- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
merhaba bayanlar bende tup bebek tedavısıne baslamaya karar vedım aşılama tedavısıne baslıcaktık aslında ama vaz gectık şansı arttırmak ıcın boyle bı karar aldık ama tup bebek hakkında ve fıyatlar hakkında pek bı bılgımızde yok esımd sorun yok bende polıkıstlık over var sızden rıcam anadolu yakasında bıldıgınız tup bebek merkezlerı varmı ve ucretler hakkında bılgı verırsenız cok ama cok sevınırım rabbım hepınızın yuzunu guldursun tedavıye baslayanlar gobuslerınız bebısle dolsun hamıle olanlar ınsallah sag salım alın bebıslerınız kucagınıza amın ecmaın
Canım hani işten ayrılma durumum vardı ve yerime bir kız gelmişti ondan dolayı burayı bilgisayarda önünde açamıyordum, sonra o arkadaş sağolsun bilgisayara su döktü bilgisayar bozuldu hala bekliyoruz. Ben hala iş yerinde arkdaşlar masalarından kalkınca yerlerine oturup iş yapıyorum ve o zaman fırsat bulup buraya geliyorum. Geldiklerindede kalkıyorum. Telefondan girmekte çok kolay olmuyor birde iş yerinde elimde telefon oturamıyorum ondan dolayı yani sakın yanlış anlama. İnan sayfada kala bildiğim kadar kalıyorum. Evdede bilgisayar yok telefonlarımız var ondan dolayı şekerim.Biraz durma çok dur
Niye bilmiyorum öyle hissediyorum Allah yanıltmasın...
Anlamadığım topiğe az gelip resmi bir şekilde yazıp gidiyorsun..
Geçmiş mesajlarındaki phala ile tedavideki phala arasında dünya kadar fark var...
Hatta tedaviden önceki bir dönemden başlayan bir haller var sende ne oluyor merak etmiyor değilim
Slm canım Allah bu yolda yardımcın olur ve yüzünü güldürür... Ben arkadaş tavsiyesi üzerine özel doktora gittim muayeneler ve kontrolleri muayenehanesinde takip ettik işlemleri de İstanbul tüp bebek merkezinde kendisi yaptı şu anda 17 haftalık hamileyim şükürler olsun.. Ilk muayene ücreti 330 tl verdik sonra muayene ücreti adı altında hiç ücret ödemedik ilaçları kendisi verdi 2000 tuttu hastaneye 2250 dolar ( 4,800tl) verdik başkada masraf olmadı doktorun adı Prof. Dr.Cemal Tamer Erel ..
günaydın canım hoşgeldin
ayyy sen söylemesen şu video paylaşılcak yeri benm hiç hbrm yokcozuttum iyice
iyiki bi söyledin valla her gün bi şarkı paylaşıyorum
tam beni tarif etmişsin
şuan kalkıp kahvaltı yapmam lazım
polar battaniyeme sarılıp bi yandan sizle sohbet edip bi yandan hbr izlemek daha cazip geliyor
hatta paylaştıgım şarkıyı dinleyip yerimde eşlik ediyorum ama
kalk dersen ıhh ıhhh kalkasım yok
günaydınlar
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277728 Eki Görüntüle 1277727
Güüünnnaaaaayyydddııınnn
Birbirinden doğurgan kızçelerim
Valla billa hayat çok güzel herşeye rağmen
Bizi yeni güne kavuşturana şükürler olsun
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727
egunal ve mybayb kilolarınız gitmiş tebriklerrrrrrrrr
bunlar size
bu arada candy cruhs da bende 425 takılı kaldımmmmmm
günaydın gül güzelim
çok şükür bin şükür
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277728 Eki Görüntüle 1277727
Güüünnnaaaaayyydddııınnn
Birbirinden doğurgan kızçelerim
Valla billa hayat çok güzel herşeye rağmen
Bizi yeni güne kavuşturana şükürler olsun
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727
olsun az az ilerlemek daha kalıcı oluyor zaten kiloda yolunuz uzun değil nasılsaehhh yavaş yavaş ilerliyoruz diyelim
benim beklentimden düşük oldu bu sefer kilo kaybım ama olsun devam ettiğim müddetçe sorun yok
baktım 425. bölüme benimde uzun zaman oynadıgım bölümdü
şekerle çikolatay tammlasam mavileri tamamlayamıyordum yada tam tersi baya bi ugraştım
sen bana yaklaşmışsın
Canım hani işten ayrılma durumum vardı ve yerime bir kız gelmişti ondan dolayı burayı bilgisayarda önünde açamıyordum, sonra o arkadaş sağolsun bilgisayara su döktü bilgisayar bozuldu hala bekliyoruz. Ben hala iş yerinde arkdaşlar masalarından kalkınca yerlerine oturup iş yapıyorum ve o zaman fırsat bulup buraya geliyorum. Geldiklerindede kalkıyorum. Telefondan girmekte çok kolay olmuyor birde iş yerinde elimde telefon oturamıyorum ondan dolayı yani sakın yanlış anlama. İnan sayfada kala bildiğim kadar kalıyorum. Evdede bilgisayar yok telefonlarımız var ondan dolayı şekerim.
işin rast gitsin cnm..Şu telefondan girememe olayı çok kötü. Uzak kalıyorum resmen :)
Bugün saat 15:00 da Ataşehir Anadolu hastanesi nde Aydın Bey ile görüşmeye gideceğim. Size detayları yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?