• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Geldiimmm kızlar ütü bitti bu tarz benimi de izledim yemek işinide hallettim..
Bu tarz benimde hangi kızı beğeniyorsunuz:KK48:

ayy ben bugün izleyemedim dışardaydım:mad:
valla tarz diye mi kimi beğeniyoz güzellik diye mi kimi beğeniyoz hangi açıdan beğeniyi soruyosun :KK66:
ona göre bi cvp vericimmm de :KK53:

becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler

ayy ben bugün izleyemedim dışardaydım:mad:
valla tarz diye mi kimi beğeniyoz güzellik diye mi kimi beğeniyoz hangi açıdan beğeniyi soruyosun :KK66:
ona göre bi cvp vericimmm de :KK53:

Hepsiniz söyle:KK48:

becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler

Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım:KK48:

valla güllük gülistanlık geçinseler zaten kimse izlemez diyorum
illa bi aksiyon olucak bu tarz programlarda
Hepsiniz söyle:KK48:

Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım:KK48:

güzelik açısından gizem bide ikizleri beğeniyorum
tarz olarak da yine gizem ikizler ve tugçe diyorum
ayşenurun da kendine özgü bi tarzı var asla benim tercihim ve tarzım değil ama o gibi giyinen kişiler için yakıştırdıgını düşünüyorum:KK52: es geçtiğim biri varmı acaba o_O

hımmmmm sen çemkiren kadın seviyorsunnnnnn:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Giyinip giyinip gelecekler ivanacım şahane Türkçesiyle yorum yapacak hiç çekici gelmiyor bu haliyle...Kadınları bir araya koyarsan bir de konu giyimse birbirlerini yememeleri mümkün değil..İlla ki oynuyorlar ama gerçek olma olasığı yüksek çünkü olur böyle tartışmalar..

Giyinip giyinip gelecekler ivanacım şahane Türkçesiyle yorum yapacak hiç çekici gelmiyor bu haliyle...Kadınları bir araya koyarsan bir de konu giyimse birbirlerini yememeleri mümkün değil..İlla ki oynuyorlar ama gerçek olma olasığı yüksek çünkü olur böyle tartışmalar..
ben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDA :63::63::63::63:belki banada gelir diye :KK70::KK70:bekliyorum :KK70::KK70:formu dolduralı 2yıl olduda :KK70::KK70::KK70::KK70:

ayşenurun da kendine özgü bi tarzı var asla benim tercihim ve tarzım değil ama o gibi giyinen kişiler için yakıştırdıgını düşünüyorum:KK52: es geçtiğim biri varmı acaba o_O
doğru diyorsun

Ben de güzellik açısından Gizemi tek geçerim..Maşallah nasıl güzel...
Ayşenur u ne tarz olarak ne kişilik olarak hiç bir türlü beğenmiyorum..
Daha bu yaşta estetik güzeli olmuş...
İkizleri çok hanımefendi buluyorum ve tarzları var..
Bu arada tarafım ben olaylarda Nur cuyum:KK48:
Bi de Kemal doğuluya bayılıyorum...

ben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDA :63::63::63::63:belki banada gelir diye :KK70::KK70:bekliyorum :KK70::KK70:formu dolduralı 2yıl olduda :KK70::KK70::KK70::KK70:
Ben aslında hep belgesel ve haber programları izlerim:rolleyes::rolleyes::KK48:
Ayyy kadın programları izlenirmi diyenlerin %90 ı o programları izlerler ama izliyoruz demeyi yakıştıramazlar kendilerine:KK48:
Canım sana negatif bir enerji vermeyi istemezdim ama evim şahanenin sana gelmemesi yolda lak lak yapan leyleğin hesabına dönmüş:KK48:

Ben de güzellik açısından Gizemi tek geçerim..Maşallah nasıl güzel...
Ayşenur u ne tarz olarak ne kişilik olarak hiç bir türlü beğenmiyorum..
Daha bu yaşta estetik güzeli olmuş...
İkizleri çok hanımefendi buluyorum ve tarzları var..
Bu arada tarafım ben olaylarda Nur cuyum:KK48:
Bi de Kemal doğuluya bayılıyorum...

evet gizem maşallah çok güzel:nazar:
ayşenuruda diyorum ya asla beğenmiyorum ama giydiği kıyafetleri o tarz giyinen biri olarak uyduruyo demek istedim
yoksa ıykk bıykk böykkk yaniiiiiiiii ne güzellik ne tarz:KK62:
ikizleri bende seviyorum çok sevimliler
Nuru( yarışmacı nur) sevmiyorum çok katı geliyo bana yaa :63:böle yımışak yımışak değil hiç

Bende deha kullaniyorum, diger ilaclari hic duymadim dr. verdi demi, yoksa bitkisel mi ne ise yariyor.

