kolay gelsinKızlar ben çıkıyorum sofrayı hazırlamam lazım öptüm hepinizi tek tek
valla canım izleyip görelim artıkvalla az önce bende dedimki acaba bu konuya neden bu kadar eğildilerrr paranoyak oldu yaaaaa
yine gelllllllllllllllKızlar ben çıkıyorum sofrayı hazırlamam lazım öptüm hepinizi tek tek
izleyelim bakalımmm neler olacakvalla canım izleyip görelim artık
tam paronayak olduk cidden
ayy ben bugün izleyemedim dışardaydımGeldiimmm kızlar ütü bitti bu tarz benimi de izledim yemek işinide hallettim..
Bu tarz benimde hangi kızı beğeniyorsunuz
becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişlerGeldiimmm kızlar ütü bitti bu tarz benimi de izledim yemek işinide hallettim..
Bu tarz benimde hangi kızı beğeniyorsunuz
ayy ben bugün izleyemedim dışardaydım
valla tarz diye mi kimi beğeniyoz güzellik diye mi kimi beğeniyoz hangi açıdan beğeniyi soruyosun
ona göre bi cvp vericimmm de
becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler
hımmmmm sen çemkiren kadın seviyorsunnnnnnHepsiniz söyle
Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım
aminnnnnn arkadaşım dualarımız kabul olsun inşaallahcan olsun o iğneler size
becerikli hatun hiç birini bir kere çok saygısızlar sürekli ikili oynuyorlar kamera var ya karşılarında hemen hava girmişler
Hepsiniz söyle
Çemkirmezlerse ben izlemem ama sıkılırım
hımmmmm sen çemkiren kadın seviyorsunnnnnn
ben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDAGiyinip giyinip gelecekler ivanacım şahane Türkçesiyle yorum yapacak hiç çekici gelmiyor bu haliyle...Kadınları bir araya koyarsan bir de konu giyimse birbirlerini yememeleri mümkün değil..İlla ki oynuyorlar ama gerçek olma olasığı yüksek çünkü olur böyle tartışmalar..
doğru diyorsunvalla güllük gülistanlık geçinseler zaten kimse izlemez diyorum
illa bi aksiyon olucak bu tarz programlarda
güzelik açısından gizem bide ikizleri beğeniyorum
tarz olarak da yine gizem ikizler ve tugçe diyorum
ayşenurun da kendine özgü bi tarzı var asla benim tercihim ve tarzım değil ama o gibi giyinen kişiler için yakıştırdıgını düşünüyorumes geçtiğim biri varmı acaba
valla güllük gülistanlık geçinseler zaten kimse izlemez diyorum
illa bi aksiyon olucak bu tarz programlarda
güzelik açısından gizem bide ikizleri beğeniyorum
tarz olarak da yine gizem ikizler ve tugçe diyorum
ayşenurun da kendine özgü bi tarzı var asla benim tercihim ve tarzım değil ama o gibi giyinen kişiler için yakıştırdıgını düşünüyorumes geçtiğim biri varmı acaba
Ben aslında hep belgesel ve haber programları izlerimben genelikle evim şahaneyi izliyorum o saatlerde FORM DOLDURDUMDAbelki banada gelir diye bekliyorum formu dolduralı 2yıl olduda
Ben de güzellik açısından Gizemi tek geçerim..Maşallah nasıl güzel...
Ayşenur u ne tarz olarak ne kişilik olarak hiç bir türlü beğenmiyorum..
Daha bu yaşta estetik güzeli olmuş...
İkizleri çok hanımefendi buluyorum ve tarzları var..
Bu arada tarafım ben olaylarda Nur cuyum
Bi de Kemal doğuluya bayılıyorum...
Bende deha kullaniyorum, diger ilaclari hic duymadim dr. verdi demi, yoksa bitkisel mi ne ise yariyor.
cnm ne güzel tatilin devam ediyor demek ohh iyice eğlen kafanı dağıt
demek aralıkta bi tedaviye start vericeksin aynı zamanda başlıcaz desene tedaviyeinşlh hamişde oluruz kız
sağol canım, yazın tadını çıkarttın İzmirde ne güzel oldu senin için.. nezaman geri dönüyorsun cnm..
cnm tutundu ama riskli geçiyor o yüzden çok keyfim yok 3 günde bir doktora gidiyorum hastane hariç evden dışarı çıkamıyorum..
dhea yı doktorunmu verdi cnm kullanmanı hiç tavsiye etmem bende yıllarca çok kullandım kendi kafama göre ama çok pişmanım evdekileride çöpe attım.. Amerikada bu ilaç üzerinde yoğun araştırmalar yapılmış geçen Discovery de bu ilaç için 2 saatlik bir belgesel yapılmıştı.. Dheayı kullanan bayanların kalp ritmi bozulduğu için ilerleyen yıllarda kalp krizi geçirme riski çok yüksek oluyormuş ve yüzlerce bayan bu sebepten hayatını kaybetmiş ama ilerleyen yıllarda oluştuğu için bunun sebebi çok yoğun araştırmalardan sonra ortaya çıkmış.. Ayrıca Dhea hormon ilaçları ve vitamin ilaçları alan bayanlar tarafından kullanılınca iki katı daha fazla zararlı oluyormuşki bizler zaten devamlı vitamin ve hormon ilacı alıyoruz.. orta yaşlarda bir bayan yine Dhea kullanımından dolayı kalp krizi geçirmiş hayatını kaybetmişti ve o bayanında daha önceden aylarda Dhea aldığı saptanmıştı belgeselde... çok şaşkınlıkla ve üzülerek izledim çünkü bende çok kullandım.. ayrıca faydalarının kesinlikle doğru olmadığı kesin olarak kanıtlanmadığı anlatılıyordu..
birde diğer topicten bir arkadaşım var Almanyada yaşıyor, Türkiyeye tatile geldiğinde Dhea satın almıştı, Almanyaya geri döndüğünde oradaki tüp bebek doktoruna Dhea ya başladığını söylemiş doktoru kendinimi öldürmek istiyorsun ilerleyen yıllarda kalp krizine sebep oluyor hemen bırak demiş daha geçen ay..
bu tedavimde Memorialdaki doktorum kesinlikle Dhea kullanma biz önermiyoruz hastalara dedi kullanmadım yinede 0.09 amh ile 3 yumurta toplanıp hepsi döllendi.. geçmişte kullandığım dönemlerde bile 1-2 yumurta zor toplanıyordu..
itiraf ediyorumBen aslında hep belgesel ve haber programları izlerim
Ayyy kadın programları izlenirmi diyenlerin %90 ı o programları izlerler ama izliyoruz demeyi yakıştıramazlar kendilerine
Canım sana negatif bir enerji vermeyi istemezdim ama evim şahanenin sana gelmemesi yolda lak lak yapan leyleğin hesabına dönmüş
evet gizem maşallah çok güzel
ayşenuruda diyorum ya asla beğenmiyorum ama giydiği kıyafetleri o tarz giyinen biri olarak uyduruyo demek istedim
yoksa ıykk bıykk böykkk yaniiiiiiiii ne güzellik ne tarz
ikizleri bende seviyorum çok sevimliler
Nuru( yarışmacı nur) sevmiyorum çok katı geliyo bana yaaböle yımışak yımışak değil hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?