Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar, dün transferim oldu. azönce midem bulandı ve afedersiniz istifra ettim şimdide öksürük tuttu bişey olmuş mudur
EVETTTTTTT tamda söylediğin gibiAynen çay içmediğim gün başım ağrır
Çaysız bir hayat düşünemiyorum![]()
olmaz bir şey canımmm hiç korkma bir komşum vardı transferden sonra grip oldu ateşlendi deli gibi öksürdü bu durumda asla olmaz derken şimdi 3 aylı oğlu varSlm kızlar, dün transferim oldu. azönce midem bulandı ve afedersiniz istifra ettim şimdide öksürük tuttu bişey olmuş mudur
nasıl içinden geliyorsa öyle yap canımValla ben yoruldum artık hiç birşey içmiyorım hatta doktorun verdiği vitamin haplarını bile bıraktım şimdilik gidişata bıraktım![]()
Canımcım tedavin hayırlı bol bebişli olsun
Hayırdır inşallah üşürtünmü![]()
olmaz bir şey canımmm hiç korkma bir komşum vardı transferden sonra grip oldu ateşlendi deli gibi öksürdü bu durumda asla olmaz derken şimdi 3 aylı oğlu var
EVETTTTTTT tamda söylediğin gibiince belli bardakta birde sohbet edecek bir dost varsa yanında![]()
kızlar bebek işini bende boşaldım valla tüpe gidecek maddi imkan yok eeeee bu sıpanında geleceği yok bıraktım artık OLDUĞU KADAR OLMADI KADER diyorumnasıl içinden geliyorsa öyle yap canım
bzen boşveresi geliyor insanın bende yazın bi ara öyle bi boşvermişliğe düşmüştüm
şimdi yine bişeyler yapim diye çabalıyorum işte![]()
kızlar birazdan KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN dizisi başlayacak dizide özcan denizin çocuğuolmuyor bakalım nasıl işlemişler konuyu hoş su ve ateş filmindede işlemişlerdi bu konuyu va bayağıda gerçekciydi
olmaz bebeişim bir şeyyyyy o şimdi sarmaşık gibi sarılmıştı annesineayy inşallah bişey yoktur insan tedirgin oluyo işte
bendeeeeeeeecanım azönce fragmanını izliyodum ve bekliyorum izlemek için
olmaz bebeişim bir şeyyyyy o şimdi sarmaşık gibi sarılmıştı annesine
sağol canım yok yaa gayet iyiydim bi anda oldu korktum bebeklerimin tutunmasına engel olurmu diye
evettttt misssssssssOhhhh miss valla![]()
rahat ol canıminşallah
ayy evet her fragmanda o kaynanın sölediği gıcıgıma gidiyordukızlar birazdan KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN dizisi başlayacak dizide özcan denizin çocuğuolmuyor bakalım nasıl işlemişler konuyu hoş su ve ateş filmindede işlemişlerdi bu konuyu va bayağıda gerçekciydi
valla az önce bende dedimki acaba bu konuya neden bu kadar eğildilerrr paranoyak oldu yaaaaaayy evet her fragmanda o kaynanın sölediği gıcıgıma gidiyordu
çocuksuz evde huzur olmaz diyor ya kadın sinir ediyo
su ve ateşde de dediğin gibi olmuyordu burda da öyle
yoksa sorun adamda mı![]()