2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hakkınız da hayırlısı olsun :)

Umut tüp bebek
Kozyatagı nda Yeditepe üniversitesi nde Cem Fıçıcıoğlu ve Gazi Yıldırım var ( Gazi beyin hastasıyım normal de süper pozitif bir adamdır)

Ama Bahçeciden şaşma derim.
Kredi kartı bu işte geçmiyor nakit istiyorlar canım. Maliyet testlerle birlikte 10 bini buluyor.
AMa tavsiyem verecekleri kan tahlillerini Zeynep Kamil hastanesinde yaptıra bilirsin. Kafadan 1.000 tl kar edersin..

Canım hani işten ayrılma durumum vardı ve yerime bir kız gelmişti ondan dolayı burayı bilgisayarda önünde açamıyordum, sonra o arkadaş sağolsun bilgisayara su döktü bilgisayar bozuldu hala bekliyoruz. Ben hala iş yerinde arkdaşlar masalarından kalkınca yerlerine oturup iş yapıyorum ve o zaman fırsat bulup buraya geliyorum. Geldiklerindede kalkıyorum. Telefondan girmekte çok kolay olmuyor birde iş yerinde elimde telefon oturamıyorum ondan dolayı yani sakın yanlış anlama. İnan sayfada kala bildiğim kadar kalıyorum. Evdede bilgisayar yok telefonlarımız var ondan dolayı şekerim.

egunal ve mybayb kilolarınız gitmiş tebriklerrrrrrrrr
bunlar size
bu arada candy cruhs da bende 425 takılı kaldımmmmmm

günaydın canım hoşgeldin
ayyy sen söylemesen şu video paylaşılcak yeri benm hiç hbrm yok cozuttum iyice
iyiki bi söyledin valla her gün bi şarkı paylaşıyorum

Hoşbulduk canım. Paylaş tabii çokta iyi yapıyorsun :)
Enerji doldu içim :)

bende öyle bugün bir sürü işim var akşama misafirim var ev darmadağınık ama hiç enerjik değilim

Şu telefondan girememe olayı çok kötü. Uzak kalıyorum resmen :)
Bugün saat 15:00 da Ataşehir Anadolu hastanesi nde Aydın Bey ile görüşmeye gideceğim. Size detayları yazarım.

egunal ve mybayb kilolarınız gitmiş tebriklerrrrrrrrr
bunlar size
bu arada candy cruhs da bende 425 takılı kaldımmmmmm

ehhh yavaş yavaş ilerliyoruz diyelim
benim beklentimden düşük oldu bu sefer kilo kaybım ama olsun devam ettiğim müddetçe sorun yok
baktım 425. bölüme benimde uzun zaman oynadıgım bölümdü
şekerle çikolatay tammlasam mavileri tamamlayamıyordum yada tam tersi baya bi ugraştım
sen bana yaklaşmışsın

günaydın gül güzelim

çok şükür bin şükür

Günaydın.
Valla şekerim ceketi assa hamile kalıyorum öyle böyle değil hahahah

olsun az az ilerlemek daha kalıcı oluyor zaten kiloda yolunuz uzun değil nasılsa
ay hiç deme mavileri alıyorum bombalar beni alıyorbakalım kaç zaman sürecek geçmem

Tatlım ben niye az geliyorsun derdinde değilim daha önce de söylemiştin bunları biliyorum ben sadece genel bir soğuk halin var resmi yazmalar falan filan..Neden daha önce bunları yazmıyordum da şimdi yazıyorum..Bir şeymi var ne oluyor diye sormak istedim..ya da ben yanlış anlıyorum işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…