2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

evetttttttt 5 günlük diyet sonunda toplam da 1500gr verdim
bu sabah tartıldım 100gr cık daha gitmiş dünden bugüne nerde 5 de 5
devam devam hedefe dogru
bugünkü kahvaltım zeytin peynir vs olcak özledimmmmm zaten
öyle deme ama ama napiyim bende deniyorum tlfdan olmuyor ama

güldenim candy crush saga oynuyomusun ben bu sıralar çok oynuyorum iyi stres attırıyo bölümleri geçemeyince biraz sinir oluyosun ama olsun güzel bir oyun
hiii ben oynuyorum çok da seviyorum
şuan 434. bölümdeyim bi geçemedim günlerdir sinirleniyorum artık dediğin gibi

masmavi bir gökyüzünden ve pırıl pırıl parlayan güneşli bir sabahtan günaydın herkese

kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle
ayyy kuuzummmm nerlerdesin sen iyi haberini almak ne güzel
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım
dogumunda bizlere de dua etmeyi unutma ve bizide haber ver merak ederiz

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?

selam canım nasıl gidyo tedavi benim embriyolar donduruldu transfer yapılmadı adetten sonra transfer olcak inşallah canım
Benimde yarın toplama işlemi yapılcak canım. Senin neden donduruldu? Ya birde birşey sorucam sen pazartesi 2 veya 2.30 gibi hastanede miydin? Kapalı bir bayan gördüm uzun boyluyduda. Çünkü sen kendini öyle tarif etmiştin.

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?
evet cnm benimde tedavime az kaldı şurada ne kaldı aralığa uff benide heyecan basıyor ara ara
yaklaştıkça içimde korku heyecan hepsi sarıyor. kısmetse kasım başı gidip maddi boyutunu konuşucaz dr.umla artık ben tedavviye başlarken sen hamiş olucaksın bu yolları geçmiş olacaksın inşlh canı gönülden istiyorum

Kredi kartı geçer canım nerde geçmiyor ki artık
İnşallah ilk denemede gelir bebeğin hatta bebeklerin uğraşmazsın daha fazla..

kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle

Oyyy 3 hafta mı kaldı doğuma bir bebeğimiz daha geliyor
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…