2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kolay gelsin canım zeytine bayılıyorum ama siyah zeytine ben nedense yeşil zeytini sevmiyorum
canım biz siyah yapmıyoruz marektten alıyoruz ama yeşili kendimiz kuruyoruz daha sağlıklı yani elimizden geldiğince kendi yaptığımız şeyleri yemeye özen gösteriyoruz

canım biz siyah yapmıyoruz marektten alıyoruz ama yeşili kendimiz kuruyoruz daha sağlıklı yani elimizden geldiğince kendi yaptığımız şeyleri yemeye özen gösteriyoruz

hıııım senin yaptığın güzeldir tabiki ben marketten aldım yeşil zeytini ama hiç sevemedim

infertiliyeyiz yaaa bizzz eeeeeeeeeee akşamki bu konudaki diziyi( KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN )nasıl buldunuz hanımlar

yaa negüzel ben çalışıyorum keşke bende bende hep evde olsam, olur canım topik bacılarla toplaşıp gelelim
bende çalışmak istıyorum da eşim istemıyor :( gelin ne güzel olur ooo bir antepli olarak çok güzel yemekler ikramlar hazırlarım :)

bende çalışmak istıyorum da eşim istemıyor :KK43: gelin ne güzel olur ooo bir antepli olarak çok güzel yemekler ikramlar hazırlarım :)

oh oh maşallah antep yemekleride güzel olur. canım herkesin hayatı çok farklı gerçekten bende inşallah hamile olursam çıkmayı düşünüyorum işten

oh oh maşallah antep yemekleride güzel olur. canım herkesin hayatı çok farklı gerçekten bende inşallah hamile olursam çıkmayı düşünüyorum işten
inşallah hamile olursun ve evinde bebeğini göbeğinde büyütürken dinlenerek keyf yaparsın canım.:)

bende imsi kullanan merkez araştırdım bugün canım bende ankaraya gidip geleceğim mecbur bulunduğum ilde yok tüp bebek yapan yer. benim de sorun eşimde olunca bu teknik iyi olur diye düşündüm

SEVGİLİ ARKADAŞLAR AKLIMA ŞÖYLE BİR DÜŞÜNCE GELDİ. ARANIZDA ŞEHİR DIŞINDA OTURUP İSTABUL DA TÜP BEBEK YAPMAK İSTEYEN OLURSA BENİM KAPIM HEPİNİZE AÇIK OLUR. HER KONUDA BURDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIRIM. EŞİM DE BEN DE ÇALIŞIYORUZ ZATEN EVDE MİNİCİK BİR KÖPEĞİM DE VAR ONUNLA TAKILIRSINIZ.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR AKLIMA ŞÖYLE BİR DÜŞÜNCE GELDİ. ARANIZDA ŞEHİR DIŞINDA OTURUP İSTABUL DA TÜP BEBEK YAPMAK İSTEYEN OLURSA BENİM KAPIM HEPİNİZE AÇIK OLUR. HER KONUDA BURDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIRIM. EŞİM DE BEN DE ÇALIŞIYORUZ ZATEN EVDE MİNİCİK BİR KÖPEĞİM DE VAR ONUNLA TAKILIRSINIZ.
anammmmmmmmmm kız sen ne güzel yürekli bir şeysinnn

Back