- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Canım benim yarın güzel haberler ini bekliyoruz dualarim seninle bizi habersiz bırakmaKizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir
O zaman sen en iyisi salı günü diyete başla kuzu
Pazartesinde bi uğursuzluk var ben sana diyim
yaa öyle diyorsunda ne bileyimBiraz daha bekle tüpe başla sorun erkek inf sizde de ben o hatayi 4 kez yaptım boşuna zaman ve para kuxum
iyigecelrMalindam sen geldin ama bu seferde ben çıkıyorum eşim ıstarla yatalım diyor
Ben de guzel haber bekliyorumCanım benim yarın güzel haberler ini bekliyoruz dualarim seninle bizi habersiz bırakma
Yine iğne oluyorsun menapur ve çatlama iğnesi kullanmıştım dozunu ve başka ilaçları hatırlamıyorum sanırım gecmisimi resetlemisimyaa öyle diyorsunda ne bileyim
peki bişi sorcam aşılamada da bu gonal f ler mi kullanılcak ?
yoksa ilaçla mı başlanıyor ilk ?
zaten pahalı olan gonal f yani öyle bi durum varsa yaptırmam tabidaha çok masraf olur ozaman
Iyi geceler bitanem yarinda isim çok gündüz gelmeye çalışıcam gece büyük ihtimal burdayım öptüm kendine iyi bakbende kaçtım artık kızlar iyigeceler
Benim öğlen sanırsam seni hastaneden çıkarken göre bilirimcanım benim inş kaliteli embriyolar olur dediğin gibi ALLAH ol derse herşeye olur canım ben saat 9.30 da orada olacam görüşürüz inş canım
AAAAAA kadina bak gercekten de ergenmis demekki, biz karta kactik ondan mi tutturamiyoz kiveeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş
Hos geldin canim, saglikla bebisini kucagina alip büyütürsün insallah...Selam arkadaslar bende araniza yeni katildim... Allahım inşallah sizlerin emeklerinizi karşılıksız bırakmaz hayırlı sağlıklı bi önce hhamilelik sonra doğum versin Allahım nerde varsa yasatsin bu güzel duyguyu... Hamilelerin duaları kabul oolurmuş bende tüp bebek yaptırdım dondurulmuş embriyo ile ve çak şükür Rabbime şuan 3 aylık hamileryim. Kızlar umudunjzu asla yitirmeyin 12 senelik evliyim 2 dusugum var 1 asilamam var yıllar sonrası ilk tüp denemem oldu şükür Allahima. Yardımcı olabileceğimi bi konu olursa herzamn. Allah kimsenin kucagni bos birakmasin hayırlı sonuçlar almanız dilegiyle...
InsAllah canimKizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir
salı sallanır derler zaten sallamıyorum diyeti bide salı başlarsam hiç sallamam diye düşünüyorum
AAAAAA kadina bak gercekten de ergenmis demekki, biz karta kactik ondan mi tutturamiyoz ki
Hos geldin canim, saglikla bebisini kucagina alip büyütürsün insallah...
günaydın canımGünaydınnn şekerler
eşim işe gittiği için erkenciyim canım çok uykuyu da sevmıyorum :) iyiyim şükür bugun merkezlerle görüşmeye gidecektik eşimin işte izinleri kapatmışlar gidemedik ona canım sıkıldı birazBi biz erken uyandık sanırım
Nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?