İşte bu tür diyetler kandırmaca 5 günde 5 kilo şok diyet denilince çok cazip geliyor oysa ki gerçekler çok farklı..
5 kilo der 1400 verdirir
Canım zaten senin verdiğin normal daha fazlası olmamalı sağlıksız olur...
Abartmadan dikkat ederek devam edelim...
Dip notunuda hiç beğenmedim
hiii ben oynuyorum çok da seviyorumgüldenim candy crush saga oynuyomusun ben bu sıralar çok oynuyorum iyi stres attırıyo bölümleri geçemeyince biraz sinir oluyosun ama olsun güzel bir oyun
hiii ben oynuyorum çok da seviyorum
şuan 434. bölümdeyim bi geçemedim günlerdir sinirleniyorum artık dediğin gibi
ayyy kuuzummmm nerlerdesin sen iyi haberini almak ne güzelkizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle
günaydın canımgünaydın canım
ben daha 197 bölümdeyim sen bayağı ilerlemişsin
günaydın tatlım hoşgeldinnnnnnGünaydın kızlarKocam kişisini öngörüşmeye yolladım
Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...
inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..
cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..
Benimde yarın toplama işlemi yapılcak canım. Senin neden donduruldu? Ya birde birşey sorucam sen pazartesi 2 veya 2.30 gibi hastanede miydin? Kapalı bir bayan gördüm uzun boyluyduda. Çünkü sen kendini öyle tarif etmiştin.selam canım nasıl gidyo tedavi benim embriyolar donduruldu transfer yapılmadı adetten sonra transfer olcak inşallah canım
evet cnm benimde tedavime az kaldı şurada ne kaldı aralığa uff benide heyecan basıyor ara araCanım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?
Günaydın kızlarKocam kişisini öngörüşmeye yolladım
allah razı olsun canım cok sevınırm arkadaslar bılgı verırıse 10 bıne kadar lımıtımız var kıredı kartıyla yaptırıcaz tabı kıredı kartı gecerlı oluyorsa tubbek merkezlerınde cok herycanlıyım gozlerım dolu dolu allah ısteyen herkeze anne olmayı nasıp etsın ınsallah aminnnnn
kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?