ben nurdağı ilçesinden canım orda doğdum büyüdüm afyonda üniversite okurken eşimle tanıştım ve mezun olunca evlendim eşimin işi dolayısıyla çankırı dayız şimdi. antep güzeldir bende seviyorumevet şahinbeyli merkezden ama ben ist. doğdum büyüdüm babam genç yaşta gelmiş buraya annemle tanışmış(rahmetli)
bizlerde burda doğduk antepe gittim memeleketi insanı çekiyor vallahi
hehehhebende seni yazmıştım arkadaşa iyi insan lafın üstüne mesaj atarmış
bizdeki sorunda aydı...canım benim eşimin sperm az bu yüzden imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum genartta yok galiba iki merkez aklımda onları araştiriyorum şimdi memorial ve centrum
bende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)
Eki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269771 Eki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269772
Güüüüünnnnnaaaayyyddddııııınnnnnn
Kocanız ve çevrenizdekiler sizi sinir edebilir,yolunda gitmeyen çok şey olabilir
Benden önemli hiç bir şey olamaz çok ta tıııınnnnnn dediğimiz bir gün olsun inşallah
aminnnnnnnnn evet cnm haklısınEki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269771 Eki Görüntüle 1269772 Eki Görüntüle 1269772
Güüüüünnnnnaaaayyyddddııııınnnnnn
Kocanız ve çevrenizdekiler sizi sinir edebilir,yolunda gitmeyen çok şey olabilir
Benden önemli hiç bir şey olamaz çok ta tıııınnnnnn dediğimiz bir gün olsun inşallah
günaydıııııııııııın canım menim mesajın kendimi iyi hissettirdi kocam değil ama çevremdekiler beni çok sinir ediyo bu aralar ama takmamayı öğrendim ben sinir olacağıma onlar sinir olsun dimi önemli olan ben ve çocuğum bide kocişim gerisi vız gelir tırıs gider
aminnnnnnnnn evet cnm haklısın
sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
E çok normal kadın doğurgan evlenmeden öncede sevişken olunca 4 aylık bebeside olurveeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş
kendisi hamile değilim demiş ama bilemiyoruz biz magazinin yalancısıyız :)veeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş
eeee gülben bu daha öncekilerdede aylarca saklamıştıkendisi hamile değilim demiş ama bilemiyoruz biz magazinin yalancısıyız :)
eeee gülben bu daha öncekilerdede aylarca saklamıştı
günaydıncanlarrrrrr
veeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş
Takma tabii hiç bitermi sinir eden kimseler her birine takılırsak olan bize oluyor...
Bir dakika sonra ne yaşayacağımız belli mi...
Şu andan ibaret hayat...
En güzel şekilde yaşamak lazım..
E çok normal kadın doğurgan evlenmeden öncede sevişken olunca 4 aylık bebeside olur
iyiyim kuzum sen naıslsın dün zeytin kuracaktık kardeşimin arkadaşı geldi kaldı bu gün onu yapacağız birde pazar var
günaydın canım nasılsın bugün
maşallah
böyle zamanda da gelmeleri gecikir kırmızılarıngünaydın kızlaarr heyecanla kırmızıları bekliyorunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?