Bence de küsmek lazım..Epeydir yoklarbizim diğer kızlar hiç gelmiyor ben onu farkettim
hani nerdeler küsücem ben onlara o olcak sonunda
perceneige falan yok hiç
canım benim inş kaliteli embriyolar olur dediğin gibi ALLAH ol derse herşeye olur canım ben saat 9.30 da orada olacam görüşürüz inş canımDondurulmuşlarla şans daha yüksek çünkü rahim dinlenmiş oluyor. İş ki embriyoların iyi çözülsün gerisi Allahın taktiri canım. Ben cumartesi saat 1 de orada olacağım. O saatlerde orada olursan çıtı pıtı bir kız görürsen o bil ki benim, birde sarışınım.
aaa evet bunu görmüştüm
ama bize lazım olan şu elit hatun smileyi bizi temsil ediyordu hani nerde yoook
bide hamile smileyimiz de yok ne zamandır
Evet smile lerimiz eksik...
Bir daha talepte bulunayıp en azından hamiş smile miz gelsin
Gelmesede artık ben sizin namınıza yayınlarım hamiş smile leri..gelsin gelsin ekim ayında inşallah çok lazım olacak
Gelmesede artık ben sizin namınıza yayınlarım hamiş smile leri..
Forumda bu tarz benimin topiği var kızlar orda yorum yapıyorlar yarın oraya takılalım topik Nur cuBana Nur demeyin dersen seni yıpratabilirler
Arkadaşlar yardimci olur musunuz bugün kontrole gittim 8 haftalik hamileyim ama Dr suyu az ve kese bebeğe göre küçük dedi hıbor diye bi iğne verdi hergün bi tane gobekten yapcam ve coraspin verdi böyle bişey yaşayan var mı
Amin canım inşallahBu konuda pek bilgim yok canım..
Allah korusun kuzunu..
canım umarım önemli bişey değildir benimde malesef bilgim yokArkadaşlar yardimci olur musunuz bugün kontrole gittim 8 haftalik hamileyim ama Dr suyu az ve kese bebeğe göre küçük dedi hıbor diye bi iğne verdi hergün bi tane gobekten yapcam ve coraspin verdi böyle bişey yaşayan var mı
tamam canımAnnemdeyim eve geçicem yemekten sonra gelirim kızlar..
Inşallah canım yacanım umarım önemli bişey değildir benimde malesef bilgim yok
Allah korusun bişey olmaz Allah ın izniyle ilaçlarla düzelebilcek bişey ki demek dr ilaç yazdı
cnm inşlh bebeğin seninle olur hep ...Inşallah canım ya
Inşallah canım çok saskinim beklemiyordum böyle bişey ama düzelir inşallahcnm inşlh bebeğin seninle olur hep ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?