2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Kuzuuuuuu hiç sıkıntı çekmeden kilo verirsin inşallahhhhh allah yardımcın olsun
Acaba bendemi başlasam diyete özendim şimdi size

Kuzuuuuuu hiç sıkıntı çekmeden kilo verirsin inşallahhhhh allah yardımcın olsun
Acaba bendemi başlasam diyete özendim şimdi size
baksana herkesler diete girmiş egunal bile sanki çok ihtiyaçı varmış gibi
hıhhhh gıcık oldum 55 kilodayım daha da vericem demiş
ben acımdan öleyim bari zayıflamak için

Herkese merhabalar ben 2 defa asilama 2defa çikolata kisti ameliyatı oldum bu ameliyatlarda önce hic bir sorunum yoktu ne zaman ameliyat oldum ozaman yumurta rezervin bitme noktasına geldi şimdi antalya tüp bebe hastanesinde ilk denemenizi yaptik 4saglikli embriyo oluştu 30ekimde yerleştirme olacak bu sefer çok rahatim çünkü biliyorum ki ben elimden gelen maddi manevi herşeyi yaptim gerisi allahima kalmis zaten allahima kaldiysa artik işimiz çok kolay demektir belki ilkinde değil 4; cusunde olacak belki de olmayacak ama önemli olan bu olaylar insana sabretmeyi öğretiyor hic üzülmeyin allah hic bir duayi ger çevirmez sadece hayirli olan vakitte verir

İyiğim tatlım, iğnelere devam ediyorum. Cumartesi kontrolüm var. Haberdar ederim sizlere durumum hakkında. Sen regli mi oldun bir yerde okudum galiba
hayırlı haberlerle gelirisin inş evet canımmm adet oldummm yani bu ayda TIRTTTTTTTTTTTT

hayırlı olsun her şey gönlünden geçen gibi olsun

Günaydın Kızlar

Akşamları yazışmanıza bayılıyorum. Ben malesef size katılamıyorum ancak sabah okuyabiliyorum.
Bende gün sabah 6'da başlıyor. Maltepe de oturuyorum Beşiktaş da çalışıyorum. Yol, iş , yemek, köpek derken şimdi bir de sporu ekledim. Evlendiğim de 53 kg şimdi 66 kiloyum Artık zayıflamak lazım zira her doktor aynı şeyi söylüyor. Bir de yürüyüş çok önemli imiş aklınızda olsun derim.

Nasıl olayım cnm beklemedeyim beklemek çooook sıkıcı yaaaa

inşlh bebeğine kavuşursun cnm..
Hahahha birde kilosunu yazmış valla ne desen haklısın cnm çoook pis hava attı
hiç deme kzı nasılda yazıyor hıh ee hakkı o kiloda olsam bende hava atardım...:)

Bu süreçte tevekkülü öğreniyor insan. Allah yanımızda bir kere bu hepimize yeter. Dilerim rabbim hepimizi tez vakitte anne yapar.

Evet spor şart ye iç otur olmuyor böyle hareketsiz yaşam selülit demek
86 ları görmüş kadınım deme sen de benimle gaza gel başlaaaa...

ellerimde uyuşma var o yüzden bu gün dr gitcem

hayırdır inşallah..
uzun süredir var sa kesinlikle görünmelisin doktora...

baksana herkesler diete girmiş egunal bile sanki çok ihtiyaçı varmış gibi
hıhhhh gıcık oldum 55 kilodayım daha da vericem demiş
ben acımdan öleyim bari zayıflamak için

deme öylee yaaa herkesin kilosu kendine
ben çok kiloluyum demiyorum ama azcık alsam portakal kabuğu görüntüsü oluyor onu istemiyorum...

Hahahha birde kilosunu yazmış valla ne desen haklısın cnm çoook pis hava attı

hiç te bile hava atmadım ben

Hoşgeldin tatlım..
Zor günler geçirmişsin..
Bebeğine kavuşursun inşallah.
Nickini görünce eski kızlardan erva64 geldi aklıma tüp denemesi için afyondan antalya ya gitmişti ilk denemesinde ikizlere gebe kaldı şimdi 2 yaşındalar nerdeyse..Sonunuz benzesin inşallah..

Günaydıınnn...
Bu tempoda foruma zaman ayırmak cidden zor..
Sporsuz olmuyor aktif yaşamda olsa spor başka..

fazlan varsa dikkat edebilirsin sen de..
herkes diyette diye diyete girilir mi

ben diyetten çok yediklerime dikkat edeceğim kilo aldıran şeyleri biliyorum onları kısacam sadece..
Kizlar bu tup bebek tedawsinde kullandigimiz ilaclar gonal f vb. Leri gobek bolgesinde sisme yada yaglanma. Yada kilo yapiyomu??? Bi bilginiz warmi

Kizlar bu tup bebek tedawsinde kullandigimiz ilaclar gonal f vb. Leri gobek bolgesinde sisme yada yaglanma. Yada kilo yapiyomu??? Bi bilginiz warmi

Diğer kızları bilmiyorum ama her tedaviye girişimde kilo verdim ben sadece yumurtalar büyüdüğü için karnım şişti tedaviden bir süre sonra normale döndü..O dönemde iştahım açılıyor deyip yiyenler oluyor ve kilo alıyorlar adınada ilaçlar kilo aldırdı diyorlar yemeyi versinler efenim tutsunlar boğazlarını 2 aşılama 3 tüp toplamda 5 iğneli tedavi oldum kilo sorunum olmadı..Ne zaman ki yemeye başladım o zaman kilo aldım...

Tatlım hormon ilacı olduğu için kilo yaptığı dogrudur. Bende yaptı açıkcası. Oyuzden öncesinde formda olmanın ve dikkatli yiyip içmenin önemi büyük. İğneler bazen şişlik yapıyor ama bir süre sonra geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…