2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Nur azcık bana benziyor bende burda oynuyorum normal hayatımda nur gibiyim
Şaka bir yana cidden nur un çok özelliği bana benziyor..
Kolay kolay kimse yanaşamaz bana soğuk bulurlar katı bulurlar ukala bulurlar..
Oysa ki tanıştıktan sonra muhabbet ilerler ve elektrik tutarsa tadımdan yenmem..
Egom fazla şikayetçiyim ama bu durumdan zarar veriyor bu durum bana...

banada Nur çok yapmacık geliyor.. birde herkeze yukardan bakar tavırları var.. kendini diğerlerinden farklı görüyorsa orada işi ne onu anlamadım:))
Ama niye öyle diyon ki..Herkese yukarıdan bakan tavırlı insanlar neden sevilmiyor onların kötü olduğu anlamına gelmez ki bu herkesin bir yapısı var birisi hemen muhabbete girer diğeri daha soğuktur bu da ukala olarak yorumlanır hemen..Ben bu durumdan muzdaribimde Nur a söz hakkı doğdu ben cevapladım

banada Nur çok yapmacık geliyor.. birde herkeze yukardan bakar tavırları var.. kendini diğerlerinden farklı görüyorsa orada işi ne onu anlamadım:))

valla bende onu sevmedim
senin favorin kim tarz ve güzellik olarak ?

hahahhahahhahaa
hep belgesel hep belgesel nereye kadar
Haklısın sürekli belgesel de çekilmiyor ama tercihinde bu kadar fena olmayaydı iyiydi..
Belgeselden direk izdivaç programına geçiş yapman depresyon belirtisi
Korkarım ki bundan sonrası elinde mendil seyirci teyzeler arasında takılmak olcak programlarda..
Yapma bunu kendine

2 yıl oldu gelmeyecek sanırım unuttu beni

benzemezzzzzzzzzz sanaaaaaaaaaaaaaaaa
ben-ze-ye-bil-emezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hiç de bile sen öyle soguk moguk değilsin
bu topiğe ilk geldiğim gün nasılda sevgiyle kucaklamıştın beniahh o günlerrrr
yani benziyorum diyorsanda valla billa yeminlen burda bize oynuyorsun ya kığızzzzzzzzzzzzzzzz anammmmm

ayyyyy çok güldüm Nur a söz hakkı doğdu

ayy evet ilerdeki bıdık teyze benim o esra erolda
hemen alıcam mikrofonu salça olcam gelene gidene

yok canım sen hiç öyle değilsin aylardır takip ettim tam anlamıyla sabır taşısın.. kim ne yazarsa yazsın hiç kırıcı olmuyorsun ve muhabbete giriyorsun..
Nurda senin gibii güzel hatunn gerçi ama sen bambaşkasın:))

TELE KÖLELELRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bencede ı love editörümüzz

2 yıl oldu gelmeyecek sanırım unuttu beni

Başvurunu yenile canımcım..

Rahmetli babam derdi ki şu dik burnunu indir biraz...
O bile şikayetçiydi...
Beni nasıl hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama birebir Nur un aynısı olmasam da soğuk bir hatunumdur...
Burada birlikte olma amacımız belli hassas bir konu düşünsene sen topiğe geldiğinde ilk tanışmamız şöyle olsa..
Sen......Merhaba aranıza beni de kabul edermisiniz?
Ben......Her geleni kabul edeceksen o hoooooo dur bakalım biraz yazışalım anlaşırsak kalırsın burda
Böyle olmaz yani...
Ben sevdiğim işle ilgilenirken ya da sevdiğim ortamdayken dedim ya tadımdan yenmem ama negatif gelen öteki yüzümü görüyor...

yaşıyo kız herhalde geçen sene yaşıyordu ama

ay canım ben 2,5 aydır hastane hariç evden çıkmıyorumya tv izlemekten kafayı yiyeceğim, eşim akşam eve gelince bu tarz benimin saati değişmiş, esra erolda şu olmuş, benim kuaförümde bu olmuş diye anlatıyorum adam halima acımaya başladı:))

mail adersi ile tek seferlik form dolduruluyr kuzum

bence sen kendini tanımıyorsunnn çok kafa hatunsunnn AYRICA NUR DEME BANA UYZU HATUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…