tamam sağol çiçem, seni iyi gördüm :) bu topik yarıyo sana.
Belli ki her hafta Nur o sahneye çıkacak elenme adayı olarak illa ki tarzı daha iyi olan biri onu eler diye düşünüyorum.dün gece izledim baştan sona elemeyi
kostüm olarak en çok özlemi beğendim ilk defanasılda güzel hazırlanmış dansına hayran kaldım
senin nur yine eledi valla tebrik ederim
TanrımBu sabah 1 yumurta,azcık peynir,1 domates yedim...
12 gibi bir bardak süt içtim 1 tanede minnak kuruhasan yedim
iyi yapmışsın, adı nasıl da gülünç geliyo artık "soğan topiği"tşk ederim canımevet iyiyim hamdolsun
sende gel buraya soğan topiğinde arama beni artık beni burda ara
Bu sabah 1 yumurta,azcık peynir,1 domates yedim...
12 gibi bir bardak süt içtim 1 tanede minnak kuruhasan yedim
Tanrımdiyet yapan insanlar görüyorum..
ban uzak şeyler bunlarUzaylı görmüş yurdum insanı gibi bir hallerdesin
Evet maybaby hatunla cuma günü diyete başladık...
o 57 den 54 e düşcek bende 55 den 52 ye...
Herkes pazartesi başlar diyete biz cuma günü başladık
iyi yapmışsın, adı nasıl da gülünç geliyo artık "soğan topiği"ne umduysak!
Bence hergün tartılmamalısın zaten...bu sabah sadece 1 dilim etimek ile yarım ton balığı yedimbol su eşliğinde
bugün 3. gün et günü, köfte yapcaktım ama tuzsuz yiyemem diye ton balığı tercih ettim
çarşamba sabahına kadar da tartılmamaya karar verdim
İhtiyacın yok demek ki ne güzel..ban uzak şeyler bunlar
bi de topikanası vardı, noldu onavalla bilmiyom ne umduk ne bulduk ama bi çıkamadık ordan onu da farkettin dimi
Uzaylı görmüş yurdum insanı gibi bir hallerdesin
Evet maybaby hatunla cuma günü diyete başladık...
o 57 den 54 e düşcek bende 55 den 52 ye...
Herkes pazartesi başlar diyete biz cuma günü başladık
Aaaaa kim demiş biz de yağ yok diye..cuma mübarek gün iyi oldu cuma başladıgımız
ikimizinde hedefi aynı 3 kilo ama bizde çok yağ olmadıgı için o 3 kiloyu vermek zor oluor haliyle
baktık gitmemiş istediğimiz kilo çarşamba sabahı ozaman bende senin gibi dikkat edip devam ederim
Belli ki her hafta Nur o sahneye çıkacak elenme adayı olarak illa ki tarzı daha iyi olan biri onu eler diye düşünüyorum.
Ama elenmemeli...Ben beğeniyorum tarzını hanım hanımcık...Daha gerçek hayatla uyumlu..Ben ayşenur gibi giyinip burda dolansam akşam haberlerine konu olurum diye düşünüyorum
ban uzak şeyler bunlar
sizin de böyle şok diyetler yapacak kadar ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum. yazdığın kilolar normal değil mi? boyun 1.50 olması lazım ki o kilolarla kilolu görünesiniz. yoksa ihtiyacım var mı bilmem ama ben boğazımı tutamadığımdan uzak böyle şeyler banaİhtiyacın yok demek ki ne güzel..
Dürtülerim pizza siparişi ver diyor
Diren egunal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?