magazin bizden sorulur değilmi kuzumyoksa sen bizim aramıza yeni mi katıldın canımhoşgeldin
sende gel her zaman sohbet tavan burda
sadece tüp bebiş konuşmuyoruz magazinin tv programlarının nabzınıda ölçüyoruz
Hayır sadece topuk ölçülüyor çok bence tabi zevkini bilmyomda
Canim hayirli olsunnnnn :) insallah hersey guzel olsun ve sonu bebisli olsun :)Hadi inşallah canım, bende bu gün 2. iğnemi olacağım. Senin kaç yumurtan olgunlaşıyor canım?
Canim mehmetimiz olacak insallah :) darisi sizeeeeee :)ayyyy ağzından bal damlıyor canım inşallah inşallahhhhhhhhhhh
senin cinsiyet belli oldumu ,prens mi geliyor prenses mi ?
Hayirli olur insallah tedavin canim :) hosgeldin canim :)Kızlar bende haftaya pazartesi ilk görüşme ile sürece başlıyorum. Beni de aranıza alır misiniz?
Canimmmm transferin olmus masallah :) allahim yardimcin olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun insallahhhhh :)kızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
hımm ama protein çok önemli bunu mukakkak doktora söyle belki takviye verir. Bol bol günlük sütten yogurt mayala en azından ona yönel. Görümcem senden 2 yaş büyük ve aşağı yukarı aynı problemden onda da vardı. bir tüpü alınmıştı filan canım. doktor ona kilo ver dedi. ama normal yollada asla olmaz deyınce o kendine yöneldi ve dukan diyeti yaptı 8kg verdi. yaklaşık 3 ay sonra filan da kendiliğinden hamile kaldi ve şöyle söylim o ay sadece 1 kere ilişkiye girmişlerdi. Yani herkesin hikayesi kendine ait tabi o öyle diye herkesin öyle olmaz ama doktorlar bunun bile çok etkili oldugunu soylemişti canim bilgin olsun..
Kizlar benim drum transfete kadar proteini yasaklamisti sadece sebze meyve transferden sonra da bol proteinli yedim yumiler alkali ortamda daha iyi buyuyorlarmis o yuzden proteinli hersey yasakti et sut peynor yogurt nohut mercimek falan ayrica patates de :) esimde tedavi boyunca proteinli beslendi :) haberiniz olsun :)Balık, yumurta, süt, yoğurt yiyorum. Ama tabii sormak lazım doktora. 163-55kiloyum. Kilo da sıkıntı yok. Kalan tek tüp de pek sağlıklı çalışmıyor. Bir de yaş 37. Artık normal yolla olmasını beklemek istemiyorum.
Teşekkürler bilgi verdiğin için.
magazin bizden sorulur değilmi kuzum
Valla ben tugceden nefret ediyorum aysenuru dövmek istiyorum aysegulu boğmak istiyorum. Nuru da ne bilyim bunlar boyle yaptıkça sevyrm
Kizlar benim drum transfete kadar proteini yasaklamisti sadece sebze meyve transferden sonra da bol proteinli yedim yumiler alkali ortamda daha iyi buyuyorlarmis o yuzden proteinli hersey yasakti et sut peynor yogurt nohut mercimek falan ayrica patates de :) esimde tedavi boyunca proteinli beslendi :) haberiniz olsun :)
valla bende giyemem topuklu özel bi gün olmadıgı süreceCm ler topuktan ölçülüyor ondan bilyom canm bende spor gynme taraftariyim canm en rahati
koptummmmmmmmm ya kığızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Canim mehmetimiz olacak insallah :) darisi sizeeeeee :)
bizim bi topiğimiz vardı bir zamanlar sürreal bir topikti hatırladın mıneler var daha ama konu tüp olunca çok da konuyu dağıtamıyorum
bizim bi topiğimiz vardı bir zamanlar sürreal bir topikti hatırladın mı
orda mı devam etsek
He tabii tabii en fazla 3 kişi takılırız yine orda...
ben paylaşırım sen begenirsin sen paylaşırsın ben begenirim öyle böyle canlandırırız belkidedim dedim ama
olmadı dimi ?
yok olmadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?