Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen geldin ben geldim yine bizbizeyizİşte geldimmmmEki Görüntüle 1270526
valla kendileri bilir canım artık ne peşlerine düşerim ne de sorarım küsüm ve kırgınımsen geldin ben geldim yine bizbizeyiz
eeee diğer kızlar neden gelmediiii![]()
valla kendileri bilir canım artık ne peşlerine düşerim ne de sorarım küsüm ve kırgınım![]()
bende küsüm bendehıhhhh
bu arada avatarını değişmişsin güzel olmuş Tarzsın![]()
aynen yıldız aldın canımEki Görüntüle 1270535
diğer kızlarada bizi burda yalnız bırakanlarada hıhhhh diyorummmmEki Görüntüle 1270538
Nur cuğumun ifadesi az kalır bunlara daha fenası lazım![]()
Ben küsüm hiç bir şey yapmama gerek yok bencevala editör sensin cezalarını sen kes
artık nasıl bi resim eklersen bilemiyorum![]()
olur mu hiç sen hallet işlerini lütfenTatlım seni yalnız bırakmak istemiyorum ama mutfakta işlerim var onları halledeyim..
inslh mutlu sonuclanir tedavin,Kizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir![]()
İnsaallah canim benim isteyen herkes mutlu olsuninslh mutlu sonuclanir tedavin,
Kizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir![]()
Ben geldimbugün işlerim vardı bursa öncesi son hazırlıklar kırmızı kart görup bursa ya yolculuk beni bekler
![]()
Oyy canlarim insaallahinşallah canım mutlu haberler alırsın burdahep birlkte kutlarız hamileliğini![]()