2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Dünyaya gelme hazırlıklarının tamamlandığını öğrenen bir bebek, Tanrı'ya sormuş: "Tanrım beni yarın dünyaya göndereceğini söylediler, fakat ben o kadar küçük ve güçsüzüm ki, orada nasıl yaşayacağım?" Tanrı, doğmak üzere olan bebeğe gülümsemiş. "Tüm meleklerin arasından bir melek de senin için seçtim" demiş. "O seni dünyada bekliyor olacak ve seni koruyacak. Meleğin sana her gün şarkı söyleyecek, gülümseyecek, acıktığında karnını doyuracak, uykun geldiğinde uyutacak. Sen her anında onun sevgisini duyumsayarak büyüyecek ve mutlu olacaksın." Bebek yine sormuş: " Peki insanlar bana bir şey söylediklerinde, ben onları nasıl anlayabileceğim" demiş. "Dillerini bilmiyorum ki... Söylediklerini anlayamam ki..." Tanrı, çaresiz bebeği yine cesaretlendirmiş: " Tüm varlığınla güvenebilirsin meleğine," demiş. "Anlamadığın her şeyi o sana anlatacaktır. O seni, yaşamı pahasına bile hep koruyacaktır." O sırada bir sessizlik olmuş... Dışardan "Dünyanın sesleri" gelmeye başlamış. Çocuk, dünyaya ayak basmak üzere olduğunu anlamış ve çabucacık bir soru daha sormuş Tanrı'ya: "Tanrım galiba dünyaya ayak basmak üzereyim" demiş. " Sormayı unuttum, meleğimin adını... Lütfen hemen söyler misin adını?" Bebek "yola" çıkmadan Tanrı onu son kez cesaretlendirmiş: "Meleğinin adının önemi yok yavrum" demiş. "Sen ona nasıl olsa " ANNE " diyeceksin."

selam hatunlar, geldim aranıza bende, iki aşılama bir tüp bebek, hemde çift emriyo ama merkezi ii seçemedim sanırım, şimdi zeynep kamil hastanesine rapor çıkarmaya uğraşacağım, daha sonra da tedaviye başlayacam inşallah karar verdiğim merkezde, hadi hayırlısı, Bismillahirrahmanirrahim diyelim, şimdi biraz geçmişi okuyayım bakalım, çok bilgi alıp motive oluyorum ben kk da, I Love KK

gidiyom ben
bugün pek burda sohbet yok anlaşılan azcık sonra yine gelirim

ergunalım editörüm selamlaaarrrrrr....

bi şey sorcam engin bilgine dayanarak.... benim aklımda bi delilik var... elimde kalan bi çatlatma iğnem var... ben yumurtlama döneminde onu yapsam sonra da bi aktivasyon gerçekleştirsem sence çok zararlı bişey i yapmış olurum... sonuçta bu hormondan alıyoruz sıkca....

ben fakültede tedaviye devam edicem. ancak 2 ekimde randevum vardı önümde 39 kişi varmış. 40. bendim... bir sonraki randevum 3 kasım da... yeni kanlarım alındı 2 ekimde sonuç gösterme randevusu olcak 3 kasımdaki... kromozom testlerim kan pıhtılaşması ile ilgili testlerim falan yapıldı sorun görünmüyor :) tedavi için 3-4 ay daha beklerim en az... bu arada bunu denemek istiyorum. ne dersin????

kızlar neredesiniz yaaaa yatmadan acukk kanatalım dedim ama nerde

kızlar neredesiniz yaaaa yatmadan acukk kanatalım dedim ama nerde
ayy evet nerde bu topikkkk huuuuuuuuuuuuu
kaçtır bakıyorum ara ara kimse yoook isyan çıkaralım hadi yeterr
kızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya kızlar buraya sohbet havaya

Canım seni gördüğüme pek bi sevindim
Çatlatma iğnesi olabilirsin tabii ama şöyle yap yumi takibi yaptır ve 18mm civarı olunca çatlatma iğnesini vur..
Çatlatma iğnesi vurduğun gün ,ertesi gün ve bir sonraki gün öpüşün koklaşın...
9 ay 10 gün sonra bebeğinle gel bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…