2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Geldiimmm kızlar ütü bitti bu tarz benimi de izledim yemek işinide hallettim..
Bu tarz benimde hangi kızı beğeniyorsunuz

ayy ben bugün izleyemedim dışardaydım
valla tarz diye mi kimi beğeniyoz güzellik diye mi kimi beğeniyoz hangi açıdan beğeniyi soruyosun
ona göre bi cvp vericimmm de

becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler

ayy ben bugün izleyemedim dışardaydım
valla tarz diye mi kimi beğeniyoz güzellik diye mi kimi beğeniyoz hangi açıdan beğeniyi soruyosun
ona göre bi cvp vericimmm de

Hepsiniz söyle

becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler

Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım

valla güllük gülistanlık geçinseler zaten kimse izlemez diyorum
illa bi aksiyon olucak bu tarz programlarda
Hepsiniz söyle

Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım

güzelik açısından gizem bide ikizleri beğeniyorum
tarz olarak da yine gizem ikizler ve tugçe diyorum
ayşenurun da kendine özgü bi tarzı var asla benim tercihim ve tarzım değil ama o gibi giyinen kişiler için yakıştırdıgını düşünüyorum es geçtiğim biri varmı acaba

hımmmmm sen çemkiren kadın seviyorsunnnnnn

Giyinip giyinip gelecekler ivanacım şahane Türkçesiyle yorum yapacak hiç çekici gelmiyor bu haliyle...Kadınları bir araya koyarsan bir de konu giyimse birbirlerini yememeleri mümkün değil..İlla ki oynuyorlar ama gerçek olma olasığı yüksek çünkü olur böyle tartışmalar..

ben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDA belki banada gelir diye bekliyorum formu dolduralı 2yıl olduda

doğru diyorsun

Ben de güzellik açısından Gizemi tek geçerim..Maşallah nasıl güzel...
Ayşenur u ne tarz olarak ne kişilik olarak hiç bir türlü beğenmiyorum..
Daha bu yaşta estetik güzeli olmuş...
İkizleri çok hanımefendi buluyorum ve tarzları var..
Bu arada tarafım ben olaylarda Nur cuyum
Bi de Kemal doğuluya bayılıyorum...

ben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDA belki banada gelir diye bekliyorum formu dolduralı 2yıl olduda
Ben aslında hep belgesel ve haber programları izlerim
Ayyy kadın programları izlenirmi diyenlerin %90 ı o programları izlerler ama izliyoruz demeyi yakıştıramazlar kendilerine
Canım sana negatif bir enerji vermeyi istemezdim ama evim şahanenin sana gelmemesi yolda lak lak yapan leyleğin hesabına dönmüş

evet gizem maşallah çok güzel
ayşenuruda diyorum ya asla beğenmiyorum ama giydiği kıyafetleri o tarz giyinen biri olarak uyduruyo demek istedim
yoksa ıykk bıykk böykkk yaniiiiiiiii ne güzellik ne tarz
ikizleri bende seviyorum çok sevimliler
Nuru( yarışmacı nur) sevmiyorum çok katı geliyo bana yaa böle yımışak yımışak değil hiç

Bende deha kullaniyorum, diger ilaclari hic duymadim dr. verdi demi, yoksa bitkisel mi ne ise yariyor.

Diğerleri bitkisel içerikli tatlım.. Yumurta kalitesi için kullanıyorum , yaşım 38 çünkü.. Sen daha gençsindir o yüzden o kadar yüklenmene gerek yok bence

cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviyeinşlh hamişde oluruz kız

Aaa aralıkta mı başlıyorsun cemrem? Ay hadi inşallah azospermi belasından beraber hamiş çıkalım

Ensucum tatlım hiç strese girme, inşallah sağlıkla sıhhatle geçecek bu 9ay.. Dualarım seninle..

Dhea yı kendi kendime kullanmıyorum, hormon sonuçta dediğin gibi çok riskli, zaten yaşadığım yerde gidip kendin alamıyorsun ancak reçeteyle satılıyor. Geçen tedavimde 1,5 ay kullandım, doktorum bu sefer 3 ay kullanacağız dedi o yüzden başladım.. Tedaviyi de zaten o yüzden aralıkta başlatacaklar. 3 ayın dolmasını bekliyoruz.
Yazdıklarında haklısın valla ama şimdilik doktorun dediğini yapayım diyorum.. Hormon ilacı başlayınca kestiriyorlar zaten dheayı.. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz bakalım

itiraf ediyorum
geçen sene esra erolu izliyordum bu sene bu tarz benimi

banada Nur çok yapmacık geliyor.. birde herkeze yukardan bakar tavırları var.. kendini diğerlerinden farklı görüyorsa orada işi ne onu anlamadım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…