- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
bekliyoruz gülbeniiiiSaklamışmıydı hiç hatırlamıyorum ben
Bak bi iddia attın ortaya Gülben e söz hakkı doğdu topiğe gelip hamile değilim demesi an meselesi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bekliyoruz gülbeniiiiSaklamışmıydı hiç hatırlamıyorum ben
Bak bi iddia attın ortaya Gülben e söz hakkı doğdu topiğe gelip hamile değilim demesi an meselesi![]()
günaydın canımmmgünaydın kızlaarr heyecanla kırmızıları bekliyorunnn![]()
iyiyim kuzum sen naıslsın dün zeytin kuracaktık kardeşimin arkadaşı geldi kaldı bu gün onu yapacağız birde pazar var
canım biz siyah yapmıyoruz marektten alıyoruz ama yeşili kendimiz kuruyoruz daha sağlıklı yani elimizden geldiğince kendi yaptığımız şeyleri yemeye özen gösteriyoruzkolay gelsin canım zeytine bayılıyorum ama siyah zeytine ben nedense yeşil zeytini sevmiyorum
Evet canim, ben de tedavi sürecindeyim,persembe transferim var insallah...
Insallahhhh, verin artik su haberleri de hepimize umut olun
Bisey olmamistir canim,icini ferah tut sen.Test tarihin ne?
![]()
canım biz siyah yapmıyoruz marektten alıyoruz ama yeşili kendimiz kuruyoruz daha sağlıklı yani elimizden geldiğince kendi yaptığımız şeyleri yemeye özen gösteriyoruz
teşekürler canım marketten alınan pek güzel olmuyorhıııım senin yaptığın güzeldir tabiki ben marketten aldım yeşil zeytini ama hiç sevemedim
ben hep evdeyim:) buyrun gelin oturalım :)Günaydın kızlar, evde olmak gibisi yok![]()
ben hep evdeyim:) buyrun gelin oturalım :)
bende çalışmak istıyorum da eşim istemıyoryaa negüzel ben çalışıyorum keşke bende bende hep evde olsam, olur canım topik bacılarla toplaşıp gelelim
infertiliyeyiz yaaa bizzz eeeeeeeeeee akşamki bu konudaki diziyi( KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN )nasıl buldunuz hanımlar
eşim evde idi bende izleyemedim canım ama ilgimi çekti izleyeceğim bos vakitteinfertiliyeyiz yaaa bizzz eeeeeeeeeee akşamki bu konudaki diziyi( KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN )nasıl buldunuz hanımlar
bende çalışmak istıyorum da eşim istemıyorgelin ne güzel olur ooo bir antepli olarak çok güzel yemekler ikramlar hazırlarım :)
tadını çıkart canımmGünaydın kızlar, evde olmak gibisi yok![]()
inşallah hamile olursun ve evinde bebeğini göbeğinde büyütürken dinlenerek keyf yaparsın canım.:)oh oh maşallah antep yemekleride güzel olur. canım herkesin hayatı çok farklı gerçekten bende inşallah hamile olursam çıkmayı düşünüyorum işten
bende imsi kullanan merkez araştırdım bugün canım bende ankaraya gidip geleceğim mecbur bulunduğum ilde yok tüp bebek yapan yer. benim de sorun eşimde olunca bu teknik iyi olur diye düşündüm
anammmmmmmmmm kız sen ne güzel yürekli bir şeysinnnSEVGİLİ ARKADAŞLAR AKLIMA ŞÖYLE BİR DÜŞÜNCE GELDİ. ARANIZDA ŞEHİR DIŞINDA OTURUP İSTABUL DA TÜP BEBEK YAPMAK İSTEYEN OLURSA BENİM KAPIM HEPİNİZE AÇIK OLUR. HER KONUDA BURDA YARDIMCI OLMAYA ÇALIRIM. EŞİM DE BEN DE ÇALIŞIYORUZ ZATEN EVDE MİNİCİK BİR KÖPEĞİM DE VAR ONUNLA TAKILIRSINIZ.