bence sen paşaları özledinBen tüp bebeğe karşıyım doğal gebelikten yanayım hem biz korunuyoruz sizin gibi infertilde değilim
Ayyyy ne kadar belli oluyor dimi aç tavuk gibiyim
Kocamla aram şahane mükemmel öyle ki yüzünü göresim yok o kadar iyiyiz
Kronik küsüm ben...
bende isityorum bu fikiri kafamdan atmak düşünmemek uzak kalamk ama münün olmuyorBen de 1 buçuk yıldır tüp bebekten uzağım ama sizinleyim ve onca şey yaşamış halimle aranızdayım...
Uzak kalmakla çözülebilen bir durum mu emin değilim..
Bu bizim gerçeğimiz burada olmasanda aklından anne olma fikrini çıkarman ya da bir gün tüp bebek yapacağın düşüncesiyle yaşamaman mümkün mü...Bence değil...
Sonuçta karar senin önemli olan iyi hissetmen
yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrbence sen paşaları özledin
aynennnnnnnnnnnnnZaman geçtikçe akli dengemizin dengesi bozuluyor
Hahahaha
Malindamm nerdesin kuzum gel gel eğlence var bizim kızlar çok güzel şarkı söylüyor gel sende iki oyna kurtlarını dök
oy oy kuzummmm fiziken iyi ruhen kötüyümm ağlak zırlak herşeye alınana sürekli olumsuz düşünen bir moddayım canımm nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorumyeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
artık yeterrrrrrrrrrrr bitsin bu hasrettttttttt
ne zamandır görmedim seniiiiiiiiiiii gel bi sarılayımmmm
nasılsın arkadaşımmmm
hııııı bahar bahar daaa SONBAHAR AMAGerçek olan bu oysaki çok ta gençtik biz hayatımızın baharındaydıkEki Görüntüle 1268022
Hahahaha
Malindamm nerdesin kuzum gel gel eğlence var bizim kızlar çok güzel şarkı söylüyor gel sende iki oyna kurtlarını dök
tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri
toparlamak gerekirse kısaca miximiz kızlar best of tüpçüler number one :)
engel mi mesafeler tüp yoluna.bebek yoluna bulurum seni ben kaf dagında .
tüpçüler anlar benim her halimden istediğimi
dünyada vazgeçmem bu yoldan geri
Deliyim gözü kara deliyim yakarım romayıda yakarım ben
olurum opu da olurum olurum transferde olurum
Kıymetli kaba etlerini kaldırıp gelemez o uyuyordur fosur fosur
tünaydınnnnn nasılsın
( ayy kendim bile okudum yazdıktan sonra ne soguk bi mesaj olmuş sanki trip atıyorum)
hemen düzeltiyorummmm
editörümmm canımmmm tünaydınlar olsunnnn inşallah
nasılsın inşallah iyisindir Allah iyilikler versin
Ben de 1 buçuk yıldır tüp bebekten uzağım ama sizinleyim ve onca şey yaşamış halimle aranızdayım...
Uzak kalmakla çözülebilen bir durum mu emin değilim..
Bu bizim gerçeğimiz burada olmasanda aklından anne olma fikrini çıkarman ya da bir gün tüp bebek yapacağın düşüncesiyle yaşamaman mümkün mü...Bence değil...
Sonuçta karar senin önemli olan iyi hissetmen
HOŞ GELDİNNNNNNBen geldim
hııııı bahar bahar daaa SONBAHAR AMA
oy oy kuzummmm fiziken iyi ruhen kötüyümm ağlak zırlak herşeye alınana sürekli olumsuz düşünen bir moddayım canımm nasıl kurtulacağım bu durumdan bilemiyorum
benim bıdık okula başladı buradada karışık ortalık okulara saldıryorlardı günlerdir (bu gün hariç) oulda bıdıkları cimcimeleri bekledik kuzum inşş sakinleşir ortalık
Kız süper olur beraber gün sayarizbende geliyorum kiiii pers adetimi bekliyorum sonra başlıcaz inşallah
hıh hıh benm 16sı günüm ki senden önce başlıcam ki şimdi kesin gecikirkız aynı gün olalım aynı gün başlayılımmmm
kuzummm özledim kiiii gel bi sarılayım
Geldim geldimHahahaha
oyun benim göbek adımGelir şimdi ona oynamak olsun koşa koşa gelir
İyiyim sen nasılsın
Yok olmadı böyle..Bu tarz benim değil
Annemdeyim bir ara dışarı atcem kendimi azcık dolanır gelirim...
4 gündür evdeyim
amanında amanın kim gelmişBen geldim
doğru soyluyorsun canım ama ben o donem kımden hamıle haberı alsam onun ıcın sevındım ama kendım ıcım hep ağladım.
eşimi suçladım aramızda kavgalar oldu vs.
doktor da bıraz çocuk konusundan uzak kalmam gerektiğini söyledi cnku onunla da konuşurken mevzu çocuktan açılınca hep ağladım goz yaslarımı tutamadım
elbette kafamdan atamam ama her an bu konuyu konuşmakta istemedim.hepsi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?