• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar hormon tahlillerim cikti fsh 4.09 lh 2.52 e2 86.70 prolaktin 16.40 bugun adetin ikinci gunu tek doz cetrotide yapacak doktorum yaronda ilaclara baslayacaz

yine formundasın hemşerim:KK48:canım bebişlerin pıt pıtlarını duydum:KK68: bugün son adete göte 12+4 haftalık oldular :KK36:3 hafta aradan sonra yarın kontrole gideceğim korkuyorum biraz :KK17:umarım herşey yolundadır:KK68:tatlım :KK68:bizim bebişler öyle çabuk gelmiyorlar maalesef peşlerinden çok koşturmak gerekiyor :KK55::rolleyes:

Haklısın cnm sende zamanında çok çektin korkman çoook normal ama eski günler geride kaldı çoook şükür kuzunun kalp atışlarınıda duymuşsun :KK36:
Yarını seninle beraber iple çekiyorum çoooook güzel haberler alırsın inşallahhhh canım hemşerim :KK36::KK15::KK15::KK15:

oooooo bir tedavi daha başlıyor süpperrr şahaneee...
5 gün sonra dua ederim şimdi dua kotam dolu:KK48:

bende geliyorum kiiii pers adetimi bekliyorum sonra başlıcaz inşallah:KK76:

Evet canım nasipse 17 sinde kırmızı kart görürüm ondan sonra bursa yolcusu kalmasın:KK48:Tamam tamam baristim:KK19::KK60:

hıh hıh benm 16sı günüm ki senden önce başlıcam ki şimdi kesin gecikir:KK70::KK70:kız aynı gün olalım aynı gün başlayılımmmm:KK19:

tamda yerinde tespit şahanesin :KK28:
:KK70::KK70::KK70::KK70: ben gidiyom artık kociş gelicek birasdan
iyigeceler :KK24: genç :KK49:ve güzel:KK68: editörüm :KK54:

kuzummm özledim kiiii gel bi sarılayım:KK19::KK19::KK19::KK19:

Haklısın cnm sende zamanında çok çektin korkman çoook normal ama eski günler geride kaldı çoook şükür kuzunun kalp atışlarınıda duymuşsun :KK36:
Yarını seninle beraber iple çekiyorum çoooook güzel haberler alırsın inşallahhhh canım hemşerim :KK36::KK15::KK15::KK15:
sağol tatlım:KK19: inşaALLAH hepimizin güzel günleri yakındır:KK46::KK46::KK46::KK46::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kizlar hormon tahlillerim cikti fsh 4.09 lh 2.52 e2 86.70 prolaktin 16.40 bugun adetin ikinci gunu tek doz cetrotide yapacak doktorum yaronda ilaclara baslayacaz

Canım bende senden haber bekliyordum..
Fsh özellikle çok iyi:nazar:
Maşallahın var..
Bu güzel başlangıcı devam ettir kimsenin canını sıkmasına müsaade etme :KK19:

Nerdesin sen ama:63:
canım merhaba..
ya ben şu sıralar tüp bebeğe uzak olduğum için komple hayatımdan çıkarmak istedim de ondan..
psıkolojm bozuldu cnku doktora falan gıtttım o derece yanı.
uzak kalmak en ıyısı olacaktı.
şimdi daha ıyıyım Allaha şukur :KK68:

Kız gülden biz ne zaman tedaviye başlıcaz :KK51:
Buarada Kocanla aran nasıl kuzu :KK48:

Ben tüp bebeğe karşıyım doğal gebelikten yanayım hem biz korunuyoruz sizin gibi infertilde değilim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyyy ne kadar belli oluyor dimi aç tavuk gibiyim:KK48:
Kocamla aram şahane mükemmel öyle ki yüzünü göresim yok o kadar iyiyiz:KK53:
Kronik küsüm ben...

Ben tüp bebeğe karşıyım doğal gebelikten yanayım hem biz korunuyoruz sizin gibi infertilde değilim:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ayyyy ne kadar belli oluyor dimi aç tavuk gibiyim:KK48:
Kocamla aram şahane mükemmel öyle ki yüzünü göresim yok o kadar iyiyiz:KK53:
Kronik küsüm ben...

Herkeze yutturursun ama bizlere yutturamazsın gülden :-):-)
Anammm hala küsmüsün çok ayıp çooook :KK20:
Bizlere kötü örnek oluyorsun gülden:KK48:

canım merhaba..
ya ben şu sıralar tüp bebeğe uzak olduğum için komple hayatımdan çıkarmak istedim de ondan..
psıkolojm bozuldu cnku doktora falan gıtttım o derece yanı.
uzak kalmak en ıyısı olacaktı.
şimdi daha ıyıyım Allaha şukur :KK68:
Ben de 1 buçuk yıldır tüp bebekten uzağım ama sizinleyim ve onca şey yaşamış halimle aranızdayım...
Uzak kalmakla çözülebilen bir durum mu emin değilim..
Bu bizim gerçeğimiz burada olmasanda aklından anne olma fikrini çıkarman ya da bir gün tüp bebek yapacağın düşüncesiyle yaşamaman mümkün mü...Bence değil...
Sonuçta karar senin önemli olan iyi hissetmen:KK19:

Herkeze yutturursun ama bizlere yutturamazsın gülden :-):-)
Anammm hala küsmüsün çok ayıp çooook :KK20:
Bizlere kötü örnek oluyorsun gülden:KK48:

Hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın demişler ..Örnek almayın beni:KK48:
Depresyondayım iyi olamıyorum onun öncelikleri farklı yaş olmuş 25 :KK57: hala anne olamadım:KK70:

bende geliyorum kiiii pers adetimi bekliyorum sonra başlıcaz inşallah:KK76:
Az kaldı ard arda başlıyorsunuz
untitled.png

Back