- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Ay inşallahbursa yolcusu kalmasınnnnnnn
bebişleri kap gel Allah ın izniyle
biz çok yalnız kaldık editörümle sabahtır o tarz senin bu tarz benim konuşup duruyoz
kızlar hiç gelmiyorlar niye ki![]()
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK19 :KK19: :KK19:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk19.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahbursa yolcusu kalmasınnnnnnn
bebişleri kap gel Allah ın izniyle
biz çok yalnız kaldık editörümle sabahtır o tarz senin bu tarz benim konuşup duruyoz
kızlar hiç gelmiyorlar niye ki![]()
Kizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir![]()
bizim diğer kızlar hiç gelmiyor ben onu farkettim
hani nerdeler küsücem ben onlara o olcak sonunda
perceneige falan yok hiç![]()
valla kendileri bilir canım artık ne peşlerine düşerim ne de sorarım küsüm ve kırgınım![]()
Ay inşallahKıyamam size
bilmiyorum ki kızlar nerde
sen napiyorsun kuzum
![]()
napıyım eşim bu hfta 4-12 vardiyada bende akşamları yalnız oldugum için
bi yandan dizi izliyorum bi yandan kk da dolanıyorum öyle işte
sabah biraz dışarı çıktım arkadaşıma gittim pasta börek yedim pişmanım
valla günlerimi doldurmaya çalışıyorum işte
sen tabi heycanlısın tedaviye gidiyorsun ohhh ne güzel valla
bende istiyorum bişeyler yapmak ama hatta diyorum aşılama mı yaptırsam boş boş duracağıma ne bileyim
valla bende şaşırdım![]()
ne bileyim eskiden daha bi kalabalıktık sankiKuzummm ben geliyorum![]()
ayy yaramasın bi zahmetYaramasın ama şifa olsun pasta börekler kuzu : )
yaaa bizde onu diyoruz işte niye kimse yokEeee niye kimse yok![]()
ne bileyim eskiden daha bi kalabalıktık sanki
benim evde olmadıgım gün olsa akşam eve gelince o kadar sayfayı nasıl okuyacagım derdine düşerdim ama şimdi öyle bi derdim yok ne bileyim bu kk nın formatı değiştiğinden beri dağıldık sanki![]()
ayy yaramasın bi zahmet
pazartesi diyete başlıyorum desemde inanma bende inanmıyorum çünkü![]()
yaaa bizde onu diyoruz işte niye kimse yok![]()
Ben varım kiEeee niye kimse yok![]()
Biraz daha bekle tüpe başla sorun erkek inf sizde de ben o hatayi 4 kez yaptım boşuna zaman ve para kuxumnapıyım eşim bu hfta 4-12 vardiyada bende akşamları yalnız oldugum için
bi yandan dizi izliyorum bi yandan kk da dolanıyorum öyle işte
sabah biraz dışarı çıktım arkadaşıma gittim pasta börek yedim pişmanım
valla günlerimi doldurmaya çalışıyorum işte
sen tabi heycanlısın tedaviye gidiyorsun ohhh ne güzel valla
bende istiyorum bişeyler yapmak ama hatta diyorum aşılama mı yaptırsam boş boş duracağıma ne bileyim
valla bende şaşırdım![]()
Geldim geldimMelindammı gördüm sanki![]()
Ben varım ki![]()
Tamam canım iyi geceler yarın görüşürüzMalindam sen geldin ama bu seferde ben çıkıyorum eşim ıstarla yatalım diyor![]()