2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evet şahinbeyli merkezden ama ben ist. doğdum büyüdüm babam genç yaşta gelmiş buraya annemle tanışmış(rahmetli)
bizlerde burda doğduk antepe gittim memeleketi insanı çekiyor vallahi
ben nurdağı ilçesinden canım orda doğdum büyüdüm afyonda üniversite okurken eşimle tanıştım ve mezun olunca evlendim eşimin işi dolayısıyla çankırı dayız şimdi. antep güzeldir bende seviyorum

bende seni yazmıştım arkadaşa iyi insan lafın üstüne mesaj atarmış
hehehhe
bende tahmin ettim.cemremcim beni yazdı herhalde dedim okuyunca...
canım benim eşimin sperm az bu yüzden imsi tekniği kullanan merkez araştırıyorum genartta yok galiba iki merkez aklımda onları araştiriyorum şimdi memorial ve centrum
bizdeki sorunda aydı...
imsi tekniği hakkında bilgim yok.onu bi görüş cnm.

Güüüüünnnnnaaaayyyddddııııınnnnnn
Kocanız ve çevrenizdekiler sizi sinir edebilir,yolunda gitmeyen çok şey olabilir
Benden önemli hiç bir şey olamaz çok ta tıııınnnnnn dediğimiz bir gün olsun inşallah

bende karadenizin yeşilini sevıyorum seneler önce doğu karadeniz e 5 gün gezmeye gitmiştik hayran kalmıştım ben aslen gaziantepliyim bizimde güneş eksik olmuyor:)

evet buranın doğası çok güzel yeşille mavinin birleşmesi harika havası temiz bide yağmur bu kadar çok yağmasa ben güneşli havalarda kendimi daha enerjik daha iyi hissediyorum

günaydıııııııııııın canım menim mesajın kendimi iyi hissettirdi kocam değil ama çevremdekiler beni çok sinir ediyo bu aralar ama takmamayı öğrendim ben sinir olacağıma onlar sinir olsun dimi önemli olan ben ve çocuğum bide kocişim gerisi vız gelir tırıs gider

veeee bu günün bombasııııı GÜLBEN ERGEN yine yeniden 4 aylık kız bebeğe hamileymişşş

Takma tabii hiç bitermi sinir eden kimseler her birine takılırsak olan bize oluyor...
Bir dakika sonra ne yaşayacağımız belli mi...
Şu andan ibaret hayat...
En güzel şekilde yaşamak lazım..

aminnnnnnnnn evet cnm haklısın
sanada günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn

Takma tabii hiç bitermi sinir eden kimseler her birine takılırsak olan bize oluyor...
Bir dakika sonra ne yaşayacağımız belli mi...
Şu andan ibaret hayat...
En güzel şekilde yaşamak lazım..

aynen katılıyorum canım

günaydın kızlaarr heyecanla kırmızıları bekliyorunnn

günaydın canım nasılsın bugün

maşallah
iyiyim kuzum sen naıslsın dün zeytin kuracaktık kardeşimin arkadaşı geldi kaldı bu gün onu yapacağız birde pazar var

günaydın kızlaarr heyecanla kırmızıları bekliyorunnn
böyle zamanda da gelmeleri gecikir kırmızıların
hadi gelsin güzel günler başlasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…