiş:63:
Son 4 günde 200 gram vermişim şaka gibi...
Demek ki spor şart bundan sonrası kolay gitmeyecek..
54.8 den 52.8 e düşmüş olarak devam ediyorum...

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

hep söylüyorum kendine işkence etme sen fıstık gibisin

onlara can feda onlar gelsin ben kilo alayım çok ta umrumda olur sanki..
kilo verilir sonra yeter ki gelsin sıpalar..

aynen katılıyorum canım

Günaydın kızlar, dün negatif sonucumu aldım, yola bebişsiz olarak devam ediyorum ama maddi durumumu düzeltince hemen başlayacağım. Rabbim bizi sınamaya devam ediyo ama sabırlıyım ve nasip edene kadar denemeye devam edeceyim...

buarada bişey daha İstanbulda pkolular için en iyi tüp bebek merkezi hangisi bilgisi olan var mı. Yeni tedaviye başlarsam memoriali düşünüyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var. öpüldünüz:KK68::KK68::KK68:

geçmiş olsun canım inanki çok üzüldüm ama Rabbim büyük bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır inşallah bebeğine en kısa sürede kavuşursun canım

Cuma gununun yuzu suyu hurmetine Allahim bu yazimi okuyan butun kardeslerimin ve bnm cocuk hasretimizi bitir tez wakitte Allahim kun fe yekun de olsun senin hazinen cok buyuk Allahim. Amin. Hayirlu cumalar kizlar. Ettiginiz tum dualariniz kabul olsun insAllah bugun.

amin canım inşallah

Amin canım. Kalbine ağzına sağlık. Nurlu cumalarımız olsun inşallah

Canım insan üzülüyor tabi ama hayatta devam ediyor yapacak bir şey yok. Dilerim tez vakit durumun düzelir ve hemen başlarsın yeni bir tedaviye ama en büyük dileğim sen daha başlamadan normal yolla hamile kalırsın.

Şuan nerde denedin tüp bebeği?
Memorial iyidir canım ama şuan önerebileceğim doktoru Semra Kahraman dır oda bu oranın başı zaten.
Bahçeci Fulya yı öneririm.. Her ikisinin de laboratuvarı iyi

AMa ben 3. tüpe başlayacağım kısmet olursa bi kaç aya geçen gün Anadolu Hastanesi Prof. Aydın Arıcı ile görüşmeye gittim. İlk kez bu kadar net açıklayıcı ilgili bir ekip gördüm canım. Bir de farklı tedavi yöntemi. Mesela bizde problem sperm azlığı olduğu için havuz yöntemi kullanılacak. Ama bundan önceki tedavilerim biri Bahçeci biri Alman Hastanesinde oldu ikisinde de sıradan aynı yöntemler kullanılmıştı. Aydın bey bunları beğenmedi. Fiyat olarak da 1000tl daha ucuz diğer yerlere göre. Görüşmesi de kesinlikle ücretsiz. Ben gidip görüşmeni öneririm.

Cevabın için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve kendiliğinden gelir bebişim, canım ben avrupa yakasındayım ve otarafa gitmem imkansız çok uzak orası zaten 4. tedaviye başlardığımda da büyük ihtimalle işten ayrılıcam çünkü çok stres oluyorum umarım Rabbim tez vakitte yardım eder de başlarım

amin canım inşallah

günaydın canım sanada hayırlı cumalar

hep söylüyorum kendine işkence etme sen fıstık gibisin

aynen katılıyorum canım

geçmiş olsun canım inanki çok üzüldüm ama Rabbim büyük bizim bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır inşallah bebeğine en kısa sürede kavuşursun canım

amin canım inşallah

inşallah canım çok sağol

Cevabın için çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur ve kendiliğinden gelir bebişim, canım ben avrupa yakasındayım ve otarafa gitmem imkansız çok uzak orası zaten 4. tedaviye başlardığımda da büyük ihtimalle işten ayrılıcam çünkü çok stres oluyorum umarım Rabbim tez vakitte yardım eder de başlarım

Haklısın çalışırken çok zor oluyor ben de çok zorlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı taktir allahın canım :)

Kızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydim :KK14: Karnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... :( idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar :(

Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.

Kızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydim :KK14: Karnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... :KK43: idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar :KK43:
Doktorlar haklı karnın geriliyordur canım, çok fazla yürüme dinlen

Kızlar selam nasılsınız? Ben 2 gündür hiç iyi değilim geçen akşam gece 12'ye kadar acildeydim :KK14: Karnımda sertlik ve alt karnımda hiç geçmeyen hafifli-şiddetli sancılarım var... Hastanede NST'ye bağladılar doğum kasılmam var mı diye Allahtan hiç yok... Bu şekilde doktorum erken doğum riskini eledi... Bebeğim kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum artık net olarak ancak sancı geçmek bilmiyor... :KK43: idrar testi de yaptılar onda da hiçbir problem yok... Ama çok yeyince şişersiniz de karnınız gerilir canınız yanar ya? aynen onu yaşıyorum şu an... Doktorlar da tam bu zamanlarda rahimi tutan kasların gerildiğini bu yüzden acı hissettiğimi söylüyolar :KK43:

Çok geçmış olsun canım. Cuma gününün hürmetine rabbim acılarını azaltsın. Sana da bebeğine de uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..

