2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
yoksa sen bizim aramıza yeni mi katıldın canımhoşgeldin
sende gel her zaman sohbet tavan burda
sadece tüp bebiş konuşmuyoruz magazinin tv programlarının nabzınıda ölçüyoruz
magazin bizden sorulur değilmi kuzum

Hadi inşallah canım, bende bu gün 2. iğnemi olacağım. Senin kaç yumurtan olgunlaşıyor canım?
Canim hayirli olsunnnnn :) insallah hersey guzel olsun ve sonu bebisli olsun :)
ayyyy ağzından bal damlıyor canım inşallah inşallahhhhhhhhhhh
senin cinsiyet belli oldumu ,prens mi geliyor prenses mi ?
Canim mehmetimiz olacak insallah :) darisi sizeeeeee :)

Kızlar bende haftaya pazartesi ilk görüşme ile sürece başlıyorum. Beni de aranıza alır misiniz?
Hayirli olur insallah tedavin canim :) hosgeldin canim :)

kızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
Canimmmm transferin olmus masallah :) allahim yardimcin olsun bebislerin sıkı sıkı tutunsun insallahhhhh :)

Kizlar benim drum transfete kadar proteini yasaklamisti sadece sebze meyve transferden sonra da bol proteinli yedim yumiler alkali ortamda daha iyi buyuyorlarmis o yuzden proteinli hersey yasakti et sut peynor yogurt nohut mercimek falan ayrica patates de :) esimde tedavi boyunca proteinli beslendi :) haberiniz olsun :)

Cm ler topuktan ölçülüyor ondan bilyom canm bende spor gynme taraftariyim canm en rahati

Valla ben tugceden nefret ediyorum aysenuru dövmek istiyorum aysegulu boğmak istiyorum. Nuru da ne bilyim bunlar boyle yaptıkça sevyrm

Ben şiddet içerikli duygulara sahip değilim ama diğerlerinin yüzünden Nur u seviyorum

Bak ben bunu bilmiyordum
Ben protein ağırlıklı beslenirim hep bundan sonra dikkat edicem

Cm ler topuktan ölçülüyor ondan bilyom canm bende spor gynme taraftariyim canm en rahati
valla bende giyemem topuklu özel bi gün olmadıgı sürece
tşk ederim cevap verdiğin için almaktan vazgeçtim
mağazadan bakarım hem daha iyi olur artık

Ya inan sinir oldgmdan söylüyorum tabiki ama dedign gbi onlar yüzünden nuru sevmeye başladım bende. Ayakkabı içinde önemli değil nedemek canm benim :))

bizim diğer kızlar hiç gelmiyor ben onu farkettim
hani nerdeler küsücem ben onlara o olcak sonunda
perceneige falan yok hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…