2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım üzülme bende tedavi olurken bi hasta ile tanıştım onunda başına aynısı gelmiş
yani en iyisine zaten doktorun karar verir,sen sıkma canını 1 yumurta ile hamile olanları da duyuyoruz hep
moral bozmak yook Rabbim hayırlı olanı nasip etsin canım

çok güzel olmuş

bencede alacaksın sen o pembe botları

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

tedavin hayırlı olsun canım hakkında hayırlısı hangisiyse Rabbim ona yönlendirsin seni
soğal canım inş herşey yolunda gider
amin canım inşaallah

maaşaALLAH teyze olmak çok güzel bazen anne olmak gibi

B brsnugur
canım konuyu bilmeden
canım benim bir arkadaşımla şans eseri karşılaştık aynı tüp bebek merkezine gidiyormuşuz o başka bir doktordaymış hamileymiş çok sevindim tedavi macerasını anlattı amh değeri çok kötüymüş ilk tedavide tek yumurta gelişmiş ama kaliteliymiş onu almışlar döllenme ve bölünme süper olmuş embriyoyu dondurmuşlar biraz zaman sonra tekrar tedavi olmuş bu sefer 2 yumurta olmuş birinin kalitesi iyi diğeri vasat altı ama oda bölündüğü için dondurulan ilk embriyoyu çözmüşler üçünü transfer etmişler ikisi tutmuş ikiz hamile tedavi şekli süper bence sende bil istedim hakkında hayırlısı inşaALLAH canım

kuzenim 1 senelık ugras ve doktor gezmesınden sonra menopoza giridğini öğrendi tek yumurtası vardı. 2 tüp bebek denedi olmadı. 3. sü için soğan kürü hazırlıkları yaptı tabi bu 3 senelık sureç içerisinde kist ameliyatı filan da oldu. Neyse 3. tüp için relg olmayı bekledi gecikti moralimiz bozuldu tabi gecikmesinden menapoz diye ama bi baktık hamile:)) Şimdi ikizlerimiz var:)) O yüzden hiç moralini bozma derim sen bol bol dua et ve rahat ol :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…