Herkese çok çok teşekkür ederim çoklu alıntı yaparak yazmak istedim seçtim fakat bir türlü olmadı çoklu alıntı yapamadım. İnşallah hepiniz görürsünüz. Dün opu mu oldum bu gün embriyolarımdan haber bekliyorum.

Hayırlı olsunnnnn :KK46::KK46:
Sen çok düşünme onları kavuşmak için hazırlık yap güzel karşıla :)))
Hadi pozitif haberlerinide almak nasip olur inşallah

Bu kadarcık mı yazdın haber bekliyoruz senden opu oldum demişsin sadece ayrıntı vereydin azcık meraktan çatladım şurda..
kaç yumi toplandı..

Cnm sira transferde hayirlisiylaa.
Kaç yumi toplandiii pekii

Merhaba arkadaşlar bugun Anadolu Sağlık atasehir has. Prof. Aydin Arıcı ile görüşmeye gittim. Çok memnun kaldım. Ilk kez faekli seylerden bahsetti filan. Gorusme ucretsiz o yuzden randevu alip bir gorusun derim. Bizde problem sperm azliğı.
canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansma:KK48::KK48: inşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm

CANIM ÇOK YAZMANA VE BENİ AYDINLATMANA ÇOK SEVİNDİMM.TEŞEKKÜR EDERİMM
eşimin kuzeni bu hastanede hemşireydi ama ayrıldı zaten şans olsa...neyse eşimde bu hastanenin çok fiyatlı olmasından dolayı korkuyordu hani fiyat falan söylemiyorlar ya o yüzden ama ben gitmek istediğim için ne yapsın razı oldu söylediğin fiyatlar 2014 için miydi acaba valla dediğin gibi bu iş masrafsız olmuyor bizde bi memur maaşıyla ancak ne yapabiliriz ama aklımdan gönlümden de atamıyorum o yüzden çok deneme şansım doktor doktor gezme şansım da yok bakalım aydın beye aldık öngörüşme rabbim hayırlısını versin gidip gelmek problem değil yeterki içim ısınsın fiyatlar çok olmasın ben yürümede giderim ne yapalım anne olmak çok zor derdi annem hakketen daha anne olamadan zorluk çekiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş.bizde pek sorun yok gibi dursada olmayınca insan kafasına takıyor işte neyse bende çok yazdım canım allah razı olsun tekrar
canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo

canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım:nazar::nazar::anneadayı:

kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm:KK68::KK68:

M melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişin:anneadayı::anneadayı: böyle oll:KK68:

Güünnaayyddıınnnnn hayırlı cumalarınız olsun kızlar..
Bugün dikkat ederek yememin tam 7.günü bitti ve 7 gün sonunda 2 kilo gitmiş:63:
Son 4 günde 200 gram vermişim şaka gibi...
Demek ki spor şart bundan sonrası kolay gitmeyecek..
54.8 den 52.8 e düşmüş olarak devam ediyorum...
günaydın hayırlı cumalar öncelikle:KK52:
ay canım dua et senin 200 gr gitmiş ben yerimde sayıyorum bi kaç gündür ya:KK34:
yeni bi diyet buldum :KK70::KK70::KK70: bu sefer ciddiyim
52.8 demek benim de 55.8 :63:

canmm okudum aydın beyle görüştügünü görnce yazmak istedm bende sevdim çok doktoru, ben on görüsmede ebru hanmla görsmustum muayenede tanstım aydın beyle düşün muayene pozisyonu harıka tansma:KK48::KK48: inşallah tedavilerimzden memnun ve bebişli ayrılırız canmm

canm bende aydın beye gidiyorum memnunum yumilerin boyutları baya farklı oldugu için dog kontrl kullanıyorum bu ay inşallah önmzdeki ay başlıcam aydın bey gebzede senin için de hakkında hayırlısı olsun, çider derneğine uye oldugunda orası da 1000lira indirim yapıyo canm yani tedavi 3950ye geliyo

canmm e bebiş buyuyo annesi normaldir karnın genişliyo. bu arada karnın buyumus çook tatlı olmussun maşallah size ya bayıldım:nazar::nazar::anneadayı:

kuzummm inşallah hepsi döllenip sana bebiş olarak dönercanm benm:KK68::KK68:

M melindam canmmm kırmızılar gelsin de tedaviye başla inşallah gelsin bebişin:anneadayı::anneadayı: böyle oll:KK68:
Kuzum gelmiyor sinir oldum sanırım seninle baslicaz:confused:

Back