2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
resimle de taçlandırdık olmadıgını tamamdır :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bundan sonra sarı kafaları kullanmayacam ifadelerimi belli etmek için 10356704_895965673747221_6812369905674744378_n.jpg :KK70::KK70::KK70::KK70:

Dondurulmuşlarla şans daha yüksek çünkü rahim dinlenmiş oluyor. İş ki embriyoların iyi çözülsün gerisi Allahın taktiri canım. Ben cumartesi saat 1 de orada olacağım. O saatlerde orada olursan çıtı pıtı bir kız görürsen o bil ki benim, birde sarışınım.:KK23::KK23:
canım benim inş kaliteli embriyolar olur dediğin gibi ALLAH ol derse herşeye olur canım ben saat 9.30 da orada olacam görüşürüz inş canım

aaa evet bunu görmüştüm:KK70::KK70::KK70:
ama bize lazım olan şu elit hatun smileyi bizi temsil ediyordu hani nerde yoook:KK76:
bide hamile smileyimiz de yok ne zamandır :KK64:

Evet smile lerimiz eksik...
Bir daha talepte bulunayıp en azından hamiş smile miz gelsin:KK55:

gelsin gelsin ekim ayında inşallah çok lazım olacak :KK37:
Gelmesede artık ben sizin namınıza yayınlarım hamiş smile leri..
Forumda bu tarz benimin topiği var kızlar orda yorum yapıyorlar yarın oraya takılalım topik Nur cu:KK70::KK70::KK70:Bana Nur demeyin dersen seni yıpratabilirler:KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar yardimci olur musunuz bugün kontrole gittim 8 haftalik hamileyim ama Dr suyu az ve kese bebeğe göre küçük dedi hıbor diye bi iğne verdi hergün bi tane gobekten yapcam ve coraspin verdi böyle bişey yaşayan var mı

Gelmesede artık ben sizin namınıza yayınlarım hamiş smile leri..
Forumda bu tarz benimin topiği var kızlar orda yorum yapıyorlar yarın oraya takılalım topik Nur cu:KK70::KK70::KK70:Bana Nur demeyin dersen seni yıpratabilirler:KK70::KK70::KK70:

hııııı bende gelirim sessiz sessiz okurum yorumları beni yıpratmazlar ozaman :cool:

Arkadaşlar yardimci olur musunuz bugün kontrole gittim 8 haftalik hamileyim ama Dr suyu az ve kese bebeğe göre küçük dedi hıbor diye bi iğne verdi hergün bi tane gobekten yapcam ve coraspin verdi böyle bişey yaşayan var mı

Bu konuda pek bilgim yok canım..
Allah korusun kuzunu..

canım umarım önemli bişey değildir benimde malesef bilgim yok
Allah korusun bişey olmaz Allah ın izniyle ilaçlarla düzelebilcek bişey ki demek dr ilaç yazdı

Back