kızlar bunları doğacak yeğenim için yaptım nasıllar
Olydı iyiydide hayalden öteye gidemeyiz bu düşüncemizdehihihihi
eee canım geçerli olsaydı fena mı olurdu
Olydı iyiydide hayalden öteye gidemeyiz bu düşüncemizde
teşekürederim canımmmcanım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar ben gri mavi çizgli olanı en çok sevdim
hoşgeldin canım aramızaKızlar bende haftaya pazartesi ilk görüşme ile sürece başlıyorum. Beni de aranıza alır misiniz?
hayırlı olsun bebiş olsun inşkızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
hoş geldinKızlar bende haftaya pazartesi ilk görüşme ile sürece başlıyorum. Beni de aranıza alır misiniz?
amin canım inşallah bebişlerin 9 ay göbüşte sonra da ömür boyu yanında olurlarkızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
Inşallah canım dualarını bekliyorum güzel anneHadi bakalım hayırlısı olsun tatlım... Sonu bebişli olcak inşallaahhh :)
hayırlı olsun canım inşaALLAH yavrularını kucağına alırsınkızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
Selamını söyledim tatlımCanim benim güzel haberlerini bekliyoruz 5 gün sonra arkandan geliyorum Şahin doktoruma selam
kızlar bunları doğacak yeğenim için yaptım nasıllar
Bu aralar çok yogunmus yüzünü gören cennetlik olduHayır canım haberim yok..
En son gebeydi biliyorsun sonra yokoldu...
Bu arada amayaa hatun gelmiyor buraya dikkatimden kaçmıyor değil yani..
Ayy evet ben izmirde merkez bulamadım bursada buldumBursa hatunumu olcan sen de ne çok bursalımız var..
Hayırdır neden taşınıyorsun..
Amin inşallah bitanemkız ben taşıncam da ev bakıyoruz hala istediğim gibi ev bulamadım
sanırım kışı geçircez bu gidişle bakalım artık nasibimizde ne varsa
ayy şaka maka geldi ekimm valla inşallah ekim bebişlerimiz olcak topikimizde bis sürüüüü
canım bebisler sımsıkı tutunsun 9 ay seni hiç birakmasin güzel haberlerini bekliyoruzkızlar transferim oldu evde yatıyorum, 23 ekim test günü. Rabbim inşallah bebelerime kan can verirde tutar
Teşekkürler kuzumSelamını söyledim tatlım
Çok çok teşekkür ederim güzel ve dileğin ve duan için. Allah hepimizin sevindirsin inşallah. Sizleri çok seviyorumcanım arkadaşım Rabbim inşallah bu sefer yüzünü güldürür
Buraya ''hamileyim'' yazacağın güne az kaldı Allah ın izniyle
herşey yolunda gitsin sonunda bebeğinin sağlıkla haberini al inşallah canım arkadaşım
Bu aralar çok yogunmus yüzünü gören cennetlik oldukendi topindede pek göremiyorum
Ayy evet ben izmirde merkez bulamadım bursada buldumdoktoru çok sevim ama kuzum lojman çıktı hic hesapta yoktu Bursa dönüşü tasiniyorum
Amin inşallah bitanem
canım bebisler sımsıkı tutunsun 9 ay seni hiç birakmasin güzel haberlerini bekliyoruz
Çok çok teşekkür ederim güzel ve dileğin ve duan için. Allah hepimizin sevindirsin inşallah. Sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?