ay sadece pc de mi, laf aramızda bazen internet cafeye gidiyo koca koca adamlar buluşupbenimde kocişim pc de oyun oynuyoo kızzz aynı dertten muzdaribiz demek
çocuk olmadan büyümücek benim adam oyun oynamaya devam ozamana kadar
bunu deniycem....çok pis kararlıyım tabi benim yumiler doktorun değimiyle "öküze verilcek dozda" iğnelerle anca büyürlerken kendiliğinden büyürler mi bilemedim
evet öyle bi tribe girdim çıktım bendeTribini severim ben seninEki Görüntüle 1268790
Valla ben dışarılarda bile dolandım geldim elimden geldiğince burada olmaya çalıştım işim gücüm varken ama diğerleri kınanmalık tabiievet öyle bi tribe girdim çıktım bende
halbukisi sabah demiştim tüm gün burdayım diye ama benimle sohbet isteyen hiç kimsem yokmuşmuş meğersem
döverim seni..... hani çıkmıştın tripten... kocamdan pc dilendim ayol!!!!! duydum ki beni merak etmişsinizevet öyle bi tribe girdim çıktım bende
halbukisi sabah demiştim tüm gün burdayım diye ama benimle sohbet isteyen hiç kimsem yokmuşmuş meğersem
nerden bulursun şu eklentileriBöyle bir benzetmeden sonra neden bilmiyorum içimden bu resmi paylaşasım geldiEki Görüntüle 1268793
kınanmaya değil kucaklanmaya ihtiyacım varsa pekiiiiiValla ben dışarılarda bile dolandım geldim elimden geldiğince burada olmaya çalıştım işim gücüm varken ama diğerleri kınanmalık tabii
Böyle bir benzetmeden sonra neden bilmiyorum içimden bu resmi paylaşasım geldiEki Görüntüle 1268793
Valla ben dışarılarda bile dolandım geldim elimden geldiğince burada olmaya çalıştım işim gücüm varken ama diğerleri kınanmalık tabii
döverim seni..... hani çıkmıştın tripten... kocamdan pc dilendim ayol!!!!! duydum ki beni merak etmişsiniz
son bıraktığımda taşınıcaktın, yerleştin mi neettin bacımsenin bi suçun yok arkadaşım
diğerlerini ozaman kınım kınım kınayalım mı senin deyişinle
hıhh kınadım gittti
yine an itibari ile çıktım tripten hadi sohbet edelim
ay şekerim ben kkya giriyorum okuyorum diyelim ki cevap yazmak istedim ıııııı ıııııı iizin yok... mesaj yazma bölümü görünmüyo. cevaplayı tıkladığımda mesaj paneli yok önizle ve yanıtla butonları var sadece.Kızlar telefon uygulamasi hala hata verıyo dımı benım teldenmı yoksa
yok taşınamadım bacım istediğim gibi bi ev bulamadımson bıraktığımda taşınıcaktın, yerleştin mi neettin bacım
nerden bulursun şu eklentileri
kınanmaya değil kucaklanmaya ihtiyacım varsa pekiiiii
yok öyle bi şeyyyy yaaa büyürler benim aslanlarım, canlarım, koçlarım, koç yumurtalarım
cnm çok güzel hepsi eline sağlık... kızlar bunları doğacak yeğenim için yaptım nasıllar
ayyy ne güzel bebeğinle otur .inşlh 23 ekim hamile olduğunu öğrenirsin...kızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
peki nolcak arkadasım bole anlamadım ne zamandır bole duzelse keske cok rahattı oyleay şekerim ben kkya giriyorum okuyorum diyelim ki cevap yazmak istedim ıııııı ıııııı iizin yok... mesaj yazma bölümü görünmüyo. cevaplayı tıkladığımda mesaj paneli yok önizle ve yanıtla butonları var sadece.
Canımcım ben dedim ya kronik küsüm diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?