- 4 Ekim 2013
- 1.385
- 675
- 248
Kızlar yarın tedaviye hayırlısı ile başlıyorum. Allah hepimizin Yardımcısı olsun.
Hadi bakalım hayırlısı olsun tatlım... Sonu bebişli olcak inşallaahhh :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yarın tedaviye hayırlısı ile başlıyorum. Allah hepimizin Yardımcısı olsun.
aynennn böyle olusunnnHadi bakalım hayırlısı olsun tatlım... Sonu bebişli olcak inşallaahhh :)
güzelleş canımmmmmGünaydınnn kızlarrrr2 gün sonra gezmeye gidiyorum bugün de kuaför günü
![]()
Görevlerine ihanet ediyor leyleklerimiz onların temblleğinden gebe kalamadık bunca yıl günah ama bizedesenin leylekle benim leylek yolda lak lak yapıyor canımm![]()
Günaydınnn kızlarrrr2 gün sonra gezmeye gidiyorum bugün de kuaför günü
![]()
Gebe halinle ne çok gezdin yine nerelere didiyosun kiiiii
evet ama yolu sadece yeylekler biliyor beklemekten başka yol yokGörevlerine ihanet ediyor leyleklerimiz onların temblleğinden gebe kalamadık bunca yıl günah ama bizede![]()
kardeşimde gezmişti şimdi cimcimeyi içeriye katamıyoruz geziyorda geziyorGebe halinle ne çok gezdin yine nerelere didiyosun kiiiii
günaydın canım benim de bugün randevum var başladım tedaviye 5 gündür ilaç kullanıyorum inşaallah güzel haberler veririz rabbim rast getirsin inş aminnnnnnnnnnnEki Görüntüle 1267926
Güüünnnnaaayyydddııınnnnn
Embriyolarından haber alacaklar,tedaviye start verecekler hepinizin işleri rast gitsin inşallah
Güzel haberleri bol şahane bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 1267927 Eki Görüntüle 1267927 Eki Görüntüle 1267927 Eki Görüntüle 1267927 Eki Görüntüle 1267927 Eki Görüntüle 1267927
hayırlı haberlerle gel inşgünaydın canım benim de bugün randevum var başladım tedaviye 5 gündür ilaç kullanıyorum inşaallah güzel haberler veririz rabbim rast getirsin inş aminnnnnnnnnnn
inşaallah canım benimhayırlı haberlerle gel inş
Herkese gunaydin yeni hafta bebek haberleriyle devam etsin
tupculerrr verin gazi gobisler dolsun.haberlerinizle buralar cossun.arkanizdanda biz kosarak gelelim.:)
idare ediyorum canım
idare ediyorum canımyarın kontrolüm var inşaALLAH iyi geçer
sen nasılsın
![]()
oyy kuzum iyi ol ya aklım sende valla dualarımdasın doktora gidince haber et ne dedi. ben bu hafta başlıcam inşallah Allah nasip ederse tatlm bakalım hayırlısısağol canımm bende sizleri merak ediyorum, artık pek telefon almıyorum elime lap topdan giriyorum arada..
ben fena değilim iyiyim canım sen ne yaptın başladımı tedavin..
yine formundasın hemşerimBebişin pıtpıtlarını duydunmu cnm kaç haftalık bebiş
Bende nasıl olayım cnm bildiğin gibi evli mutlu çocuksuz![]()