Geçen denememde hemen yaptılar bu seferde öyle olur, hormonlar dengeli o yüzden dondurulmaz büyük ihtimalleHadi bakalım Allah kolaylıklar versin canım. Senin trasnfer hemen mi yapılacak yoksa dondurulmuşlarla mı?
Hiç korkma değerin maşallah çok iyi benim yaşım 36 ve amh değerim 0.86Tesekkur ederim iki deneme yaptik olmadi yas ilerliyo korkuyorum simdi ucuncu icin hazirlik yapiyoruz bakalim kismet
Inşallah bebeğim. Göbüşün çıkmış dışardan belli oluyor artıkCanım sorma yüzdesini bilmem de baya bi artacak
Hayırlısı olsun güzellik
Benim transfer dondurulmuşlarla olacakmış. O yüzden Kasım olmayabilir belki.
Hoşgeldin tatlım..merhaba bayanlar bende tup bebek tedavısıne baslamaya karar vedım aşılama tedavısıne baslıcaktık aslında ama vaz gectık şansı arttırmak ıcın boyle bı karar aldık ama tup bebek hakkında ve fıyatlar hakkında pek bı bılgımızde yok esımd sorun yok bende polıkıstlık over var sızden rıcam anadolu yakasında bıldıgınız tup bebek merkezlerı varmı ve ucretler hakkında bılgı verırsenız cok ama cok sevınırım rabbım hepınızın yuzunu guldursun tedavıye baslayanlar gobuslerınız bebısle dolsun hamıle olanlar ınsallah sag salım alın bebıslerınız kucagınıza amın ecmaın
Ben sayfaya geliyorum biraz duruyorum sizi görmeyincede kaçıyorum.inşallah arkadaşım, gönlünden bu şekilde geçmesi beni çok sevindirdi. Ben bu alıntını unutmayacağım
allah razı olsun canım cok sevınırm arkadaslar bılgı verırıse 10 bıne kadar lımıtımız var kıredı kartıyla yaptırıcaz tabı kıredı kartı gecerlı oluyorsa tubbek merkezlerınde cok herycanlıyım gozlerım dolu dolu allah ısteyen herkeze anne olmayı nasıp etsın ınsallah aminnnnnHoşgeldin tatlım..
İstanbul hastaneleri hakkında çok bilgim yok kızlar mutlaka yazarlar..
canım normal yolla kaldım dirllink diye bir amaliyat oldum allahım hepinize versinGüzel duaların için tşk Ler canım. Allah evladını sana bağışlasın inş. Yumurtalıklara delik açmak nasıl oluyor? Sonrasında tüp bebekle mi hamile kaldın canım?
Hoşgeldiniz. Karşıda Bahçeci Umut Kliniğini tavsiye eden çok kişi var. Ben de Bahçeci Fulya da tedavi görüyorum. Tüp bebek 5400 TL (çider üyesi olursan. Tavsiye ederim olmanı, yıllık 150tl. Ilk muayenede %30, tedavi de %10-15 indirim alıyorsun. ) Üye değilsen 5900tlallah razı olsun canım cok sevınırm arkadaslar bılgı verırıse 10 bıne kadar lımıtımız var kıredı kartıyla yaptırıcaz tabı kıredı kartı gecerlı oluyorsa tubbek merkezlerınde cok herycanlıyım gozlerım dolu dolu allah ısteyen herkeze anne olmayı nasıp etsın ınsallah aminnnnn
Burcu ne oluyor pekiEvet konusu geçmişti diye hatırlıyorum dondurma işlemi yapılıp sonraki aylarda transfer gerçekleşecek ama olsun ekim bebeği onlar aslında yumiler ne zaman büyümeye başlarsa o zamanın bebeğin tohumu atılıyor.
selam canım nasıl gidyo tedavi benim embriyolar donduruldu transfer yapılmadı adetten sonra transfer olcak inşallah canımGeçen denememde hemen yaptılar bu seferde öyle olur, hormonlar dengeli o yüzden dondurulmaz büyük ihtimalle
tesekkur ederım canım bılgı verdıgın ıcın tafsıye eden cokumut tüpbebek merkezını cumartesı gıdıp bılgı almaya calısıcam ınsallah hakkımızda hayırlısı olur aminn ecmainnnHoşgeldiniz. Karşıda Bahçeci Umut Kliniğini tavsiye eden çok kişi var. Ben de Bahçeci Fulya da tedavi görüyorum. Tüp bebek 5400 TL (çider üyesi olursan. Tavsiye ederim olmanı, yıllık 150tl. Ilk muayenede %30, tedavi de %10-15 indirim alıyorsun. ) Üye değilsen 5900tl
Ayrıca ilaçlar 2000 cıvarı tutuyor. Testlerle falan 10000 de sen ona maalesef.
tesekkur ederım canım bılgı verdıgın ıcın tafsıye eden cokumut tüpbebek merkezını cumartesı gıdıp bılgı almaya calısıcam ınsallah hakkımızda hayırlısı olur aminn ecmainnn
Hayırlısı olur inşallah canım..tefavide olan kızçeler hepinizeKızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..Merhaba Arkadaşlar;
Allah nasip kısmet ederse bende tüp bebekçiler kafilesine katılıcam.Adet olmayı bekliyorum.tahmini olarak 1 haftam var yok işte :) ilk denememiz ihşallah Allah banada anne olmayı nasip eder.benimle aynı durumda yeni başlıcak olan var mı aranızda??
cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..Cuma günü başladı tedavi. Yarın yani 5. gün de sabahtan kontrolüm var. Bakalım yumurtalar ne durumda yarın belli olacak. Kullandığım iğneler ve ilaç biraz başağrısı dışında pek etki etmedi.
Genel olarak iyi gidiyor. Sağol sorduğun için.
alalh kolay ve hayırlı doğum nasip etsin darısı bizlere o günleri görmeye inşlh...kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?