ne güzel Allah bağışlasınEvet canim benim iki kizim var. Büyük 12 kücük 8 yasinda... Ilki kendiliginden oldu, ikinci klomifen le oldu, 3 numarayi da tüple yapcaz insallah .
Aynen canim, ah bi de hep kavga etmeseler tadindan yenmiyor bu kizceler amma .
Güldür güldürü de cok severim
aynen daha önce yazın yaptım çok şükür bişey olmadı
yine olmaz ümidiyle yapiciim son kararım
sen düşün tabi canım herkesin bünyesi farklı
5 günde ölmeyize çok güldümmmAllah korusun kız töbe töbeee
anammm kız bende şevketle burcuya bayılıyorum bak yine hemfikiriz
sonra sırayı ibrahim ve bilal takip ediyor
bgn de izledim bu tarz benimi çok bombaydı bugün ama sanki yarın daha bi bomba gün olcak gibi
ikizler ilk defa nur y. kızıdıryolar sankidimi
Oyy yerim onları ben 2 kızçe evde kendimi düşündüm ne güzel olurdu...
Tabbi zor tarafları illaki vardır ama tüm zorluklara rağmen anne olmayı tercih ediyoruz..
5 günde ölmeyizde bir ömürlük diyet gibi geliyor bana şöyle ki;
bu 5 günde yediklerimi bir daha yemek istememe olasılığım çok yüksek bunları yemezsem yiyecek ne kaldı geriye ömür boyu diyet ve formda kalmak olur bu..En iyisi başlayım ben bu diyete
evet yarın daha ekşınlı olcek yarışma..
fitnıs neydiiiiii bizde mi fitnıs yapsak neee
evet yarın daha ekşınlı olcek yarışma..
fitnıs neydiiiiii bizde mi fitnıs yapsak neee
inşallah Allah gönlünüze göre verirEsim ve benden baska kimse bilmiyor bizim tüp bebek yaptirdigimizi, herkes istemiyoruz saniyo. Cocuklar büyüdü aslinda, yeni macera pesinde degilim ama kizlarim cok istiyo bi kardesleri olmasini... Iki kizim oldugu icin herkes erkek bebek istedigimizi filan düsünebilir ama emin olun hic fark etmez. Evin icinde aglasin, oynasin, kizlarima minnak kardes olsun , tabi en basta saglikli olsun
merak etme bida yememek gibi bişey yok pattesi tuzla bak nasıl yersin ama tutsuz gitmiyor
inşallah patateslerim şeker gibi güzel olanlardan çıkar geçen ilk günü yapmıştım ya hani sonra bozdum
patatesleri görsen böyle haşlandıktan sonra hemen bi morardı tadi bi tuhaf acı acıydı ıykk
sana tavsiye başlarsan eger öğün üğün haşla çünkü soğuyunca hiç gitmiyor az sıcak olunca gidiyor
yarın pazar var gidim pattes yeşillik meşillik alim malum lazım olacak
ben yeşillik gününde salata tercih ediyorum bol limonlu marul domates biber salatalık maydonoz dereotu havuç ve kırmızı lahanadan oluşan bol çeşitlibi ben eksiğim salatada
Ben fıtnısı eşofmanlı şevket dediği için dedim tam sana yazarken ''fitnıs neydiiiii'' dedivalla fitnıs değilde ben evde yapıyorum sporumu 30dk plates 30dk da karın ve bacak hareketleri çalışıyorum
yarışmaya gelince yarın izleyek görek
ohooooo sen daha başlamadan öyle fırında pattes hayalleri kurarsan işimiz var vallaPatatesler soğusun ben mikrodalgada ısıtırım koymadan önce içine tereyağ ve kaşar peyniride salarım ohh miss gibi erirler mikroda afiyetle yerimSoran olursa patates yedim ilk gün hem de haşlanmış
Ben de salata şeklinde tüketmeyi seviyorum yeşilliği öyle yemezsem ekmek arası peynir ve yeşillik seviyorum
plates i bende seviyorum ama artı olarak diğer egzersizleride yapıyorumBen fıtnısı eşofmanlı şevket dediği için dedim tam sana yazarken ''fitnıs neydiiiii'' dedi
Ben tembelim platesciyim diğerlerini yapamam..
ohooooo sen daha başlamadan öyle fırında pattes hayalleri kurarsan işimiz var valla
şuan canımın çektiği herşeyi yiyorum malum yarın ay şundan bi ısırık alim bile diyemiceğim
günlerdir dolabı her açtıgımda gözüme takılan çikolata vardı onu götürdüm şimdi yarın gözüme takılmasın diye
plates i bende seviyorum ama artı olarak diğer egzersizleride yapıyorum
Aynı şeyi düşünmüşüz bir bitter bir sütlü çaklıt vardı ama ben ne yaptım yemedim elmalı tarçınlı bir meyve çayı aldım onu içiyorum bugün hiç ekmek yemedim mesela...
hayaller kurmam mühim değil ben sağlam iradeliyim kızıımmmmm
Afferin sana ekleme egzersiz yapamam valla plates onu yaptığıma dua etsin
iyi etmişsin sürekli göz önünde bir çikolata olmasıda eziyet diyetçi kimseler içün...ben yedim valla yarın öbür gün canım çeker benim görünce biliyom ben kendimi
tamam bende yemem ama gördükçe sinirim bozulur ondan bugünden yok ettim ben onu
elmalı tarçınlı çayın şekersiz dimi
bende bakalım göriciiim irademi
iyi etmişsin sürekli göz önünde bir çikolata olmasıda eziyet diyetçi kimseler içün...
çayları oldum olası şekersiz içerim şeker kullanmam..Tuzu da çok ama çok az..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?