2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
1619545_10152856436439391_5468295072585321228_n.jpg

hadi hayırlısı canım Rabbim nasip etsin hepinize inşallah tedaviniz vesile olur
yumi sayısına takılma biliyosun bi tane olsun bizim olsun bebiş olsun inşallah :nazar:
Valla kandırmayalım kendimizi arkadaşım:KK70::KK70: 1 tane yumurta olsun bizim olsun değil o, normal yoldan hamile kalmamız nasıl mucize ise tek yumurta ile hamile kalmakda bir o kadar mucize

Merhaba seninle daha önceden yazışmıştık belki beni hatırlarsın, keroessa ben. Bir türlü açamadım üyeliğimi yeni üyelik aldım canım. Bursada yaşıyorum, bende kısmetse Şahin beyde başlayacağım 3. tedavime. Dün bende öğleden sonra ordaydım, , pıhtılaşma sorunum var o yüzden bir sürü vitamin ve iğne verdi, devamlı vururlacağım. Aralık ayında başlayacağız o zamana kadar iğne olmam lazımmış. Öbür aya kontrolüm var, niyetim histereskopide olmak bakalım.
Bu arada ilaçlarına başlamışsın, hadi hayırlı olsun, inşallah bu sefer olur canım, güzel haberlerle gel..
Evet adından hatırladım seni canım. Ne güzel iğnelerini ol, histereskopini yaptır temiz temiz başla hiç sorun yaşama inşallah

Valla kandırmayalım kendimizi arkadaşım:KK70::KK70: 1 tane yumurta olsun bizim olsun değil o, normal yoldan hamile kalmamız nasıl mucize ise tek yumurta ile hamile kalmakda bir o kadar mucize

kuzenim tek yumurta ile hamile kaldı normal yolla hemde ikiz şimdi 1 yaşındalar:)
Mucize mi bilmem ama Allah büyük :)

cancağızım biz seninle yakın şeyler yaşadık kuzum ben inanıyorum rabbim bu sefer senin yüzünü güldürecek bu sefer olacak canım

Sen bu kafa da devam et tamammı illa negatif düşünüp kendini o yönde programlayacaksın...
Diyorum ki rezerv azlığında fazla yumiden çok kaliteli yumi elde etmek önemli..
Öncelik sayı değil kalite...
10 tane toplansa sadece 1 i işleme girse yine aynı şeyimi düşüneceksin..
Asıl olan fsh değil değil amh değeridir..
Fsh düştü evet sevindik ama ben çok yumurta olacak diye değil kaliteli olacaklar diye umutlandım..
3 yumine şükret diyorum kadın... memnuniyetsiz olmaktan vazgeç...

Sen bu kafa da devam et tamammı illa negatif düşünüp kendini o yönde programlayacaksın...
Fsh düştü evet sevindik ama ben çok yumurta olacak diye değil kaliteli olacaklar diye umutlandım..
1 YUMURTA VE YA 10 YUMURTA KIZLAR BANA GÖRE TÜP BEBEK TAMAMEN ARACI. RABBİMİN BİZE İMTİHANI BU VE TÜP BEBEK BEBEKLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN VESİLE.

Ya memnunum menunum, sadece aylardır neler yiğiyor, içiyorum diyom bari bir tane fazla olaydı dedim kızzz. Şükürler olsun yumurtam var ve inşallah iyide olurlar.

cancağızım biz seninle yakın şeyler yaşadık kuzum ben inanıyorum rabbim bu sefer senin yüzünü güldürecek bu sefer olacak canım
Ayyy canım benim Allah razı olsun nasıl sevindirdin beni. Allahda seni sevindirsin... Allah senden razı olsun. Ayyyy valla sen öyle deyince çok heyecenlandım..:KK60::KK60::KK60:

Ya memnunum menunum, sadece aylardır neler yiğiyor, içiyorum diyom bari bir tane fazla olaydı dedim kızzz. Şükürler olsun yumurtam var ve inşallah iyide olurlar.

Benim kankam dostum kk dan bir hatun var özelimizde görüşüyoruz kendisi buraya gelemiyor çalışıyor .. onda rezerv sorunu var ve onunla birlikte biz konunun dibine indik yarım kalan tedaviler ve 1 yumisinin bile oluşamama durumu var..Neler yaşadığını ben biliyorum..Kaç doktora göründü o doktorlardan edindiğimiz bu konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerimiz var..O sebeple sana ısrarla diyorum 3 yumi şahane diye...Sana moral olsun derdinde değilim gerçeği söylüyorum ben...3 yumine Rabbim kan can versin inşallah:KK68::KK19:

Benim kankam dostum kk dan bir hatun var özelimizde görüşüyoruz kendisi buraya gelemiyor çalışıyor .. onda rezerv sorunu var ve onunla birlikte biz konunun dibine indik yarım kalan tedaviler ve 1 yumisinin bile oluşamama durumu var..Neler yaşadığını ben biliyorum..Kaç doktora göründü o doktorlardan edindiğimiz bu konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerimiz var..O sebeple sana ısrarla diyorum 3 yumi şahane diye...Sana moral olsun derdinde değilim gerçeği söylüyorum ben...3 yumine Rabbim kan can versin inşallah:KK68::KK19:
Amin canım ve gerçekten haklısın tamam sustum

Back