4 yumurta görünüyo dedi canımBen klomen hap birde menapur 375 IU kullanıyorum. Daha önce sormuşsam kusuruma bakma kaç yumurtan gelişiyordu
Bebeğim Naberkuzularım benim hepimiz hassas dönemlerdeyiz sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum
yaşayan bilir ancak....
kuzularım benim hepimiz hassas dönemlerdeyiz sizin ne demek istediğinizi çok iyi anlıyorum
yaşayan bilir ancak....
Ben de arkadaslar gibi acikca yazip sizi kirmak istemedim ama benim de dikkatimi cekti yazdiginiz Allah a cok sukur hepimiz tevekkul icindeyiz ama evde aglasin oynasin diye tup bebek yaptirmak ne bilim onca igne onca hormon onca para ... Manevi kaybina hic deginmiyorum. Acikcasi bu pozitif bakmak degil hanimefendi inandiriciliktan uzak bir hikaye bu yuzden de dalga geciyormus gibi bir his yarattiniz arkadaslarin ustunde. Umarim her sey gonlunuzce olur ve ucuncu bebeginize de hemen kavusursunuz. Bir komsum var bir oglu var kardes isteyince cok denemis ama olmamis o da cocugu teselli etmek icin evcil hayvan almis yani sirf cocugun zamani gecsin onla oynasin diye. İnsaallah bu ugurda yorulmazsiniz. İyi gecelerBen Almanyadayim canim, burada yapiyoruz...
Yazini okuyunca cok sasirdim, agliyarak mi yazmam gerekiyordu canim...
Ne gelirse rabbimden gelir, bunu bilip buna göre tevekkül ediyoruz canim.O yüzden cok kendime aciyip, aglayip sizlanmak yerine her seye biraz daha pozitif bakiyorum.Tabiki iki cocugumun olmasinin rahatligi da bunu etkiliyo olabilir. Buradaki arkadaslarim 1 tanesini bulmak icin ne acilar cekiyorlar, elbette bunun farkindayim ama bu kadar sinirlerini bozacak derecede ne yazdim diye yazimi okuyup duruyorum ama kusura bakma bisey bulamadim.Allah rahatlik versin...
Bebeğim Naberevlat hasreti çekmeyen bilmez zaten bizi bizden başka kimse anlamaz gerisi boş
ben anlıyorum ve benim gibi ,senin gibi olan bir sürü kişi seni çok iyi anladı canım benimAmacım huzursuzluk çıkarmak değildi ama buraya yazarken en az 3 kere düşünmek lazım
Allah arkadaşa 3 tane 5 tane versin ben ona bişi demiyorum ama yazma şekli hikayesi birde üstüne gülmesi ne yalan söylim üzdü beni
Neyse sonuçta o bizi anlamayacak o yüzden bende cvp yazmıcam gönlünden ne geçiyorsa tez zamanda olur inşallah
Zaten cevap vermedim canım gerekte yok rejim miiyiyim canım benim
aynen öyle yaşamayan bilemez anlayamaz o yüzden çok da kafa yormaya gerek yok
ayy ben habire tıkınıyorum kız yarın diyete gircem de son demlerimi yaşıyorum
ben anlıyorum ve benim gibi ,senin gibi olan bir sürü kişi seni çok iyi anladı canım benim
diyoruz ya yaşamayan bilemez anlayamaz ne dersek diyelim
Zaten cevap vermedim canım gerekte yok rejim mikolay gelsin bu aralar hiç reJim Psk yok hep yemek hep yemek 90 60 90 ol
Ayy inşallah kuzumayy evet kuzu azcık fazlalık var onun içn kendi çapımda bi girişimde bulundum umarım başarılı olurum
zaten sen diyet miyet asla yapmasağlıklı beslenmen lazım biliyorsun
sen şimdi hamiş olcan inşallahhhhhhhhozaman daha çok kilo alcan ya dogum yaptıktan sonra verirsin artık zamanla
ne zman yolculuk
Iyi geceler şeker öpüyorummelindacım canım ben çıkıyorum kocişimle dizi izlicem
takip ettiğimiz dizinin yeni bölümü yayınlanmış da
görüşürüz canım benim yarın yine kendine çoooooookkkk iyi bak iyigeceler
dündü günüm tatlm da bekliyom ya olayım diye olamadım dahasenin bide heycan dorukta tabi
tedaviye başlıcaksın ne zaman teşrif edicek kırmızılar
güzel haberlerini bekliyoruz bizi gelişmelerden habersiz bırakma sakın
kız senin kırmızılar gelcek bende tık yok daha senden önce tedaviye başlıcam derken sen benden önce başlıcan heeAyy inşallah kuzumyolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart ondan sonra yolculuk Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
canım genelde başlanmıyor. Rahim filminde verilen sıvı tıkalı bölgeleri açtığı için bazı hastaların hamile kalmasını kolaylaştırıyor. Ben öyle biliyorum ama internette araştır istersen yanlış bilgilendirmek istemem.Kızlar Günaydın rahim filmi çekilen ay tüp bebeğe başlanır mi ?
Ben daha yeni başladığım için çok bilmiyorum canım burada hormon testleri normal çıktı başka birşey yaptirmadim o yüzden sordumcanım genelde başlanmıyor. Rahim filminde verilen sıvı tıkalı bölgeleri açtığı için bazı hastaların hamile kalmasını kolaylaştırıyor. Ben öyle biliyorum ama internette araştır istersen yanlış bilgilendirmek istemem.
hayırlı cumalar hepimize...Allah'ım,
Yüreğimde olan tüm sıkıntıları,
Avuç içlerime alıp huzuruna yolluyorum;
Yardım et... HAYIRLI CUMALAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?