iyigeceler canım iyi dinlenmelerkızlar iyi geceler ben yatacağım kendimi çok yorgun hisediyorum
Evet canım öyle bağımlı olduğum bir şey yok son zamanlarda geç saatte yemeler hareketsiz yaşam ve polikistik overinde etkisi olduğunu düşündüğüm bir kilo artışı yaşadım veririm ben azcık sıkcam işte..bende kestim şekeri her ne kadar bazı şeylerin şekersiz tadı çıkmasada(türk kahvesi misal mecbur sade içiyorum artık )
senin ozaman daha kolay geçecek bu 5 gün
bende yumi günlerime kdr yapim bitsin şu diyet artık sonra üzülüyorum ya bişey varsa diye
iyi geceler canım..kızlar iyi geceler ben yatacağım kendimi çok yorgun hisediyorum
aynen geç saate bende yiorumEvet canım öyle bağımlı olduğum bir şey yok son zamanlarda geç saatte yemeler hareketsiz yaşam ve polikistik overinde etkisi olduğunu düşündüğüm bir kilo artışı yaşadım veririm ben azcık sıkcam işte..
Ben kacirdim bu diyet nasil bende bi baslasam diyorum diyetede cesarey demiyomaynen geç saate bende yiorum
bazı yasaklar yazdım örneğin ŞEKER yasak GAZLI içecek yasak ABURCUBUR YASAK vs gibi dolaba astım ama
çikolataya takılan gözlerim malesef o astıgım kagıdı görmezden geliyor
Yarın disiplinli olursun canım inanıyorum ben sana..aynen geç saate bende yiorum
bazı yasaklar yazdım örneğin ŞEKER yasak GAZLI içecek yasak ABURCUBUR YASAK vs gibi dolaba astım ama
çikolataya takılan gözlerim malesef o astıgım kagıdı görmezden geliyor
ama bak şimdi beni can evimden vurdunYarın disiplinli olursun canım inanıyorum ben sana..
Ben gazlı içecekte sokmam eve e ben neden kilo aldım tabiki gece gece indirdiğim cipslerden
Milletin bebelerini yiyolar resmen, kapis kapis alip odalarina götürüyorlarinşallah Allah gönlünüze göre verir
kim istemezki kardeşi olsun onlarda haklı annesi
Cok ilginc bir hikayeymis cok da orjinal senin su durumunda olan kac kisi vardir acaba :)Esim ve benden baska kimse bilmiyor bizim tüp bebek yaptirdigimizi, herkes istemiyoruz saniyo. Cocuklar büyüdü aslinda, yeni macera pesinde degilim ama kizlarim cok istiyo bi kardesleri olmasini... Iki kizim oldugu icin herkes erkek bebek istedigimizi filan düsünebilir ama emin olun hic fark etmez. Evin icinde aglasin, oynasin, kizlarima minnak kardes olsun , tabi en basta saglikli olsun
Valla canim ben adet düzensizligi yasiyorum diye sorun bendedir diye düsünmüstüm. 2 sene de korunmadik olmadi, artik normal kadin doktorum daha ayrintili incelensin diye Klinige yönlendirdi.Onlarin yaptigi testlerde bendekinin cok ciddi olmadigi, yine sadece klomifenle hamile kalabilecegim söylendi.Ama esimin spermiogrami pek iyi cikmadi, hem sayi az, hem yavas hareketli, hem de kisa ömürlüymüs,yani kalite düsükmüs. Öyle bilinen bi rahatsizlik da gecirmedi ama doktorun dedigi simdiki hormonlu yiyeceklerden dolayi zamanla olabiliyormus.Iyi ki öbür ikisini erken yapmissiniz diye de takildi bizeCok ilginc bir hikayeymis cok da orjinal senin su durumunda olan kac kisi vardir acaba :)
Nerde yaptiriyorsun peki?Valla canim ben adet düzensizligi yasiyorum diye sorun bendedir diye düsünmüstüm. 2 sene de korunmadik olmadi, artik normal kadin doktorum daha ayrintili incelensin diye Klinige yönlendirdi.Onlarin yaptigi testlerde bendekinin cok ciddi olmadigi, yine sadece klomifenle hamile kalabilecegim söylendi.Ama esimin spermiogrami pek iyi cikmadi, hem sayi az, hem yavas hareketli, hem de kisa ömürlüymüs,yani kalite düsükmüs. Öyle bilinen bi rahatsizlik da gecirmedi ama doktorun dedigi simdiki hormonlu yiyeceklerden dolayi zamanla olabiliyormus.Iyi ki öbür ikisini erken yapmissiniz diye de takildi bize
Milletin bebelerini yiyolar resmen, kapis kapis alip odalarina götürüyorlar. Sirf onlar icin tüpcülerin kapisindan ayrilmiyoruz iste canim
Yazma tarzınız hiç hoş değil burası hassas bir yer siz evlat kokusunu tatmis olabilirsiniz ama bizler o kokuyu duymak için yıllarca hasretle bekliyoruz evde aglasin gibi birşey yazmissiniz bu lafiniza anlam veremedim neyse ya gece gece sinirlerim bozulduMilletin bebelerini yiyolar resmen, kapis kapis alip odalarina götürüyorlar. Sirf onlar icin tüpcülerin kapisindan ayrilmiyoruz iste canim
Ben Almanyadayim canim, burada yapiyoruz...Nerde yaptiriyorsun peki?
Yazini okuyunca cok sasirdim, agliyarak mi yazmam gerekiyordu canim...Şakamısın sen
Birde gülerek yazıyorsun biz senelerce uğraşıyoruz bebeğimiz olsun diye senin yazdığına bakk çoook ilginç
Tamam üçüncüyü istemeniz çok normal ben ona bişi demiyorum ama yazma şekliniz bana çook saçma geldi neyse uzatmıcam çünkü uzatınca sinirlerim bozuluyor sinirlerim bozuluncada kalbini kırıcam o da pek hoş olmaz ...
Şakamısın sen
Birde gülerek yazıyorsun biz senelerce uğraşıyoruz bebeğimiz olsun diye senin yazdığına bakk çoook ilginç
Tamam üçüncüyü istemeniz çok normal ben ona bişi demiyorum ama yazma şekliniz bana çook saçma geldi neyse uzatmıcam çünkü uzatınca sinirlerim bozuluyor sinirlerim bozuluncada kalbini kırıcam o da pek hoş olmaz ...
Yazma tarzınız hiç hoş değil burası hassas bir yer siz evlat kokusunu tatmis olabilirsiniz ama bizler o kokuyu duymak için yıllarca hasretle bekliyoruz evde aglasin gibi birşey yazmissiniz bu lafiniza anlam veremedim neyse ya gece gece sinirlerim bozuldu
Ayni seyleri deminki arkadasa da anlatmaya calistim arkadasim. Emeginize, yasadiklariniza saygim sonsuz.Benim orada yazdigimi degil de anlamak istediginizi anlamissiniz sadece...Hepimiz evimizin icerisindeki civiltiya, bebek aglamasina hasret oldugumuz icin bu yollara bas koyduk .Niye bu kadar sert elestirmeye yönelik oldugunuza anlam veremedim. Ayrica sinirlerinizi bozdugum icin Özür dilerim. Allah rahatlik versin...Yazma tarzınız hiç hoş değil burası hassas bir yer siz evlat kokusunu tatmis olabilirsiniz ama bizler o kokuyu duymak için yıllarca hasretle bekliyoruz evde aglasin gibi birşey yazmissiniz bu lafiniza anlam veremedim neyse ya gece gece sinirlerim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?