Diğerleri bitkisel içerikli tatlım.. Yumurta kalitesi için kullanıyorum , yaşım 38 çünkü.. Sen daha gençsindir o yüzden o kadar yüklenmene gerek yok bence ;)

cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviye:KK68::KK68:inşlh hamişde oluruz kız:KK45::KK45:

Aaa aralıkta mı başlıyorsun cemrem? Ay hadi inşallah azospermi belasından beraber hamiş çıkalım :KK19::KK15:

sağol canım, yazın tadını çıkarttın İzmirde ne güzel oldu senin için.. nezaman geri dönüyorsun cnm..
cnm tutundu ama riskli geçiyor o yüzden çok keyfim yok 3 günde bir doktora gidiyorum hastane hariç evden dışarı çıkamıyorum..
dhea yı doktorunmu verdi cnm kullanmanı hiç tavsiye etmem bende yıllarca çok kullandım kendi kafama göre ama çok pişmanım evdekileride çöpe attım.. Amerikada bu ilaç üzerinde yoğun araştırmalar yapılmış geçen Discovery de bu ilaç için 2 saatlik bir belgesel yapılmıştı.. Dheayı kullanan bayanların kalp ritmi bozulduğu için ilerleyen yıllarda kalp krizi geçirme riski çok yüksek oluyormuş ve yüzlerce bayan bu sebepten hayatını kaybetmiş ama ilerleyen yıllarda oluştuğu için bunun sebebi çok yoğun araştırmalardan sonra ortaya çıkmış.. Ayrıca Dhea hormon ilaçları ve vitamin ilaçları alan bayanlar tarafından kullanılınca iki katı daha fazla zararlı oluyormuşki bizler zaten devamlı vitamin ve hormon ilacı alıyoruz.. orta yaşlarda bir bayan yine Dhea kullanımından dolayı kalp krizi geçirmiş hayatını kaybetmişti ve o bayanında daha önceden aylarda Dhea aldığı saptanmıştı belgeselde... çok şaşkınlıkla ve üzülerek izledim çünkü bende çok kullandım.. ayrıca faydalarının kesinlikle doğru olmadığı kesin olarak kanıtlanmadığı anlatılıyordu..

birde diğer topicten bir arkadaşım var Almanyada yaşıyor, Türkiyeye tatile geldiğinde Dhea satın almıştı, Almanyaya geri döndüğünde oradaki tüp bebek doktoruna Dhea ya başladığını söylemiş doktoru kendinimi öldürmek istiyorsun ilerleyen yıllarda kalp krizine sebep oluyor hemen bırak demiş daha geçen ay..

bu tedavimde Memorialdaki doktorum kesinlikle Dhea kullanma biz önermiyoruz hastalara dedi kullanmadım yinede 0.09 amh ile 3 yumurta toplanıp hepsi döllendi.. geçmişte kullandığım dönemlerde bile 1-2 yumurta zor toplanıyordu..

Ensucum tatlım hiç strese girme, inşallah sağlıkla sıhhatle geçecek bu 9ay.. Dualarım seninle..

Dhea yı kendi kendime kullanmıyorum, hormon sonuçta dediğin gibi çok riskli, zaten yaşadığım yerde gidip kendin alamıyorsun ancak reçeteyle satılıyor. Geçen tedavimde 1,5 ay kullandım, doktorum bu sefer 3 ay kullanacağız dedi o yüzden başladım.. Tedaviyi de zaten o yüzden aralıkta başlatacaklar. 3 ayın dolmasını bekliyoruz.
Yazdıklarında haklısın valla ama şimdilik doktorun dediğini yapayım diyorum.. Hormon ilacı başlayınca kestiriyorlar zaten dheayı.. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım :KK64:

Ben aslında hep belgesel ve haber programları izlerim:rolleyes::rolleyes::KK48:
Ayyy kadın programları izlenirmi diyenlerin %90 ı o programları izlerler ama izliyoruz demeyi yakıştıramazlar kendilerine:KK48:
Canım sana negatif bir enerji vermeyi istemezdim ama evim şahanenin sana gelmemesi yolda lak lak yapan leyleğin hesabına dönmüş:KK48:
itiraf ediyorum
geçen sene esra erolu izliyordum bu sene bu tarz benimi:KK48::KK48::KK48::KK48:

evet gizem maşallah çok güzel:nazar:
ayşenuruda diyorum ya asla beğenmiyorum ama giydiği kıyafetleri o tarz giyinen biri olarak uyduruyo demek istedim
yoksa ıykk bıykk böykkk yaniiiiiiiii ne güzellik ne tarz:KK62:
ikizleri bende seviyorum çok sevimliler
Nuru( yarışmacı nur) sevmiyorum çok katı geliyo bana yaa :63:böle yımışak yımışak değil hiç

banada Nur çok yapmacık geliyor.. birde herkeze yukardan bakar tavırları var.. kendini diğerlerinden farklı görüyorsa orada işi ne onu anlamadım:))

Back