2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Biraz daha bekle tüpe başla sorun erkek inf sizde de ben o hatayi 4 kez yaptım boşuna zaman ve para kuxum
yaa öyle diyorsunda ne bileyim
peki bişi sorcam aşılamada da bu gonal f ler mi kullanılcak ?
yoksa ilaçla mı başlanıyor ilk ?
zaten pahalı olan gonal f yani öyle bi durum varsa yaptırmam tabidaha çok masraf olur ozaman

Yine iğne oluyorsun menapur ve çatlama iğnesi kullanmıştım dozunu ve başka ilaçları hatırlamıyorum sanırım gecmisimi resetlemisim sene 2009 yaslandim ayolyine bi ton para gidiyor valla kuzum iyi düşün

canım benim inş kaliteli embriyolar olur dediğin gibi ALLAH ol derse herşeye olur canım ben saat 9.30 da orada olacam görüşürüz inş canım
Benim öğlen sanırsam seni hastaneden çıkarken göre bilirim

veeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş
AAAAAA kadina bak gercekten de ergenmis demekki, biz karta kactik ondan mi tutturamiyoz ki
Hos geldin canim, saglikla bebisini kucagina alip büyütürsün insallah...

Bugün cok isim vardi ondan bu saate kadar gelemedim malesef...
Malum yarin transferim var, bugün her isimi hallettim . Temizlik, yemek, camasir,ütü....
2-3 gün dikkat edeyim bari, cocuklar yemegi kendileri isitip yerler zaten, koltukta televizyonun karsisinda basköseyi rezerve ettim kendime.Hakkimizda hayirlisi insallah...

Bi biz erken uyandık sanırım
Nasılsın
eşim işe gittiği için erkenciyim canım çok uykuyu da sevmıyorum :) iyiyim şükür bugun merkezlerle görüşmeye gidecektik eşimin işte izinleri kapatmışlar gidemedik ona canım sıkıldı biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…