2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
rapora uygun muyuz bilmiyorum canım bakalım görüşünce konuşuruz

Ayrıca Anatolia, Ankalife ve Centrium tüp bebek merkezlerini de tavsiye etmem canım. Ben araştırdım, görüştüm kesinlikle bu merkezleri tavsiye etmiyorum. Bunlar benim görüşüm tabiki, karar size kalmış. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

tedavi başlamadna önce histeroskopide yapıldımı canım ?

Hayır yapılmadı. 1 ay öncesinden çekilmiş rahim filmim vardı onu yeterli gördü hoca. Eşiminde 1 ay önceden yapılmış sperm testi vardı, onu da tekrarlatmadı. Ayrıca gereksiz ekstra tahlil ve tetkik istemiyorlar. Gerekeni yapıp, gerekeni istiyorlar. Elinde tahlil, tetkik sonuçların ne varsa yanına al git. Gerekmediği sürece tekrar istemezler.

Hayır yapılmadı. 1 ay öncesinden çekilmiş rahim filmim vardı onu yeterli gördü hoca. Eşiminde 1 ay önceden yapılmış sperm testi vardı, onu da tekrarlatmadı. Ayrıca gereksiz ekstra tahlil ve tetkik istemiyorlar. Gerekeni yapıp, gerekeni istiyorlar. Elinde tahlil, tetkik sonuçların ne varsa yanına al git. Gerekmediği sürece tekrar istemezler.

ne güzel sen meleğinin müjdesini almışsın:nazar:
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin:nazar:
bende imsi olan bi yer araştırmasındayımda
sohbetinizi okuyunca histeroskopi yapılıp yapılmadıgını merak ettim tşk ederim cvp için:KK68:

ne güzel sen meleğinin müjdesini almışsın:nazar:
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsin:nazar:
bende imsi olan bi yer araştırmasındayımda
sohbetinizi okuyunca histeroskopi yapılıp yapılmadıgını merak ettim tşk ederim cvp için:KK68:

Sağol canım :KK68: Allah sana ve isteyen herkese versin. Sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin. AMİN.

Ayrıca Anatolia, Ankalife ve Centrium tüp bebek merkezlerini de tavsiye etmem canım. Ben araştırdım, görüştüm kesinlikle bu merkezleri tavsiye etmiyorum. Bunlar benim görüşüm tabiki, karar size kalmış. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Canım centrum neden tavsiye etmiyorsun

huhu0gidt0[1].gif
Selam kızlar...Öğleden sonra dışarılara attım kendimi gelemedim..

Canım centrum neden tavsiye etmiyorsun

Canım doktor Recai Bey iyiyimiş, ama çalışanları ve merkez hakkında çok olumsuz yorum okudum, duydum. Dosyalar falan karışıyormuş, çalışanlar devlet hastanesi gibi asık suratlı ve azarlayarak konuşuyormuş. Ve ücrette ekstra sürprizlerle karşılaşabiliyormuşsun ya da siz hocayla kaça anlaştınız gibi abuk sorularla karşılaşabiliyormuşsun.. Randevun olsa dahi saatlerce sıra bekliyormuşsun vs. Bu iş güven işi. Biz umutlarımızla, hayallerimizle giriyoruz bu uzun ve meşakkatli yola. Gereksiz yere bu yolda üzerine de o kadar para vererek sıkıntı ve strese girmemeliyiz. Tedavi gördüğümüz yerde güven ve huzur bulmalıyız ki pozitif olalım. Tabi ki yine bu benim görüşüm. Taktir senin canım benim :KK39:

nane kaynattım canım tşk ederim
sen neler yaptın bugün ?
turşu kurdum yeniden bir kavanoz zeytin kurdum kışlık pazara gittim balık yaptım kocişime yanına roka salatası şimdide çayımı aldım size oturmaya geldim

Back