• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ayy evet ilerdeki bıdık teyze benim o esra erolda :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:
hemen alıcam mikrofonu salça olcam gelene gidene :cool:

bıdık teyzeyi bilmiyorum haliyle izlemiyorum ben öyle şeyler:KK48::KK48:

yok canım sen hiç öyle değilsin aylardır takip ettim tam anlamıyla sabır taşısın.. kim ne yazarsa yazsın hiç kırıcı olmuyorsun ve muhabbete giriyorsun..
Nurda senin gibii güzel hatunn gerçi ama sen bambaşkasın:))

sağol canım güzel sözlerin için...
hepinizi seviyorum ki ben..
TELE KÖLELELRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bir bebeğimiz olaydı onunla ilgilenirdik diyeceğimiz sanma bebeğimle birlikte izlerdik:KK49::KK48:

bencede ı love editörümüzz :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Love beni Loveyim seni:KK48:

Başvurunu yenile canımcım..

Rahmetli babam derdi ki şu dik burnunu indir biraz...
O bile şikayetçiydi...
Beni nasıl hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama birebir Nur un aynısı olmasam da soğuk bir hatunumdur...
Burada birlikte olma amacımız belli hassas bir konu düşünsene sen topiğe geldiğinde ilk tanışmamız şöyle olsa..
Sen......Merhaba aranıza beni de kabul edermisiniz?
Ben......Her geleni kabul edeceksen o hoooooo dur bakalım biraz yazışalım anlaşırsak kalırsın burda:KK48::KK48::KK48::KK48:
Böyle olmaz yani...
Ben sevdiğim işle ilgilenirken ya da sevdiğim ortamdayken dedim ya tadımdan yenmem ama negatif gelen öteki yüzümü görüyor...

:oops: tamam ama çokda nur değilsin işte azcık nur olsan bişey olmaz kiiiiii:oops:
topiğe ilk geldiğimde öyle yapsaydın arkama bakmadan kaçardım valla :KK55:
ben anladım seni benim ablam gibisin demek herkes soğuk moguk der ama tanıdıkça çok severler

ay canım ben 2,5 aydır hastane hariç evden çıkmıyorumya tv izlemekten kafayı yiyeceğim, eşim akşam eve gelince bu tarz benimin saati değişmiş, esra erolda şu olmuş, benim kuaförümde bu olmuş diye anlatıyorum adam halima acımaya başladı:))

napacan canım mecburrrr
bende kış aylarında tv ye veriyorum kendimi illaki bi şekildede izliyorum
izlerken zamanda geçiyor iyi oluor

Topik hayal kırıklığı yaşıyor şu an:KK70::KK70::KK70:
İnatla sen o değilsin öyle biri değilsin diye beni ikna etmeye çalışıyorlar:KK70::KK70::KK70:
Sevilmek mutlu etti beni...

Bir bebeğimiz olaydı onunla ilgilenirdik diyeceğimiz sanma bebeğimle birlikte izlerdik:KK49::KK48:

bıdık teyze bilinmez mi ayolll
yılların tv konuğu:KK70::KK70:

Topik hayal kırıklığı yaşıyor şu an:KK70::KK70::KK70:
İnatla sen o değilsin öyle biri değilsin diye beni ikna etmeye çalışıyorlar:KK70::KK70::KK70:
Bu kadar pozitif elektirik yaymış olmak ve sevilmek mutlu etti beni...
ayy evet kabullenemedik biz bu nura senin benziyor olmanı
demekki hepimiz aynı şeyi düşünüyorsak o gibi değilsin işte kabul ettt:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gel vazgeç bu sevdadan :KK70::KK70::KK70::KK70:

ARTIK bol bol luli tv izlerdik :KK70::KK70::KK70::KK70:

gözüm tv de elim klavyede :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Topik Magazin de bugün bu tarz benim tartışıldı bakalım yarın gündemimizde ne olacak o da süpriz olsun:cool:

ayy evet kabullenemedik biz bu nura senin benziyor olmanı
demekki hepimiz aynı şeyi düşünüyorsak o gibi değilsin işte kabul ettt:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
gel vazgeç bu sevdadan :KK70::KK70::KK70::KK70:

Genel görüşe saygım var tabii:KK48::KK48::KK48:

ARTIK bol bol luli tv izlerdik :KK70::KK70::KK70::KK70:

Orası kesin kadın programlarıma hasret kaliciimmm ben çocuk doğurma işini bir gözden geçireyim:-)

Genel görüşe saygım var tabii:KK48::KK48::KK48:

Orası kesin kadın programlarıma hasret kaliciimmm ben çocuk doğurma işini bir gözden geçireyim:-)
KIZKARDEŞİM ... 8 yıldır luli izlemekten beynim çocuk gibi çalışmaya başladı
BIDIK ..... anneceğim bana cips için izin veririsen akşam dizi iZlemene izin veririm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Back