2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
merhaba bayanlar bende tup bebek tedavısıne baslamaya karar vedım aşılama tedavısıne baslıcaktık aslında ama vaz gectık şansı arttırmak ıcın boyle bı karar aldık ama tup bebek hakkında ve fıyatlar hakkında pek bı bılgımızde yok esımd sorun yok bende polıkıstlık over var sızden rıcam anadolu yakasında bıldıgınız tup bebek merkezlerı varmı ve ucretler hakkında bılgı verırsenız cok ama cok sevınırım rabbım hepınızın yuzunu guldursun tedavıye baslayanlar gobuslerınız bebısle dolsun hamıle olanlar ınsallah sag salım alın bebıslerınız kucagınıza amın ecmaın

Hadi bakalım Allah kolaylıklar versin canım. Senin trasnfer hemen mi yapılacak yoksa dondurulmuşlarla mı?
Geçen denememde hemen yaptılar bu seferde öyle olur, hormonlar dengeli o yüzden dondurulmaz büyük ihtimalle

Tesekkur ederim iki deneme yaptik olmadi yas ilerliyo korkuyorum simdi ucuncu icin hazirlik yapiyoruz bakalim kismet
Hiç korkma değerin maşallah çok iyi benim yaşım 36 ve amh değerim 0.86

Benim transfer dondurulmuşlarla olacakmış. O yüzden Kasım olmayabilir belki.

Evet konusu geçmişti diye hatırlıyorum dondurma işlemi yapılıp sonraki aylarda transfer gerçekleşecek ama olsun ekim bebeği onlar aslında yumiler ne zaman büyümeye başlarsa o zamanın bebeğin tohumu atılıyor.

Hoşgeldin tatlım..
İstanbul hastaneleri hakkında çok bilgim yok kızlar mutlaka yazarlar..

Ben sayfaya geliyorum biraz duruyorum sizi görmeyincede kaçıyorum. inşallah arkadaşım, gönlünden bu şekilde geçmesi beni çok sevindirdi. Ben bu alıntını unutmayacağım

Biraz durma çok dur
Niye bilmiyorum öyle hissediyorum Allah yanıltmasın...
Anlamadığım topiğe az gelip resmi bir şekilde yazıp gidiyorsun..
Geçmiş mesajlarındaki phala ile tedavideki phala arasında dünya kadar fark var...
Hatta tedaviden önceki bir dönemden başlayan bir haller var sende ne oluyor merak etmiyor değilim

Hoşgeldin tatlım..
İstanbul hastaneleri hakkında çok bilgim yok kızlar mutlaka yazarlar..
allah razı olsun canım cok sevınırm arkadaslar bılgı verırıse 10 bıne kadar lımıtımız var kıredı kartıyla yaptırıcaz tabı kıredı kartı gecerlı oluyorsa tubbek merkezlerınde cok herycanlıyım gozlerım dolu dolu allah ısteyen herkeze anne olmayı nasıp etsın ınsallah aminnnnn

Güzel duaların için tşk Ler canım. Allah evladını sana bağışlasın inş. Yumurtalıklara delik açmak nasıl oluyor? Sonrasında tüp bebekle mi hamile kaldın canım?
canım normal yolla kaldım dirllink diye bir amaliyat oldum allahım hepinize versin

Hoşgeldiniz. Karşıda Bahçeci Umut Kliniğini tavsiye eden çok kişi var. Ben de Bahçeci Fulya da tedavi görüyorum. Tüp bebek 5400 TL (çider üyesi olursan. Tavsiye ederim olmanı, yıllık 150tl. Ilk muayenede %30, tedavi de %10-15 indirim alıyorsun. ) Üye değilsen 5900tl
Ayrıca ilaçlar 2000 cıvarı tutuyor. Testlerle falan 10000 de sen ona maalesef.

Burcu ne oluyor peki

tesekkur ederım canım bılgı verdıgın ıcın tafsıye eden cokumut tüpbebek merkezını cumartesı gıdıp bılgı almaya calısıcam ınsallah hakkımızda hayırlısı olur aminn ecmainnn

Gurgan klinige giden varmi kizlar

tesekkur ederım canım bılgı verdıgın ıcın tafsıye eden cokumut tüpbebek merkezını cumartesı gıdıp bılgı almaya calısıcam ınsallah hakkımızda hayırlısı olur aminn ecmainnn

Slm canım Allah bu yolda yardımcın olur ve yüzünü güldürür... Ben arkadaş tavsiyesi üzerine özel doktora gittim muayeneler ve kontrolleri muayenehanesinde takip ettik işlemleri de İstanbul tüp bebek merkezinde kendisi yaptı şu anda 17 haftalık hamileyim şükürler olsun.. Ilk muayene ücreti 330 tl verdik sonra muayene ücreti adı altında hiç ücret ödemedik ilaçları kendisi verdi 2000 tuttu hastaneye 2250 dolar ( 4,800tl) verdik başkada masraf olmadı doktorun adı Prof. Dr.Cemal Tamer Erel ..

sagol canım tesekkurler bılgı verdıgın ıcın allah razı olsun cumartesı gorusmeye gıtcam ınsallah hersey yolunda gıder ve bıdahakı ay baslayabılırım tedavıye allah saglıkla mutlulukla kucagına almayı nasıp etsın yavrunu aminn ecmain

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
Hayırlısı olur inşallah canım..tefavide olan kızçeler hepinize

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...
inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..

cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..

kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle
alalh kolay ve hayırlı doğum nasip etsin darısı bizlere o günleri görmeye inşlh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…