Hoşgeldin tatlım...Kızlar bende haftaya pazartesi ilk görüşme ile sürece başlıyorum. Beni de aranıza alır misiniz?
Ohhh aldın bebeklerini şimdi prensesler gibi takıl canım...kızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
canım başladınmı tedaviye şahin beye mi gidiyosun bende ordayımÇok çok teşekkür ederim güzel ve dileğin ve duan için. Allah hepimizin sevindirsin inşallah. Sizleri çok seviyorum
Bu aralar çok yogunmus yüzünü gören cennetlik oldukendi topindede pek göremiyorum
canım başladınmı tedaviye şahin beye mi gidiyosun bende ordayım
Cok begendim,ellerine saglik canim... kızlar bunları doğacak yeğenim için yaptım nasıllar
Insallahhhh,evin bebek gürültüsünden gecilmesin insallah. Darisi isteyen herkese olsunkızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
Bende Şahin beyin hastasiyim bu ay nasipse bende başlıyorumcanım başladınmı tedaviye şahin beye mi gidiyosun bende ordayım
Ulaştı bana canım sağolasın
Kuzum ben geldim sen gitmissingidiyom ben
bugün pek burda sohbet yok anlaşılan azcık sonra yine gelirim
yine geldim ben amaKuzum ben geldim sen gitmissin
ergunalım editörüm selamlaaarrrrrr....Kızlar ortaya çıksınlar artık ben burdayım kaybolmayın aaaaaa delleniyorum..
Sonra gelen buranın eski havası kalmamış diyor
Tedaviye saymaya başlıyoruz ekim tedavileri çok bakalım ay sonu bebek hasılatımız ne olacak
ayy evet nerde bu topikkkk huuuuuuuuuuuuukızlar neredesiniz yaaaa yatmadan acukk kanatalım dedim ama nerde
yessss... naber hatun kişi
ergunalım editörüm selamlaaarrrrrr....
bi şey sorcam engin bilgine dayanarak.... benim aklımda bi delilik var... elimde kalan bi çatlatma iğnem var... ben yumurtlama döneminde onu yapsam sonra da bi aktivasyon gerçekleştirsem sence çok zararlı bişey i yapmış olurum... sonuçta bu hormondan alıyoruz sıkca....
ben fakültede tedaviye devam edicem. ancak 2 ekimde randevum vardı önümde 39 kişi varmış. 40. bendim... bir sonraki randevum 3 kasım da... yeni kanlarım alındı 2 ekimde sonuç gösterme randevusu olcak 3 kasımdaki... kromozom testlerim kan pıhtılaşması ile ilgili testlerim falan yapıldı sorun görünmüyor :) tedavi için 3-4 ay daha beklerim en az... bu arada bunu denemek istiyorum. ne dersin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?