• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
dur kız gaza gelme okdarr korkarım valla:KK48:
nerde bu kızlar yaaaa:KK51:
editörüm de kaşla göz arası kayboldu farketmedik sanmasın :63:

Kızım işim gücüm oluyor kk da..
Buralardaydım okudum sadece diyet sürecinizi cemrem le olanı:KK48:
Ama şimdi gerçekten çıkıyorum yatcam erkenden yorgunum bugün..

Kızım işim gücüm oluyor kk da..
Buralardaydım okudum sadece diyet sürecinizi cemrem le olanı:KK48:
Ama şimdi gerçekten çıkıyorum yatcam erkenden yorgunum bugün..

peki ozaman iyigeceler Allah rahatlık versin
görüşürüzzzz canım:KK25::KK25::KK25:

kaderimin yazıldıgı günü izliyorummmm ve ağlıyorummmmmmmmmmm:KK42::KK42::KK42:

Cnm 3. Gyosumu 1 aymi donduruldu anlatırsan cok sevinirim
Cnm tedavide fazla yumurta toplandı ve donduruldu uc tup olarak.ilk taze embriyolarla denedik olmadi.
Ikinci dondurulmuş denedim kimyasal oldu.
Uçuncu dondurulmuş denedim ve bu sefer sonuç pozitif oldu cnm.

Hadi insallah bakalim saglicakla kavus insallah ozsen8279 bakalim bu ay toplandi beninki ler onumuzdeki ay transfer olcak insallah

Canım 3 kez denedim ilki taze embriyo hiç tutmadı. 2. si taze embriyo kimyasal oldu 3. dondurulmuş embriyo tam 4 ay donuk kaldılar :) ve şükürler olsun tuttu oğluşumu bekliyoruz:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sevcanst: 37315154 .!.:
Hadi insallah bakalim saglicakla kavus insallah ozsen8279 bakalim bu ay toplandi beninki ler onumuzdeki ay transfer olcak insallah
Amin inşallah cnm.hayırlısı olsun tedavin şimdiden cnm.inşallah güzel sonuç alırsın cnm.

Bende hıc dondurulmuş yok ıkıncı denemedeyım:110:hep istedim dondurulmuş olsun ınss bundan sonra gerek kalmaz

sağol canım sende tedavidemisin
Evet canim, ben de tedavi sürecindeyim,persembe transferim var insallah...
İnşallah bende cmtsi Yazabilirim hamileyim diyee:KK46::KK46::KK49:
Insallahhhh, verin artik su haberleri de hepimize umut olun:KK68:
Slm kızlar, dün transferim oldu. azönce midem bulandı ve afedersiniz istifra ettim şimdide öksürük tuttu bişey olmuş mudur
Bisey olmamistir canim,icini ferah tut sen.Test tarihin ne?
ay canım ben 2,5 aydır hastane hariç evden çıkmıyorumya tv izlemekten kafayı yiyeceğim, eşim akşam eve gelince bu tarz benimin saati değişmiş, esra erolda şu olmuş, benim kuaförümde bu olmuş diye anlatıyorum adam halima acımaya başladı:))
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bilindigi üzere persembe transferim var, 4-5 gün evden cikmayi düsünmüyorum. O yüzden arkadaslarimi aradim, yarina kizlari kahvaltida topluyorum.Tabiki de disarda; evde degil:KK48::KK62:.Azicik degisiklik olsun bari, zaten monoton bi hayat, havalar soguk, disari cikilmiyo pek...
Accik havam degissin, stresimi atayim da bebiklerime rahat bi yatak hazirliyim, mekandan memnun kalsinlar:KK70::KK70:

Amin canım Amin
eee hani nerdesin sen gelsene:KK55::KK55:
Anca geldim kuzum ama yoksun:KK43:işlerim çok bu aralar sürekli gelemiyorum amma kaynatmissiniz oku oku bitmedi:KK69:ama işi inada bindirdim sonuna kadar okudum:confused:suan boyleyim:KK48:yarın gelmeye calisirim öptüm:KK60::KK19:

Back