2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tam yarim saattir yazdiklarinizi okuyorum, cok güldüm size , nasil bi enerjidir bu anlamadim. Ben koltugun bi kösesinden öbür kösesine yatmakla mesgulüm.Kizlarin okuldan gelmesini bekliyorum, yemeklerini yesinler uyuycam birazcik.
Yeni hafta, yeni baslangiclar, yeni bebisler getirsin insallah...

çok güzell bu hafta başlaması canım.. yeni duygular heyecanlar.. herşey güzel geçecek Allahın izniyle..
tedavin hayırlı olsun canım hep güzel haberlerin gelsin.. çok öptüm

oy kuzuummm yerim seni ay pardon sizi ben dikkat edin kendinize inşallah güzel haberler paylaşmak nasip olur bize de tatlmm öpüyorum çookk

yaaaa sende başlıyorsun demek hayırlısı olsun canımcım
Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah
bende özledimm kiiiiiiiiiii
Burayı habersiz bırakmayın bak merak ederim ben takipteyim sizi

evet canm inşallah başlıyoruz bakalım Allahım hayırlısıyla sağlıgıyla bize de nasip eder inşallah bebişimizi hiç habersiz bırakır mıyım seni kuzumm

Allahımmmm koptum yaaaa

BEN SİZİ BOŞUNA SEVMİYORUM

sabah sabah kızlarla hemen bi mix yapıverdik
ohoooo bu daha ne bizde ne cevherler var bakma söylemiyoruz da ondan
yakında yeni single çıkarıcaz ama sizden hamiş haberleri gelsin onun şerefine topikte yer yerinden oynicak

Blue8816 kuzucukkkk
mesajnı okudum canım
kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap tabi
kendine çok iyi bak canım bizlerde birgün ANNE olacağız bunu hiç aklından çıkarma

kızlar ben şimdi çıkıyorum saat 15:00 itibari ile yeniden aranızda olicimmm

kızlar dün ne oldu biliyormusunuz şimdi bzim cimcime 1.5 yaşında ama ayakabbı aşığı biz dün cimcimeyle kavga ettik(tabiki cimcime bana terlik fırlatarak fark attı)bana git dedi (diğer teyzesini istiyor emineeeeeeeeee emineeee diyor hata banada emine diye sesleniyor )bende ona dedim ki emineee yok yandı bitti kül oldu suya düştü inek içiti emine yi dedimm çok sinirlendi yüzü koyun yattı ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor ellerini yere vura vura canım seni öpeyimmi diyorum hıhhh diyor cici alayımmı diyoyum hıhh diyor mamak(abur cubur) almaya gidelim diyorum hıh diyor eeeee ozaman ayakabı almaya gidelim dedim hıhı dedi bir an durdu kalktı elimden tutu kapıya götürüd beni tabi ben yerlerdeyim gülmekten

Ay kuzum ya , kiz milleti ne de olsa.Allah kolaylik versin size de

ah kuzum ya
Tamam canım..
Kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle takıl..
Biz hep burdayız seni arasada gözlerim kaderimdir der bağrıma daş basarım
ah kuzuum ya cok saol valla..
ama ınan bu durum benı cok uzuyor gucluyum sanıyordum amaa deılmışım meğer..
gelirimm kız geneeee merak etme sen..özlendiğim için de ayrıca teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…