Canım benim ezan okunuyor şu an yürekten gönülden diliyorum bu tedavinde anne olasın inşallah Amin.Yaklaşmasın arkadaşıma en azından kendi iyiligi icin
Bende adet oldum bugun cok sancim var doktorumu aradim yarin start veriyoruz dua et arkadasim bu sefer sansim yolunda gitsin yüzüm gülsün su anda korku heyecan sevinc merak saskinlik karmakarışık duygular içindeyim Rabbim yardomcimiz olsun
Canım benim ezan okunuyor şu an yürekten gönülden diliyorum bu tedavinde anne olasın inşallah Amin.
Amin Allah razı olsun canım insallah bu sene deninde evlat hasretin biter
ağzından bal damlıyor sarammmm inşşşşşşAmin Allah razı olsun canım insallah bu sene deninde evlat hasretin biter
Amin canım AminAllah razı olsun canım Rabbim guzel gönlüne iyi yuregine karşılık senide anne yapsın inşallah
Herkese iyi pazarlar kızlar ara sıra okuyorum ama çok yazamıyorum Betül ' ün azıcık sarılığı var sürekli emzirmeye çalışıyorum
Saracigim tedavin hayırlı olsun inşallah vakti saati gelmiştir hepinizi kocaman öptüm
geçmiş olsun kuzumHerkese iyi pazarlar kızlar ara sıra okuyorum ama çok yazamıyorum Betül ' ün azıcık sarılığı var sürekli emzirmeye çalışıyorum
Saracigim tedavin hayırlı olsun inşallah vakti saati gelmiştir hepinizi kocaman öptüm
Ben yerim senin Betül ünü...Herkese iyi pazarlar kızlar ara sıra okuyorum ama çok yazamıyorum Betül ' ün azıcık sarılığı var sürekli emzirmeye çalışıyorum
Boşverdik zaten canım ama ütüsü maması hiç bitmiyor gel de düşünmeboş verin şu enişteleri ben sizin yollarınıza gül dökerimmm gelin benim güzel BACILARIMM
boş verin şu enişteleri ben sizin yollarınıza gül dökerimmm gelin benim güzel BACILARIMM
Boşverdik zaten canım ama ütüsü maması hiç bitmiyor gel de düşünme
Kızlar şuan kafam karışmış durumda hamilelikte adet bitimi mi hesap başlanıyor yoksa adet oldugunuz ilk gün mu sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?