- Emoji Skoru
- 2.457
- Puanlar
- 248
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm her yere bulaşırım kötüyüm![]()
dur kız gaza gelme okdarr korkarım valla
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
nerde bu kızlar yaaaa
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
editörüm de kaşla göz arası kayboldu farketmedik sanmasın
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm her yere bulaşırım kötüyüm![]()
dur kız gaza gelme okdarr korkarım valla
nerde bu kızlar yaaaa
editörüm de kaşla göz arası kayboldu farketmedik sanmasın![]()
Kızım işim gücüm oluyor kk da..
Buralardaydım okudum sadece diyet sürecinizi cemrem le olanı
Ama şimdi gerçekten çıkıyorum yatcam erkenden yorgunum bugün..
Dondurulmuş embriyo transferiyle hamile olan varmiiii
Yaa supersin biraz anlatirmisin 1 aymi dondurulduBen varım canım. 3. gün dondurulmuş transferi
Ben izlemiyorum agliycagim biliyorumkaderimin yazıldıgı günü izliyorummmm ve ağlıyorummmmmmmmmmm![]()
Bende varım cnmmYaa supersin biraz anlatirmisin 1 aymi donduruldu
Cnm 3. Gun embriyosumu 1 aymi donduruldu anlatırsan cok sevinirimBende varım cnmm
Cnm tedavide fazla yumurta toplandı ve donduruldu uc tup olarak.ilk taze embriyolarla denedik olmadi.Cnm 3. Gyosumu 1 aymi donduruldu anlatırsan cok sevinirim
Cnm uçüncu gun embriyosu evet.bir aydan daha fazla durdu dondurulmuş olarakk.ilk taze, ikinci dondurulmuş, üçüncüde donsurulmuş.ikişer arayla denedim bu aradaa.Cnm 3. Gun embriyosumu 1 aymi donduruldu anlatırsan cok sevinirim
Amin inşallah cnm.hayırlısı olsun tedavin şimdiden cnm.inşallah güzel sonuç alırsın cnm.sevcanst: 37315154 .!.:Hadi insallah bakalim saglicakla kavus insallah ozsen8279 bakalim bu ay toplandi beninki ler onumuzdeki ay transfer olcak insallah
Evet canim, ben de tedavi sürecindeyim,persembe transferim var insallah...sağol canım sende tedavidemisin
Insallahhhh, verin artik su haberleri de hepimize umut olunİnşallah bende cmtsi Yazabilirim hamileyim diyee![]()
Bisey olmamistir canim,icini ferah tut sen.Test tarihin ne?Slm kızlar, dün transferim oldu. azönce midem bulandı ve afedersiniz istifra ettim şimdide öksürük tuttu bişey olmuş mudur
ay canım ben 2,5 aydır hastane hariç evden çıkmıyorumya tv izlemekten kafayı yiyeceğim, eşim akşam eve gelince bu tarz benimin saati değişmiş, esra erolda şu olmuş, benim kuaförümde bu olmuş diye anlatıyorum adam halima acımaya başladı:))
Anca geldim kuzum ama yoksunAmin canım Amin
eee hani nerdesin sen gelsene![]()